Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Matthew Ward - 9. siječnja 2020


Matthew Ward - 9. siječnja 2020

S pozdravima od svih duša na ovoj stanici, ovo je Matthew. Vaša kalendarska 2020. godina imala je intenzivan početak, u Australiji su buknuli požari i zveckanje sabljama vođa u Iranu i Sjedinjenim Državama. Kao odgovor na vaše komentare i pitanja o ovim situacijama, najprije ćemo odgovoriti na pitanja o razornim šumskim požarima.

To nije djelo Majke Prirode. Podmetanje požara je uključeno, a isto tako i tehnologija za upravljanje vremenskim prilikama, koju sluge Iluminata koriste kako bi spriječili obilne kiše i stvorili snažne i promjenjive vjetrove.

Operator cijenjene stranice www.goldenageofgaia.com pitao me hoću li govoriti o požarima i kako svjetloradnici mogu pomoći. Zamolio sam majku da kopira moj odgovor jer su molitva i vizualizacija primjenjivi gdje god je potrebna ljubav-svjetlo energija.

Na ovoj stanici vidimo požare koji u Australiji odjekuju iz dvije vibracijske perspektive - ljubavi i tragedije.

Visoke vibracije ljubavi - izlijevanje pomoći i suosjećanja za sve pogođene požarima - zajedno s niskim vibracijama tragedije – izgubljeni životi, tuga, strah i uništenja.

Draga braćo i sestre, vaše molitve i vizualizacija pomoći će ovoj zemlji i svim njenim stanovnicima i tako ublažiti Gajinu tugu zbog gubitka mnogih životnih oblika njenog tijela.

Molitve koje teku iz srca odašilju visoke vibracije ljubavi. Nije važno koje riječi koristite - namjera molitve je ono što se računa. Vizualiziranje zlatnih kišnih kapi koje oblijevaju oprljenu australsku zemlju i gase vatre također emitiraju visoke vibracije ljubavi.

Nemojte sumnjati u svoju sposobnost manifestiranja svega što želite i znajte da, kada mnogi iznose istu nježnu, brižnu namjeru, korisni učinci se povećavaju stotine puta.

Sva svjetlosna bića u ovom svemiru neprekidno zrače ljubav-svjetlo energiju na cijelu Zemlju.

Hvala ti, Majko.

Zveckanje sabljama neće dovesti do Trećeg svjetskog rata niti do ratova na Bliskom istoku. Dugogodišnja pitanja u cijeloj toj regiji - religiozne nasuprot sekularnih frakcija, invazije, neprijateljstvo između Sunita i Šiita, osveta za nepravde prethodnih generacija, kultura kojom dominiraju muškarci - temelje se na predrasudama koje se prenose iz generacije na generaciju.

Sada, energetski mlazovi s onim nisko-vibracijskim dodacima raspršuju se s podizanjem vibracija.

Tijekom ovog procesa "energetskog raspleta" dogodit će se zbunjenost, pomiješane emocije i vrlo vjerojatno okršaja dok se pojedinci i skupine bitangi angažiraju za "spašavanje obraza" ili osvetoljubivi terorizam. Rješavanje tih brojnih složenih situacija, kao i prihvatljivih stavova pojavit će se postupno jer racionalna rasprava zamjenjuje prijeteću retoriku, a ono što služi općem dobru zamjenjuje zlu volju.

Sljedeći komentar, koji je sličan komentarima ili pitanjima drugih čitatelja, donekle je povezan s onim o čemu smo upravo govorili. "Nedostaju mi uvidi koji su nam Matthew i vodiči pružali o predsjedniku Obami i nepoznatim pritiscima s kojima je bio suočen i voljeli bismo da dobijemo neke smjernice o ovoj trenutnoj Trumpovoj administraciji."

Iz naše točke gledišta vidimo da predsjednik Trump, premda nesvjesno, gurka gore spomenute situacije na Bliskom istoku kako bi ubrzao raspršivanje mlazova s mračnim dodacima. On nije svjestan da su neki od njegovih najbližih savjetnika i njegov saveznik, izraelski premijer Netanyahu, Illuminati. Iako je slijedio njihove savjete za atentat na iranskog generala Soleimanija, odupire se njihovom pritisku da ratuju s Iranom i okrenu se protiv ruskog predsjednika Putina, kojeg su, zajedno s njegovom zemljom, nepravedno oklevetali vaši kontrolirani mediji.

Iza zavjese Gosp. Trump radi s drugim utjecajnim pojedincima kako bi se Iluminati smatrali odgovornim za svoje zločine protiv čovječanstva. Ostali ciljevi uključuju otkrivanje istine o 11. rujnu (9/11) i prisutnosti drugih civilizacija, okončanje siromaštva i uništenja planeta i dovođenje u miran svijet.

Mi ne umanjujemo vaše nepovoljne i razumljive stavove o američkom predsjedniku. Tražimo da priznate njegovo služenje većem dobru, koliko god nesvjesni o energetskoj aktivnosti na Bliskom istoku, i da stavite političke nevolje njegove administracije u kontekst onoga što smo rekli odmah nakon predsjedničkih izbora 2016. godine:

Izborni ishod osudio je plan Iluminata da vrate natrag svoje ljude u Bijelu kuću nakon osam godina borbe protiv predsjednika koji se borio do krajnjih granica.

Planetarne vibracije ojačat će i unaprijediti samo nastojanja koja najbolje služe Zemlji i svim njenim životnim oblicima; ništa suprotno ne može biti dugotrajno.

Teško osvojena prava i napredak u socijalnoj pravdi ne mogu se ukinuti. Nije sudbina Zemaljskih naroda da nazaduju, nego da se kreću stalno prema miru, međusobnom poštovanju, suradnji i životu u skladu s prirodom.

Svijet u kojem je život takav, a planet vraćen zdravlju i netaknutoj ljepoti - svijet kojem pomažete u linearnom vremenu - već snažno cvjeta u kontinuumu.

Bivši predsjednik Obama, visoko evoluirana duša koja je pristala otići na Zemlju i postati američki predsjednik, bila je ispunjena svjetlom kada se utjelovio i njegovo svjetlo nije se umanjilo ni za mrvu. Osobe koje prepoznaju ovu istinu ne zavaravaju se fotografijama obrađenim u photo-shopu i izmišljenim filmovima koje distribuiraju mračni kako bi ocrnili njegov lik.

Ono što je istina je da je zbog prijetnji Iluminata da će ubiti njegovu obitelj ako ne bude surađivao, popustio sa zahtjevima za koje su mu rekli da nisu za pregovaranje. Jedan je bio imenovanje Hillary Clinton za državnu tajnicu, a drugi je da je podrži u predsjedničkoj utrci 2016. - a njegovoj obitelji i dalje se prijeti. Primjer gdje su Iluminati u Kongresu i šire imali svoj način je Zakon o povoljnoj skrbi (the Affordable Care Act). Gospodin Obama morao je napustiti svoj sveobuhvatni plan koji je uključivao odredbu o osiguranju jednog platitelja i pogurati zdravstveni program koji su osmislili čelnici osiguravajućih i farmaceutskih kompanija. Naborano čelo i sijeda kosa fizički su znakovi njegove emocionalne i mentalne borbe koja je zahtijevala kompromitiranje duhovnog i moralnog integriteta da bi zaštitio svoju obitelj.

"Sjeća li se Matthew koliko je ovdje teško? Kako denzitet, gravitacija, vrijeme, tako snažno utječu na one koji rade da bi bili ispunjeni svjetlom, ali svakodnevno su napadani s onim što nas opterećuje? Vjerujem da sam svjetloradnik. Da sam ovdje da držim svjetlo, da budem ljubav. Htio bih vjerovati da Matthew može vidjeti i osjetiti i razumjeti težinu života koji se ruši. Čovjek se osjeća kao da smo deponirani na vremenskoj skali iz koje nema izlaza, nema nade da ćemo ispraviti pogreške. Na svakom koraku može se osjetiti da još moramo teško raditi i da smo već iscrpljeni. To sam poslao sa zahvalnošću i sa strepnjom da možda jednostavno nisam dovoljno odan."

Taj odlomak dugog e-maila opisuje osjećaje drage duše koja ih je izrazila na drugi način, a nabrojao je mnogo razloga. Ostali svjetloradnici napisali su gotovo isto. Što god bilo tko i svi vi proživljavate za nas je važno – mi vas volimo!

Dragi naši, opisani osjećaji proizlaze iz preokupacije onim što vidite kao stanje svijeta. Osjećaj da je toliko toga pogrešno da se čini da sve ispravno izgleda beznadno umanjuje duh, a mišljenje da morate napornije raditi iako ste već iscrpljeni neprestano je trošenje energije. Rezultati tih pogleda na život su teški jer su unutar ograničenja treće gustoće. Svrha naših poruka i drugih svjetlosnih bića izvan planeta je da vam se pomogne da se uzdignete iznad tih ograničenja tako da je biti svjetloradnik radosno i ispunjavajuće.

Molim vas, pomislite koliko smo često govorili da jednostavno BITI duše koje zračite, vi zračite svjetlo u svijet. Tako često smo vam govorili da vaše svjetlo budi Zemljine narode i nadahnjuje ih da krenu dalje u manifestiranju svijeta kojeg žele. Vjerojatno najčešće ono što vam govorimo je: svjetlosna bića cijelog ovog svemira podržavaju vas snagom bezuvjetne ljubavi na vašem putovanju Zemljom.

Ni na koji način ne umanjujemo nelagodu i stres depresivnih osjećaja - ono što smo iskreno pokušali učiniti je da vam pomognemo da ih izbjegnete ili odagnate. Savjetovali smo da kao promatrač trebate znati o svjetskim poslovima i ne ulaziti u dramu duša koje prolaze izabranu karmičku lekciju. Pozvali smo vas da koristite univerzalni zakon privlačenja u svoju korist mijenjajući negativne misli u pozitivne, a ponudili smo i brojna sredstva za lakše prilagođavanje fizički, emocionalno i mentalno s energetskim promjenama dok Zemlja neprekidno nastavlja svojim tokom uzašašća. A mi vam govorimo o napredovanju svjetla koje vidimo iz naše perspektive, a vi ne možete vidjeti sa svoje.

Onda sada, da, svi na ovoj stanici doista pamtimo osjećaj umornog svijeta. Kao i vi, mi smo volontirali da pomognemo civilizacijama zaglibljenim u trećem denzitetu, a u bezvremenskom kontinuumu, ti životi se događaju istovremeno s blaženstvom na ovoj postaji, tako da uvijek imamo svijest o njima.

Štoviše, neraskidivo smo povezani s vama i osjećamo što radite. Međutim, ne možemo dozvoliti da razočaranje ili omalovažavanje traje dugo jer bi to negativno utjecalo na ukupnu frekvenciju - ti i drugi osjećaji niske vibracije negativno utječu i na vaše osobne frekvencije. I razmotrite ovo: Bog osjeća "poraznu težinu življenja" na identičan način kao i svako njegovo dijete u ovom svemiru. Za nas je taj intenzitet neshvatljiv.

Ulazite u godinu uzbudljive i povremeno neugodne vožnje dok svjetlo nastavlja razotkrivati džepove tame u vladama, gospodarskom sektoru, pravnim i pravosudnim sustavima, tehnološkim i korporativnim strukturama. Visoke vibracije koje su pokretač mirnih pregovora također ruše sve što se temelji na mračnoj namjeri. Počinitelji će pokušati nastaviti sve dok im treba ta gusta energija potpore, ali vrijeme im je isteklo. Duga vladavina tame na Zemlji završava.

Voljena braćo i sestre, idite dalje s pouzdanjem i optimizmom. Vaš neprocjenjivi doprinos pobjedi svjetla i dalje je potreban!

______________________________________

LJUBAV i MIR

Suzanne Ward
Website: The Matthew Books
Email: suzy@matthewbooks.com

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge