Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Matthew Ward - 13. ožujka 2020


Matthew Ward - 13. ožujka 2020

S pozdravima punim ljubavi od svih duša na ovoj stanici, ovo je Matthew. Aktivnost u energetskom polju Zemlje potencijalno je burnija nego u bilo kojem drugom razdoblju u povijesti planeta, a to je i razumljivo. Nikad do sad civilizacija nije počela transformirati svoj svijet.

Vjekovima stari sustavi koji su omogućili nekolicini da kontroliraju mase iskorjenjuju se da bi napravili mjesta novim sustavima koji služe najboljim interesima svih životnih vrsta na planetu. Kako se proces nastavlja i dalje kretati u ovom smjeru i stalno se kreće prema naprijed, vi ste dobro pripremljeni za svladavanje svih prepreka s kojima se možete sresti na putu.

Od miliona duša koje su volontirale da pomognu narodima Zemlje da upravljaju ovim pothvatom, koji je bez presedana po svrsi i brzini, izabrani su samo najjači, najiskusniji. Vi ste među njima.

Svima koji su pitali kada će preokret završiti u njihovim zemljama, možemo samo reći da ne znamo. Ne samo da ništa nije dovoljno jasno u polju da ponudi „najbolju pretpostavku“, nego ono što se događa u ovom trenutku promijenit će se u slijedećem jer je zabilježena energija milijardi novih misli, osjećaja i akcija. I, ne postoji način da se odredi sa stupnjem točnosti neka točka u linearnom vremenu, jer stvarnost je: „vrijeme“ su energetske ravnine, ne datumi u vašem kalendaru.

Logično je da će rješavanje sukoba i uspostava reda doći prije u zemljama koje su u osnovi stabilne, ali budući da se energija ne može ograničiti na državne granice, poboljšanje bilo gdje prema tome utječe na situacije svugdje. Iako to neće uskoro biti vidljivo kod nacija s najviše previranja, na putu će biti.

Sada ćemo odgovoriti na vaša pitanja o mješovitim signalima koje daje mnoštvo izvora koji izvještavaju o koronavirusu. Stalno bombardiranje informacijama o ovoj bolesti ima za posljedicu da imate nedosljedna-zastarjela ili netočna izvješća o brojevima pozitivnih, negativnih i nepovjerljivih rezultata testiranja; isto je i s brojevima umrlih; i strahom opterećena nagađanja o tome što se dalje može dogoditi.

Uz bezbroj putnika u gradovima, u unutrašnjosti, u zemlji i inozemstvu prirodno slijedi zarazna bolest, tako da nije neočekivano da će se virus proširiti daleko izvan Kine. Ipak, štetniji za društvo od ove bolesti je strah koji se generira zbog toga i prst usmjeren prema Kinezima gdje god da žive.

Da, može se reći da je strah "pojačan ekstremnim mjerama", kao što su otkazivanja velikih i lokalnih događaja i letova avioprijevoznika, zatvaranja škola, masovnog stavljanja u karantenu i testiranja svih koji su možda bili izloženi pojedincima kojima je kasnije dijagnosticiran virus. Ove bi mjere predostrožnosti mogle umanjiti širenje bolesti u najvećoj mogućoj mjeri i trebale bi ublažiti anksioznost, a ne dodavati.

Korisno je to što zdravstveni radnici ističu da nema razloga za paniku. Objašnjavaju jednostavne mjere koje pomažu u sprječavanju dobivanja bolesti, čiji su simptomi uglavnom blagi; da su ljudi koji imaju zdravstvenih problema najosjetljiviji; i u usporedbi s brojevima koji su se zarazili virusom, broj smrtnih slučajeva vrlo je nizak.

Mi ni na koji način ne obmanjujemo, puno manje zanemarujemo obilne emocije povezane s ovim pitanjem: Gdje je slična zabrinutost zbog mnogih, mnogih tisuća umrlih svakog dana zbog gladi, ratovanja, obiteljskog i nasumičnog nasilja, automobilskih nesreća, samoubojstava ili kroničnih problema bolesti zbog loših životnih uvjeta?

S našeg gledišta, čini se da poremećaji zbog koronavirusa zakazanih aktivnosti, putovanja, lokalne i međunarodne trgovine i burze, stanovništvo može smatrati jednako važnim kao i brigu o zdravlju.

I da, ono što smo naveli u poruci prošloga mjeseca vrijedi: Koronavirus i sav popratni publicitet će nestati, i kao i sve druge aktivnosti projektirane od strane mračnih, bolesti koje projektiraju i puste doći će kraju.

Često vas molimo da pošaljete svjetlo-ljubav mračnima, jer od svih članova naše univerzalne obitelji, oni je očajnički trebaju. Oni uzrokuju užasne uvjete širom svijeta, jer su lišeni te energije osim iskre koja je njihova životna sila.

Neki od vas su pitali postoji li način da se pošalje samo lagani ljubav-svjetlo aspekt pojedincima koji rade gadne stvari. Ne, dragi moji, nema - ljubav i svjetlo ne mogu se podijeliti u dva odjeljka. Iako bi mogli reći da je svjetlo sastav duše, a ljubav kapacitet duše, one se više ne mogu razdvojiti kao što se i duša ne može razdvojiti od Boga i Stvoritelja.

Prije mnogo godina kada je moja majka imala poteškoće sa slanjem svjetla pojedincima koji drugima nanose veliku patnju, evo što sam joj rekao:

Majko, upalila bi svjetiljku da izvedeš nekoga iz neizvjesnosti i nesigurnosti tame na put gdje su samopouzdani i sigurni, zar ne? Te duše su izgubile svoj put, prestrašene su i potonule. Ne razmišljaj o njima kao o njihovim djelima, već na svijet kakav ti želiš! Razmišljaj o dobroti, uslužnosti i pravednosti i dijeljenju, razmišljaj o ljudima svijeta koji žive u harmoniji, miru i ljubavi i pošalji te misli tim dušama u tami.

Slanje ljubav-svjetla cijeloj Zemlji doseže svaki život na planetu. To je najmoćnija sila u kozmosu koja donosi mir i suradnju među narodima i nadahnjuje harmoničan život sa cijelom prirodom.

Također su nas pitali kako uputiti svjetlo osobama koje su vam drage. Trebate razmišljati o njima samo brižno i s ljubavlju. Ne postoji nedoumica o tome na koga mislite - vaše misli i osjećaji vezani za njih djeluju poput određene poštanske ili e-adrese i izravno idu onima kojima želite pristupiti.

Ovo je dobro mjesto za reći da molitva nije pravilno shvaćena. Zapravo, molitva je posebna misao o voljenoj osobi, kao i vjerske recitacije i blagoslovi za vrijeme obroka, nego to je puno, puno više. Molitva je svaka vaša misao, osjećaj, namjera i djelo - vaš život je neprekidna molitva. Imate izreku: Pazite za što se molite, možete to i dobiti. Da! Fizika svemira, zakon privlačnosti, stalno djeluje.

Čak i kada su vaše misli i osjećaji pozitivni, rezultat možda nije ono što želite. Recimo da molite za oporavak voljene osobe koja je teško bolesna. Ugovori duše imaju prednost nad molitvama i stručnom medicinskom skrbi, a nitko od uključenih ne zna što je u ugovoru duše te osobe.

Postoji i drugi faktor. Molitva s nepristojnim osjećajima lomi vašu energiju; umjesto da namjeravate poslati iscjeliteljsku energiju voljenoj osobi, šaljete suprotno. Bez obzira na okolnosti, najkorisnija molitva poslana mirno je za najviše dobro vas i drugih.

Od nas se također traži da objasnimo kako čovjek može apsorbirati svjetlo. To se događa automatski kad smo korisni, suosjećajni, iskreni, velikodušno opraštajući – kad živimo na pobožan način. Bog je to rekao još jednostavnije: Budite ljubazni.

Sada nudimo još jedan način apsorbiranja svjetla. U našoj poruci iz prosinca 2019. razgovarali smo o drveću i vrijednoj pomoći koju ove duše pružaju. Nedavna poruka Bake, čija je mudrost objavljena na web stranici Net of Light, odnosila se na drveće. Dobili smo dozvolu da u svoju poruku uključimo ovaj važan odlomak:

Sada se povezujete s drvećem, ponovno se spajate s obitelji drveća. Nastavite to raditi. Nastavite provoditi vrijeme s drvećem, slušajući ga i primajući od njega jer vi, zauzvrat, odajete mu počast.

Životna snaga u drveću uskladit će se s vašom životnom silom, a kad se to dogodi, stvari ćete vidjeti drugačije. Više ćete razumjeti i shvatiti na drugačiji način nego prije. Neka vas drveće nauči. Pozovite ga i recite mu da ste učenik željan znanja, recite mu koliko želite naučiti.

Svaki dan započnite s drvetom. Priđite mu i dodirnite ga, volite ga i pozovite Mrežu Svjetla da se poveže s njim. Zatim, nakon nekoliko minuta pitajte ga: "Što mogu učiniti za tebe? Što želiš da znam?" Učinite da ovaj kontakt s drvetom postane navika, novi način života. Ovo zajedništvo s drvetom otvorit će vam svijet; ono će rastvoriti vašu ljudsku bahatost i probuditi vas u izvoru povezanosti sa svim drvećem. Krenite na ovaj zadatak i vjerno ga ispunite. Počnite i uskoro ćete vidjeti razliku u svom životu. netoflight.org.

Voljena obitelji, sve je više dobrote, pomoći, ljepote i ljubavi u vašem svijetu nego što to možda shvaćate, pogotovo u doba kaosa i zbrke kao što je to sada. Budite raspoloženi tako da energija koju zračite pomaže raspršiti negativne osjećaje u drugima.

Sva svjetlosna bića u ovom svemiru poštuju vas zbog vaše postojane predanosti da pomognete zemaljskim narodima da se probude i krenu naprijed kako bi manifestirali Zlatno doba planeta.

______________________________________

LJUBAV i MIR

Suzanne Ward
Website: The Matthew Books
Email: suzy@matthewbooks.com

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge