Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Matthew Ward - 20. studenog 2017


Matthew Ward - 20. studenog 2017

S pozdravima punim ljubavi od svih duša na ovoj stanici, ovo je Matthew. Dugotrajne želje i nade nadule su se u svjetsko more zahtjeva: građanstvo - za moralni integritet u njihovim vladama i pravosudnim sustavima; siromašni - za ravnopravno igranje u svim aspektima života; manjinske skupine - za ista prava koja drugi imaju; žene - za osobnu, profesionalnu i kulturnu jednakost i poštovanje; narodi posvuda - mir umjesto rata.

Sva prisutna aktivnost, poznata širom svijeta putem društvenih medija i glavnih vijesti u većini zemalja, preteča je velikih promjena. Ali samo oni suradnici koji rade u svjetlu i svi čiji su interesi duboko pogođeni, oni čija se djela temelje na tami, znaju da aktivnost iza zatvorenih vrata donosi i druge monumentalne promjene koje će zaustaviti dugu vladavinu tame na planetu.

Stoljećima su zemaljske civilizacije imale još i drugih mogućnosti da zbace okove kontrole, no tama je držala narode kroz strah i obmanu koja je bila previše zastrašujuća, prevladavajuća, previše prodorna. Ovaj put, kao odgovor na Gaiin očajnički poziv za pomoć, naša zemaljska obitelj ima snažnu pomoć svjetla koje se emitira iz udaljenih izvora i svjetla generiranog na planetu od strane dobrovoljaca poput vas. Svjetlo vaše unutarnje snage, ustrajnosti i samopouzdanja pomoglo je ljudima potaknuti globalnu revoluciju u ime mira, pravednosti i prosperiteta za sve.

"Hoće li uhićenje tolikih osoba u Saudijskoj Arabiji dodatno destabilizirati nestabilnu bliskoistočnu situaciju ili je to možda preteča konačne uspostave stabilnosti i mira u toj regiji?" Svjesni smo da uhićenja neki od vaših analitičara smatraju zabrinjavajućim, ali mi ih vidimo kao indikator da ta zemlja više neće podržavati interese Iluminata financirajući ISIS i druge terorističke skupine na Bliskom istoku, a to je zaista korak prema promjeni regije od legla nasilja do zemlje stabilnosti i mira. Isto tako uhićenja vidimo kao korak unazad za izraelskog premijera Benjamina Netanyahua, koji je na vrhu Iluminata; kada ga njegovi sunarodnjaci uklone s vlasti, čijim interesima nikad nije služio, još jedan udarac će dobiti to mračno društvo čiji planovi uključuju zadržavanje srednjovjekovlja.

"Možete li odgovoriti što svjetloradnici možda fizički doživljavaju u ovom trenutku? Već ste razgovarali o ovoj temi, ali energija je sada intenzivnija, pa što možemo očekivati? Ona omogućuje da se možemo lakše nositi sa simptomima kad imamo informacije. Možemo li se nadati da će se naša tijela usidriti u novim energijama i opet ćemo se moći osjećati dobro? Da li je ovo vrijeme da se sve ovo dogodi?" Sigurno, intenziviranje energije uzima danak na tijelima, prvenstveno u obliku umora ili slabosti - jedva se imate vremena prilagoditi posljednjem energijskom valu prije nego što se susretnete s drugim. Sporadične epizode glavobolja, depresija, poteškoća s pamćenjem, bolovi u mišićima i zglobovima, zvonjenje u ušima, neobični sati spavanja i buđenja, zamagljeni vid, grčevi, mučnina i svrbež su također česti simptomi.

Da biste smanjili učinke, spavajte dovoljno, ali nemojte uzimati lijekove kao pomagala za spavanje ili dajte si živosti ili se umirite, uključite se u vježbu za odgovarajuću dob i pijte puno vode. Jedite manje nego obično; izbjegavajte šećer, alkohol osim malih količina crnog vina i hranu s kemijskim aditivima; ako vam vaš budžet omogućuje, odaberite organske proizvode, plodove mora bez nečistoća i jaja iz prirodnog uzgoja, perad i meso. Ne postoji odvojenost tijela, uma i duha; stoga je jednako važno smanjiti mentalni i emocionalni stres. Promijenite negativne misli u pozitivne; provodite u prirodi što više možete; postavite prioritete tako da dan najbolje iskoristite; rezervirajte vrijeme za samoću, oslobođenu energije drugih; i meditacija je također korisna u ublažavanju napetosti.

Dragi moji, vi ste jedinstveni, stoga i vaša reakcija na novu energetsku razinu; ali kad pravilno brinete o sebi, stanice apsorbiraju više svjetla i to čini proces podešavanja manje stresan. I, budite svjesni da su učinci udara energije jednaki znakovima nastanka ili napredovanja bolesti. Ako se simptomi pogoršaju ili postanu kronični, posavjetujte se s liječnikom zdravstvene skrbi, po mogućnosti s holističkim pristupom dijagnozi i liječenju.

"Molim vas, zamolite Matthewa da komentira zaokupljenost i obuzetost od strane iPhone-a i interneta u ranoj dobi." Ovo je poziv roditeljima da prosude, a nadamo se da znaju da su zračenja iz mobitela i odašiljača koja su štetna za odrasle mozgove još mnogo štetnija za mlade, čiji se mozgovi još uvijek razvijaju. Paradoks je da djeca tako lako mogu gospodariti višenamjenskim telefonima i prijenosnim računalima da bi mogli postati ovisni o njima, pa će mudri roditelji to spriječiti. Oni mogu razgovarati s liječnicima o sigurnoj dobi da njihovo dijete ima telefon, zabraniti korištenje, ograničiti vrijeme na računalu i blokirati pristup neprikladnim internet stranicama. Smatramo da je važno da mala djeca često razgovaraju s obitelji i prijateljima da dožive užitak osobnog kontakta - razgovora, osmjeha, grljenja, smijeha, druženja i izleta - i uspostave odnos nježnosti koji elektronički uređaji nikada ne mogu ponuditi, a još manje zamijeniti.

Dodajmo i ovo: Kada javnost zatraži komunikacijske sustave sigurne za zdravlje, proizvođači će ih osigurati. U međuvremenu, posade zrakoplova koriste svoju tehnologiju kako bi umanjile štetne efekte na njih same, no znajte da energija straha proizvodi više stresa u tijelima nego zračenja koja nisu usklađena s vašim električnim sustavima.

Čitateljima koji su pitali o "vatrenim loptama" koje su nedavno prošarale nebo u Njemačkoj, Francuskoj i jugozapadu Sjedinjenih Država, i zaglušujućoj "eksplozijj" u Alabami, Nirvanini nadzornici Zemlje nam kažu da je energija astralnih tijela spektakularna i bezopasna u interakciji s tehnologijom svemirskih letjelica koje kontinuirano češljaju vaše nebo kako bi neutralizirale, u mjeri u kojoj je to moguće, toksične zagađivače u Zemljinoj atmosferi. Ako promatramo planet u sekundama u kojima se događaji poput ovih javljaju, vidimo iznenadne bljeskove svjetla; nadzornici znaju što ih uzrokuje.

"Što je s moćnim računalima koja generiraju umjetnu inteligenciju koja nas može promijeniti bez našeg znanja koje je razvila tajna vlada?" Prvo, kažemo, sve u vašem svijetu je tamo za vaše iskustveno učenje. Svaki razvoj, od kotača do najnovije tehnologije, filtriraju znanstvenici izvan planeta u umove na planetu koji mogu apsorbirati i obraditi informacije. Kasniji razvoj može se koristiti u korisne ili štetne svrhe, a odabir pojedinaca određuje napredovanje ili regresiju u evoluciji duše.

Sad, dakle, da odgovorimo na zabrinutost čitatelja zbog tajne primjene umjetne inteligencije: Ona neće doći do te podmukle točke - ništa što se temelji na mraku ne može dugo ostati u sve višoj vibracijskoj razini planeta. Kada se vaše raznolike tehnologije budu koristile za dobrobit, one će uvelike poboljšati život; a uloga umjetne inteligencije je daljnja preciznost i vještina u područjima kao što su medicinska skrb, znanstvena istraživanja, prijevoz i proizvodnja. Automatizacija, koja je već zamijenila mnoge poslove, nastavit će to činiti, ali će dovesti do proširenih programa obrazovanja i osposobljavanja za zapošljavanje koji puno više zadovoljavaju dušu od montažnih traka, rudarstva i čišćenja, na primjer. Napredak se smatra destruktivnim u društvu koje se drži onoga što je poznato; Međutim, kako narodi vide ogromne prednosti predstojećih promjena, otvorenih će ruku pozdraviti uzbudljiv novi svijet na zemaljskom horizontu.

"Matthew je rekao da su vanzemaljci u blizini Zemlje dobronamjerni, a kada slete, donijet će svoju tehnologiju i pomoći nam očistiti okoliš. Molim vas, pitajte ga zašto drugi izvori navode da će se vanzemaljci pretvarati da su prijateljski i od pomoći prije nego što pokažu svoje stvarne namjere da nas unište ili prenesu svoje mračne duše u naše tijelo." Bez poznavanja izvora, možemo ponuditi samo moguće razloge koji su dane napadno lažne informacije. Ako su porijeklom izvan planeta, entiteti koji se baziraju na širenju straha koji mogu tvrditi da su poznata poštovana bića svjetla, prenijela su ih osobama koje ne mogu otkriti niske vibracije koje mračni entiteti emitiraju. Ako su informacije nastale na planetu, možda su ih tumačili udaljeni gledatelji, ili pogrešno tumačili ono što su vidjeli na jednoj od paralela Zemlje ili mogućih svjetova; ili su mračni pojedinci osmislili i širili te laži da prizivaju strah.

Istina je da samo bića svjetla mogu ući u zaštitnu elektromagnetsku rešetku oko Zemlje - njezin sjaj je previše moćan za mračne vanzemaljce da bi pristupili vašem Sunčevom sustavu. Tako, mračna bića s porijeklom iz drugih civilizacija živjela su na planetu u jednom ili drugom trenutku otkad je prvi put nastanjen, a vrijeme brzo istječe onima koji sada tamo žive.

Mnogo vjekova prije nego što je ta grupa sivih stigla prije otprilike 80 godina, njihova se civilizacija sklonila od osvajača napuštajući površinu svog zavičajnog planeta i života na njemu. Kloniranje i koncentracija na intelektualne moći koje su držale populaciju da ne umre tijekom tih stoljeća prije nego se mogu vratiti na površinu, rezultiralo je blijedim izgledom i, što je za njih daleko važnije, gubitkom emocija u njihovom tijelu. Želja da se obnove osjećaji njihovim ljudima kloniranjem potomstva ljudskim DNK-om dovela je do dogovora između njih i duša koje su se utjelovile na Zemlji.

Međutim, nedostatak emocija sivih imao je dvije ozbiljne posljedice. Većina njih se pridržavala odredbi sporazuma o uzimanju uzoraka tkiva samo od osoba koje su se toga sjećale - sastanak "u tijelu" pokrenuo je sjećanje. Ali nekoliko osoba nije imalo taj doživljaj pamćenja, a bez sposobnosti za empatiju, osjetljivost i suosjećanje, sivi nisu shvatili da traumatiziraju te pojedince. I, bez emocionalnog okvira za procjenu pouzdanosti u osobama kojima su se približavali, oni su izabrali loše i bili su izdani. Istodobno je američka vlada ismijavala sva izvješća o NLO-ima i ET-ima, a njihovi znanstvenici dali su vjerodostojnost izvješćima o otmici i brutalizaciji provođenih postupaka kako bi usadili strah u stanovništvo o vanzemaljcima.

Još jedna neočekivana situacija odigrala se za sive, koji su bili skriveni u mamutskim podzemnim labirintima gdje su "oteti" bili odvedeni i to je bilo katastrofalno. Očekivali su da će se brzo vratiti u svoju domovinu i svojim obiteljima istim sredstvima s kojima su došli na Zemlju, snagom uma koja im je omogućila dematerijalizaciju, a zatim ponovnu materijalizaciju po dolasku. Ali njihova tijela postala su zarobljena u dubokoj energiji trećeg denziteta planeta, a budući da su vladini pokušaji da ih se sve ubije propali, preživjeli još žive pod zemljom. Ovi visoko inteligentni ljudi nisu borci, a ako izađu na površinu Zemlje, možda nakon dolaska drugih civilizacija, nikada se neće dogoditi da povrijede bilo koga.

Postupno, istine otkrivaju dubinu obmane i straha koje su mračni koristili kako bi držali zemaljske civilizacije u ropstvu tisućljećima. Što više istina izlazi, mračni postaju sve slabiji, i na kraju će ljudi živjeti u radosti kakav bi život trebao biti. Svjetlosna bića u cijelom ovom svemiru cijene vas zbog pomaganja - vođenja – prema naprijed.

______________________________________

LJUBAV i MIR

Suzanne Ward
Website: The Matthew Books
Email: suzy@matthewbooks.com

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge