Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > BLOSSOM GOODCHILD i Federacija svjetla 21.02.2015

BLOSSOM GOODCHILD i Federacija svjetla 21.02.2015

Pozdravljam vas prijatelji. Dakle, ovaj tjedan mi je bio, iz raznih razloga, pomalo težak. Ali danas se osjećam dovoljno “svježom” da kanaliziram i drago mi je da to činim.

Najtoplije te pozdravljamo…želimo dobrodošlicu, Tebi i svima koje privlače naše riječi. Za Svakog postoje trenuci kad je duh nizak…ali kao što si svjesna….kad se duh vrati natrag…a to će skoro sigurno biti…onda osjeća svježinu u koracima…koje Osoba ne bi osjetila, kad ne bi proživjela i trenutke s manjom energijom.

Da. Svjesna sam toga….i uvijek sam sretna OSJEĆAJUĆI kako sam još više usklađena sa sobom, to je sigurno. Znači, današnja tema će biti?

Štogod bi ti htjela…unutar mogućnosti.A koji su razlozi tih mogućnosti?Činjenica je da postoje određene teme o kojima ne želimo razgovarati. Jer OSJEĆAMO da je naša želja samo za uzdizanjem….

Umjesto da zbunjujete…..

Zajedno smo uistinu usklađeni.

Dobro, kako želite…U zadnje vrijeme sam dosta razmišljala o našem Planetu…o drugim planetama….zapravo o “čitavoj stvari”. Kažete da smo stvoreni kao eksperiment….tko nas je zapravo “razvio/stvorio”? Kako se dogodilo da ova naša tijela funkcioniraju na takav način…i …kako duša ulazi u ova tijela? U srž stvari.

Očekujemo da čuješ naš odgovor.

Mislite li da bi vi željeli govoriti? Pojavljuje mi se onaj sad već poznati osjećaj tonjenja/nestajanja.

Ako je to i ….SAMO ako se s time slažeš

Svakako da krećemo…ne kiši…što je čudo jer smo upravo prolazi ciklona! Dobro, hoćemo li krenuti?https://www.youtube.com/watch?v=Y_OmqaJoSnA&feature=youtu.beTranskript je na kraju teksta.Dakle, hvala vam. Zanimljivo je kako se vaš razgovor okrenuo u smjeru nečega što sam STVARNO trebala čuti…a sigurna sam da će mnogima pomoći.

To je i naša želja. S velikom Radošću nastavljamo na ovaj način. To je uvijek bio naš naredni korak.

Što sam trebala znati….ali nisam….sve dok …jesam! Drago mi je da to činim iako se nisam potpuno navikla. Ima li još nešto što bi željeli reći?

Samo da vas volimo. Ali, to već znate. To možete OSJETITI.

TO ZNAM. TO OSJEĆAM. Hvala .


Transkript kanaliziranja 21.veljače 2015 Feb

Dobrodošli najdraži.

Opet nam je više od svega drago da imamo priliku govoriti glasom… da bi vaša srca mogla rezonirati s vibracijom kojom se prenose ove riječi.

Pitanja…Pitanja….Pitanja. Ljudski um želi toliko toga znati, a nije li već mnogo puta rečeno,…da se svi odgovore nalaze u vama?

Mnogi razumiju….mnogi prihvaćaju ovaj odgovor…ali možda u potpunosti ne znaju….odgovor….na odgovor.

Gdje se u vama nalaze ovi odgovori? Je li to u vrškovima prstiju? Možda na vrhu jezika? Ili u prostoru srca?

Odstranite fizičko iz misli…a onda….odstranite misao. U ogromnom prostoru….ničega…tamo se nalaze svi odgovori.Spremni da ih kad to želite pokupite….kao jabuke sa stabla.

Svi vam odgovori mogu biti poznati….kad je duša spremna da ih ponovno otkrije.

Danas si nas pitala…o stvaranju fizičkog tjela. Osmjehujemo se…jer nisu li znanstvenici i profesori… na sličan način….u vašem svijetu, sagradili…od mnogih raznovrsnih materijala…ono što nazivate robotom? I njegovo djelovanje…funkcije…kroz određene programe.

Tako da se pritiskom na određenu tipku…ruka zna pokrenuti u desno…i tako dalje…mogli bismo nastavii objašnjavati ali shvaćamo da razumijete ono o čemu govorimo.

Utvrđeno je…kako se kroz misao može utjecati na fizičko kretanje…tako da, ako želite…da je vaša misao….misao koja dolazi iz ljudskog OSJEĆAJA, program, odnosno tipka koju treba pritisnuti, kad netko želi pomaknuti ruku u desno. To je vrlo slično ali kao što i sami znate…daleko složenije…radi milijardi interakcija unutar tijela.

Energetska centrala koju predstavlja vaše tijelo je Čudo već samo po sebi. To je živi organizam koji je svijet unutar sebe. Pokvari li se nešto… treba puno toga napraviti da bi se popravilo i sve djelovalo kao i prije…i to što prije.

Liječnici i istraživači dosta dobro razumiju vaše tijelo. Međutim, mi bismo dodali još jednu misao….a to je , da je glavni način održavanja tijela…kroz OSJEĆANJE zdravlja/dobrobiti.

Kad se netko ne OSJEĆA dobro u mislima i fizičkom kretanju…o unutarnjem fizičkom OSJEĆAJU…daleko je teže…kažemo…jer tada Bića unutar vašeg tijela…(vi ćete ih možda zvati mehanizmi)…a mi ih zovemo “Bića” u vašem tijelu …u cjelini ne funkcioniraju u Ljubavi

Sve stvari u vašem tijelu djeluju 100% kad su u Ljubavi jedna s drugom….isto tako i duša…koja je kompjuterski program…ako hoćete…tog fizičkog tjela

Prema tome…postoje li OSJEĆAJI Radosti i Sreće, OSJEĆAJI Jednote…tijelo reagira.

To je najbolji lijek za tijelo. Mi razumijemo…prihvaćamo…koliko može biti teško… kad vaše fizičko tijelo ne funkcionira na način kako bi trebalo…da je osoba u stanju ostati Radosna….Sretna…puna Energije.

Međutim, kroz moć uma…moć duše koja kontrolira obrasce uma…to je način kako se ostvaruje Zdravlje

To je čak i kad aparati na vašoj Zemlji kažu drugačije. Možda vidite ili snimite nešto što se zbiva unutar vašeg tijela…i to je za vas dokaz zašto primate određeni lijek ili osjećate određenu bol. Ali, vaš obrazac misli …vaš OSJEĆAJ Zdravlja…može kontrolirati vizije koje vidite na rentgenskim snimkama.

Vaši OSJEĆAJI se mogu koristiti kao gumica za brisanje…doslovce, da izbrišete slike koje su tamo jednom postojale.

Ne govorimo o toj temi na način da je “To je tako jednostavno”…ali opet…ono jest.

Objasnimo li vam da su vaši OSJEĆAJI…kroz misli…ono što pokreće vaše čitavo fizičko Biće…da je to njegov program…možete li to onda vidjeti najdraže duše? Prihvačajući i primjenjujući takav stav…znajući ga kao svoju Istinu…onda je sve što trebate da OSJEĆATE ono što želite OSJETITI…da bi vam bilo dobro.

Blossom nam govori i kaže da spominjemo da je netko “bolestan”…ali mi se ne slažemo s riječju “bolestan”…ali nastavit ćemo dalje. Kad osoba ima velikih problema u svom fizičkom tijelu…zadnja stvar koja joj pada na pamet je da se može OSJEĆATI dobro. Ona zna da se želi OSJEĆATI dobro, ali to ne može učiniti…jer se ne osjeća dobro.

Mi kažemo…da bi se nadišli OSJEĆAJI negativnosti… ne mora to biti napor kakvim se mnogima čini.

Poigrajte se u svojoj glavi. Otiđite daleko od onog za što pretpostavljate da je vaša stvarnost…otiđite i igrajte se…s djecom na poljima zlatnog žita. Otiđite na mjesta o kojima ste sanjali da ćete ih posjetiti. Za to vam nije potrebno vaše fizičko tijelo.

Nije vam potrebno vaše fizičko biće …da ga vučete sa sobom.

Sve što ste vi….je Ljubav.

To je srž vašeg duhovnog sebstva.

Ovo vaše duhovno sebstvo…je individualni aspekt Cijelog…i ima pravo otići kamo god hoće…s ili bez tijela…i ako je to tijelo prepreka…onda ga ostavite iza sebe.

Kad se vratite s putovanja…ustanovit ćete da su vaši OSJEĆAJI puno snažniji. Prema tome, to se može iskoristiti tako da omogućite OSJEĆAJIMA vašeg tijela da se uzdignu…malo pomalo.

Vi programirate svoje tijelo. Ne programira ga netko drugi tako da pritišće tipke…i pokreče poluge.

Ovo čudo koje ste odabrali za svoj boravak na zemaljskoj razini, je najefikasniji, multitrilijunski (u dolarima) dom na kojeg ste mogli naići.

Ali, ne dešava li se…da mnogi odluče preskočiti održavanje kuće? Bez obzira kažu li “ako ostavim kuću punu prašine ili ako nešto curi…riješit ću to kasnije” Predlažemo da se uvijek brinete da je kuća u redu…kako bi mogla funkcionirati na svoj najbolji mogući način.

Možda gledate nekog trkača koji trči maraton….ili alpinista koji se penje na najviše planine…i pomislite “Nikad to neću moći ostvariti”…i vi to(stvarno) nećete…jer to je ono što mislite.

Kad potpuno shvatite moć vaših OSJEĆAJA i vaše obrasce razmišljanja…pažljivo ćete odabirati ono što OSJEĆATE i ono što mislite…umjesto da dozvolite mislima i OSJEĆAJIMA da posvuda trčkaraju … uzrokujući tako dosta veliki nered na vašem putu.

VIZUALIZIRAJTE….OSJETITE….PRIHVATITE….ZNAJTE KAO ISTINU….VAŠE TIJELO KAO PRIJATELJA

Da vam služi…na tako mnogo načina. Oh! Samo kako vam vaše tijelo služi…a opet uzimate ga zdravo za gotovo dan za danom.

Dah za dahom

Najdraži prijatelji, mi vam kažemo …

što više odlučili da prihvatite čudo koje je vaše tijelo…tim više ćete otkrivati veličinu onoga što ono jest.Što više se odnosili prema svom tijelu kao da je ono vaš prijatelj,….tim više će vam ono uzvraćati…LJUBAV koju mu dajete.

Taj krug Energije koji je JEDNO.

VI STE ODABRALI SVOJE TIJELO…VAŠE TIJELO NIJE ODABRALO VAS.

Prema tome, čim više činite ono radi čega ste ga odabrali.

Činite s njime sve što možete…

Smijte se s njim….krećite se s njim

Jer Energija koja ste VI…tijekom vašeg vremena na Zemlji…se dijeli s fizičkim iskazom.

Vi ste oženjeni…ako hoćete…jedno s drugimKoje zakletve?

Koja ste obećanja sada spremni dati svom partneru koji je s vama….tijekom vremena…vašeg čitavog vremena…na planetu Zemlji?

Nije li najbolje da je to jedan izuzetan odnos? Da se volimo i podržavamo…sve dok ćemo oboje živjeti?

Najdraži prijatelji…. Zahvaljujemo vam da ste slušali ono što smo vam danas odlučili prenijeti…i Vjerujemo da smo vam pomogli u vašem rastu…pomogli u vašem razumijevanju što se tiče veze koju imate sa svojim fizičkom kućom…vašim fizičkim partnerom.

Sad povlačimo ovu našu energiju iz naše Drage prijateljice Blossom.

S ljubavlju i zahvalnošću svima.


Website: Blossom Goodchild
Превод :Igor
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge