Home > > Matthew Ward - 11. veljače 2020

Matthew Ward - 11. veljače 2020

S pozdravima punim ljubavi od svih duša na ovoj stanici, ovo je Matthew. Izražavamo veliku zahvalnost svjetloradnicima koji su bili predani moderator naše grupe za poruke, te vlasniku i tehničkom osoblju koje je ponudilo uslugu svoje tvrtke kad je Yahoo prestao s pružanjem usluga grupama. Moja majka sve te drage duše smatra "anđelima na Zemlji" - oni to doista jesu!

Govorimo sada o sasvim drugačijoj stvari, o koronavirusu. Ovaj laboratorijski osmišljen virus snažniji je od svojih prethodnika - ptičje gripe, svinjske gripe, N1H1 i SARS-a - ali on neće biti uspješniji od njih u izazivanju globalne pandemije.

Vanzemaljski dobrovoljci koji žive među vama uvelike su smanjili moć koronavirusa, baš kao što su učinili i s njegovim prethodnicima. Stoga su, umjesto da su smrtonosni za mnoge milione ljudi, čak i milijarde, kako se namjeravalo, simptomi ovog virusa relativno su blagi. Od više tisuća onih koji su zaraženi ovom bolešću ili onih koji imaju simptome slične gripi, samo pojedinci s ozbiljno oslabljenim imunološkim sustavom postaju toliko bolesni da se ne mogu oporaviti.

Sprječavanje napora mračnih u tom pogledu ne osporava njihovu slobodnu volju - oni bi još uvijek mogli osmisliti, pohraniti i pustiti nove viruse. Međutim, nakon ebole i AIDS-a koji su bili su toliko destruktivni i širili su strah baš kao što su Iluminati i namjeravali, Gaja je napravila izbor svoje slobodne volje: Više se njena ljudska populacija ne bi podvrgavala masovnim bolestima i smrti od bolesti stvorenih u tu svrhu. Poštujući njen izbor, Bog je ovlastio volontere da učine sve sljedeće viruse što je više moguće bezopasnijim.

Medijski "strah od pandemije" isti je taj publicitet koji je davan prethodnim pokušajima Iluminata da izazovu paniku i smrt u cijelom svijetu. Oni su nepokolebljivi, ali i dalje pokušavanje istim đavolskim naporima nakon opetovanih neuspjeha potez je očajnika. Oni trebaju energiju straha kao gorivo, a njihov najnoviji virus bio je zamišljen da osigura veliku količinu toga u dužem razdoblju, ali strah i medijska buka nestat će kao što je to bilo i u drugim "pandemijama".

Međutim, društvo treba započeti razmišljati: Kako se virusi iznenada mogu pojaviti niotkuda? Vaš medicinski establišment zna da virusi godinama ne vijugaju u zraku prije nego što napadnu, a Iluminati znaju da njihove sluge uzimaju viruse iz skladišta i stavljaju ih u cjepiva ili otopine koje raspršuju nisko leteći avioni. Kao i sve druge akcije temeljene na mračnoj namjeri, i ova će se, također, susresti sa svojim krajem.

Što se tiče izbora u Sjedinjenim Državama, reći ćemo vam što smo promatrali u Zemljinom energetskom polju potencijala. Energetski tokovi oko kandidata u svim državnim i nacionalnim utrkama nastavljaju se kretati cik-cak jer registrirane vibracije svakog od njih i kolektivne misli i osjećaji o svima njima se mijenjaju. Većina mlazova koji su u početku bili tanji izgubili su tlo, dok se jačina ostalih primjetno povećala. Neki mlazovi koji su u početku bili snažni oslabili su, a od svih mlazova koji su snažni u ovom trenutku, niti jedan nije trajno napredovao od "mogućeg" statusa do "vjerojatnog", što prethodi dobivanju momentuma koji bi mogao dovesti do "izvjesnosti".

Odgovorit ćemo na vaša pitanja i komentare o uzašašću sažimanjem informacija iz prethodnih poruka i povezati točkice. Važno je razumjeti uzašašće jer je to cilj svake duše u svakom životnom vijeku, ali ni na koji način ne kažemo da naša percepcija obezvrjeđuje druge poglede.

Uzašašće vidimo kao proces, "rad u tijeku", a to je bezbroj događaja koji se odvijaju na dvije fronte. Putovanje Zemlje u postupno svjetlije energetske ravnine planetarno je uzašašće; napredovanje pojedinaca, ili evolucija, u duhovnoj i svjesnoj svjesnosti osobno je uzašašće.

Denzitet se također odnosi na te dvije razlike. Iako se dimenzija često koristi za označavanje denziteta, mi koristimo potonji izraz jer on precizno definira masu ili lokaciju fizičkog entiteta i evolucijski status duše dok se dimenzija odnosi na različite vrste mjerenja. A, energija nema razgraničenja. Mi i drugi glasnici svjetla koristimo brojeve samo da bi ukazali na pozitivan ili negativan status evolucije duše i napredak ili nazadovanje u lociranju fizičke mase.

Kao primjer kako se rade razlike, je Gaja, duša koja se utjelovila kao planet koji se sada naziva Zemlja, a njeno tijelo je nastalo u visokom petom denzitetu. Gaja je zadržala svoj status evolucije cijelo vrijeme dok joj se tijelo spiralno spuštalo u položaj dubokog trećeg denziteta, prema negativnosti koju je stvorila brutalnost ljudi jednih prema drugima i prema njihovim životinjama.

Neke su se napredne duše utjelovljivale na planetu tijekom tih dugih razdoblja, ali stanovništvo je bilo nesvjesno tih nekoliko duhovno- i svjesno- evoluiranih vizionara. Tako reći, osobno uzašašće nije isključivo u ovom trenutku - to se događa otkad je naseljen ovaj svemir.

Također, nisu sve civilizacije koje su napredovale svjesno i tehnološki rasle duhovno, a civilizacije u dubokom trećem denzitetu imaju malo ili nimalo svijesti o ova tri aspekta evolucije.

Tijekom eona planet je bio zarobljen u toj dubini denziteta, Gaia je koristila svoje svjetlo da održi na životu sve svoje oblike života. Prije osamdeset i nešto godina, kada nije bilo dovoljno svjetla za sam planet, Gaia je pozvala za pomoć. Odmah je Bog ovlastio visoko napredne civilizacije u svim evolucijskim fazama da zrače ogromne količine svjetla da stabiliziraju Zemljinu os kako bi se postupno mogla ispraviti.

Infuzija svjetla također joj je omogućila da se oslobodi svojih vezova i krene natrag prema svom izvoru. Od tada je bila na stalnom putu uzašašća, a krajem vaše 2012. godine, napustila je energiju trećeg denziteta i ušla u četvrti.

Svi koji žive na Zemlji uzdižu se prema njenom dotičnom položaju, a oni koji upijaju svjetlo koje je svima dostupno uzdižu se i u osobnom statusu. Svjetlo je bitno iz dva razloga. Ono omogućava da poruke iz duše dopiru do svijesti kao savjest, intuicija, instinkt, nadahnuće i težnje, a čuvanje tih poruka podiže duhovnu i svjesnu svijest. Svjetlo pretvara stanice bazirane na ugljiku u kristalnu strukturu koja održava održivost tijela u lakšim energetskim ravninama prema kojima se kreće Zemlja.

Ne postoji definitivan način da znate da li vaše stanice apsorbiraju svjetlo. Ali ljubaznost prema ljudima i životinjama, otvoreni um i osjećaj mira u svojoj savjesti, dobri su pokazatelji da ste na pravom putu.

Onda, od davnina, duše su sklapale ugovore koji uključuju što žele sljedeće doživjeti u narednoj inkarnaciji, a ti ugovori postaju dijelom sporazuma s drugim dušama koje žele podijeliti životni vijek. Sporazumi pružaju mogućnosti rasta svim sudionicima; oni koji uzrokuju teške okolnosti to čine da uravnoteže svoje i tuđe doživljaje, tako da svi mogu poduzeti još jedan korak više na evolucijskoj ljestvici.

Mnoge duše se inkarniraju više puta prije nego što savladaju karmičku lekciju, poput strpljenja ili velikodušnosti ili iskrenosti. Međutim, tijekom ovog razdoblja ubrzanja, koje u ovom svemiru nema presedana, duše koje su se utjelovile na Zemlji mogu odlučiti da završe sve svoje karmičke lekcije u jednom životnom vijeku kako bi mogle napredovati do statusa četvrtog denziteta. Ne samo da duše koje su često živjele na planetu koriste ovu jedinstvenu priliku - i duše iz drugih civilizacija trećeg denziteta se ondje utjelovljuju u tu svrhu.

One imaju dva izvora pomoći uz uzajamnu pomoć ostalih sudionika sporazuma prije rođenja. Volonteri evoluiranih civilizacija utjelovljeni su na Zemlji kako bi pomogli njenim narodima da se probude i napreduju u duhovnoj i svjesnoj svijesti, a jake duše s ljubavlju pomažu slabijima preuzimajući dijelove njihovih teških lekcija kako bi mogli dovršiti druge.

Dodajemo kako se sve veći broj duša naprednog statusa inkarnirao u civilizaciji. Kada se dobrovoljci vrate u svoje domovine, oni će nastaviti birati živote na Zemlji kako bi vodili narode na evolucijskom putu.

Iako osobno uzašašće nije vezano za planetarno uzašašće, postoji utjecajna energetska veza. Tijekom čitavog Zemljinog puta nailazila je na porast energije jer se njezin položaj u odnosu na druge planete u vašem Sunčevom sustavu mijenja i Sunčevo djelovanje dolazi poput praska i mirovanja. Sve te astronomske aktivnosti proizvode više vibracije koje utječu na cijelo njezino čovječanstvo.

Jedan od učinaka je otvaranje srca i umova onih koji upijaju svjetlo. Drugi je uvećavanje karakteristika i ponašanja - „dobro“ postaje bolje, „loše“ postaje gore - a reakcije pojedinaca u skladu s tim utječu na njihov status uzašašća. Energetske promjene imaju i fizičke i emocionalne učinke. U prethodnim porukama nudili smo smjernice za lakše prilagođavanje promjenama, koje će se nastaviti kroz Zemljin put uzašašća. [Poruke od 12. kolovoza 2014 i 20. studenog 2017 na www.matthewbooks.com uključuju najopsežnije informacije o simptomima i prilagodbi.]

Sve osobe koje prigrle svjetlo uspet će se s planetom u životnom vijeku odabranom u ugovoru duše. Za to vrijeme oni će nastaviti donositi odluke, možda o vezama, zaposlenju, lokaciji, obrazovanju, prehrani i putovanjima; a mogu doživjeti i gubitak voljenih osoba ili životinja, uspjehe i neuspjehe, radosne prigode ili financijske probleme. Svi ti i drugi mogući događaji imaju osobni značaj.

Pogledajmo sada svjetlucanje u dolazećim događajima koji će imati utjecaj širom svijeta.

Dugo skrivane istine će iskrsnuti. Zaraćeni, kulturne tradicije koje pokoravaju žene, nepravedni zakoni i nepravična pravda, nehumano postupanje sa životinjama i nerazumni nesklad između onih koji imaju ili onih koji nemaju doći će kraju. Volonteri iz drugih civilizacija koji žive među vama identificirat će se, neke će brojne posade na vašem nebu sletjeti, a svi će vas pozdraviti kao univerzalne članovi obitelji koji to jeste.

Sve što smo ispričali je razlog zašto ne doživljavamo uzašašće kao monumentalni događaj koji se tek treba dogoditi, već nastavak onoga što je u tijeku na planetu Zemlji više od osam desetljeća i za bezbroj duša u povijesti svemira. I kad zemaljski narodi budu živjeli u punini zlatnog doba, oni i Gaja nastavit će svoja osobna putovanja na uzašašću dok se ne vrate do svojih početaka u Stvoritelja.

Voljene sestre i braćo, svjetlosna bića iz cijelog svemira vas poštuju i bezuvjetno vole.

______________________________________

LJUBAV i MIR

Suzanne Ward
Website: The Matthew Books
Email: suzy@matthewbooks.com

Preveo: Fredi


Share |