Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > BLOSSOM GOODCHILD i Federacija svjetla 15.02.2015

BLOSSOM GOODCHILD i Federacija svjetla 15.02.2015

Dobro došli moji prijatelji. Stiglo je vrijeme za još jedan naš razgovor…možemo li?

Mi svakako možemo. Jer puno se toga događa ….kroz našu povezanost u svjetlu…i sve što želimo podijeliti, možemo podijeliti s onima koji odluče da se tijekom tih trenutaka povežu s nama .

Hvala. O čemu biste danas željeli razgovarati?

Ono isto o čemu uvijek želimo govoriti je….

Hmm! Dajte mi da pogodim …

.. ono što svaka čestica….svaki atom….sve što postoji….sadrži u sebi.

Stalno…često… govorimo ni o čemu drugom…jer SVE o čemu želimo govoriti…je zapravo TO.

LJUBAV

Dozvolite da nastavimo…razumijevanje i ZNANJE…o kojem odlučujemo govoriti…djeluje kroz našu sposobnost prenošenja onog što smatramo da je korisno. Mnogi možda OSJEĆAJU da se ponavljamo, ista tema…da, to i činimo…i nastavit ćemo činiti. Jer u tome toliko uživamo.

Svjesni smo Energija koje snizuju svjetlost nekih duša na razinu koja ne služi.

Smatramo da to nije korisno ni na koji način, ni u kom obliku ili formi. Stoga želimo govoriti onako kako činimo. Da bismo u vas utuvili… kako biste vi rekli…činjenicu…koja je unutar vas…o kojoj vam želimo govoriti.

Ja to shvaćam. Istinski…i znam da dublje značenje možemo doseći kroz meditaciju. Ali…ima li kakvih uputa koje bi nas mogle voditi kako bismo OVU LJUBAV OSJEĆALI ČITAVO VRIJEME …kako bi život na Zemlji bio ugodniji…u Cjelini…za Cjelinu?

Sve što smo govorili….moglo bi se složiti u mali priručnik, knjižicu-vodič.

Hmm! Razmislit ću o tome!

Nema potrebe. Jer kako čitatelj nastavlja čitati…svaki put kad prenosime vrijedne poruke Ljubavi…frekvencija osobe se malo podiže…sve više i više. A sada kad smo krenuli ovim našim novim sigurnijim načinomm, zajedno s tobom Blosom…uz pomoć tvojih glasnica… u stanju smo isto tako prenijeti još snažniju energiju

Da, neki su mi pisali da to OSJEĆAJU. Jedna gospođa je opisala kako su se njena djeca u žaru igre, odjednom zaustavila u svom kaosu…i svojim mislima..te mirno otišla…u trenutku slušanja vaše poruke…to je sjajno!

i uz najviše poštovanje….kažemo…da smo kroz Energiju zvuka koju prenosimo…u stanju ostvariti i mnogo, mnogo više.

U ovom zvuku je Iscjeljenje ….U njemu je Energija vibracije koja… smiruje dušu.

To je razlog, Blosssom…radi čega smo dugo godina morali čekati …da bi TVOJA vibracija kao i (vibracija)….onih koji su “uključeni” u naš razgovor…bila određene frekvencije…kako bi tijekom slušanja, ove promjene koje se zbivaju… bile u stanju “činiti svoje stvari”

To je stvarno čudesno. Možete li dodati još nešto o tome. Dok to pišem….moje srce je počelo kucati nešto brže…Da, ja sam spremna…ako ste vi…učinimo to….

(op.prev.link na direktni audio prijenos poruke- transcript iste je na kraju teksta)

https://www.youtube.com/watch?v=aF5p8-DxCoo&feature=youtu.be 

Dakle, učinili smo to. Izgledalo je da je prošlo lako i brzo. Oh! Kako je samo uzbudljivo “čuti” da se to razvija “kroz vrijeme”. Nikad mi nije palo na pamet da bismo radili na taj način. Promjena je dobra kao i odmor, kako oni kažu.

Uistinu, Promjena je jedna od mnogih koje će ulaziti u Energije vašeg svijeta.

Prije nego što odemo želimo ... još jednom ponoviti..

NEMA RADOSTI U STRAHU

VELIKA JE RADOST KAD SE USREDOTOČIMO NA SVE ŠTO OSJEĆAMO DOBRIM.

To je sve što trebamo reći o tome…jer to govori samo za sebe.

Zahvaljujem na tome…Da, još uvijek je mnogo straha koji nas okružuje, …sudeći po mailovima koje dobivam. Ozbiljno i u potpunosti bi trebali otpustiti strah…kako u vezi velikih tako i mali stvari.

i kada ćete biti u stanju to učiniti…ZNAT ĆETE SLOBODU.

Mi smo spremni da ti dozvolimo da nastaviš sa svojim poslovima Blosssom.

Smiješno! Ne vjerujem da ste to rekli (dolaze mi posjetitelji). Hvala, vi mudri…OSJEĆAM se dobro!

To je OSJEĆAJ kojeg želimo SVIMA…ČITAVI VRIJEME.

S ljubavlju i zahvalnošću.

ISTO TAKO.

BG*Komentar o tonskom zapisu. Na žalost ne mogu upravljati vremenom. Zatvorila sam sve prozore da bi pjesmu ptica svela na minimum, ali se “Geko” podrugljivo smijao na početku (Geko je vrsta gmaza od 16-60cm. Živi u toploj klimi širom svijeta. Geko je u svijetu gmazova jedinstven po svom glasanju. U komunikaciji s drugim gekovima koristi kreštav glas) a onda…na moj užas …u 12.44 minuti zapisa…NEBESA SU SE OTVORILA. Zvuči kao da sam pala u mašinu za rublje ili u wc školjku! STVARNO je bilo teško zadržati koncentraciju! UISTINU! Tutnjava vode po metalnom krovu ponekad ometa slušanje i ako treba paralelno pratite transkipt, iako se riječi mogu čuti jasno. Što možemo…Smijmo se !


TRANSKRIPT DIREKTNOG KANALIZIRANJA 15.02.2015

Dobrodošli svi. Drago nam je da opet imamo priliku koristiti glas ove gospođe…sada već s lakoćom izgovaramo…Blossom. Nije li to prekrasno ime, zar ne? Kako joj to često govore…radi čega se ona osmjehuje.

Jeste li razmotrili Vibraciju vašeg vlastitog imena?

Kad izgovaraju vaše ime, postoji li u njemu toplina…u tom zvuku? Toplina koju ste vi stvorili jer ste ODABRALI TO ŠTO JESTE?

Nemaju li neki ljudi averziju prema određenim imenima…jer im neka duša, koju su poznavali u prošlosti, nije bila posebno draga? Duša je dala Vibraciju svog imena…”vezanu” za to ime…radi Energije koju je emitirala oko sebe, a opet, može li biti…da potpuno isto ime “vezano” …da tako kažemo…za drugu dušu, punu Radosti…punu sunca, ima potpuno različitu Vibraciju koja se širi iz imena…čak i kada su ona po slovima ista?. Izgovorite više puta …svoje ime, glasno. Kako vaše srce OSJEĆA zvuk vašeg imena? Ta rezonancija…ta frekvecnija…ta Vibracija onoga tko ste vi?

Molimo vas…da u vrijeme kad ste u mogućnosti sjediti mirno, da dišete…na način kojeg smo objasnili…jer je to vrlo vrijedno…na dubljoj razini nego vaše automatsko disanje….i dok to činite … vizualizirajte kroz OSJEĆAJE vašeg srca….energetsku Vibraciju koju emitirate/isijavate.

Tada…je na vama da razmotrite tu spoznaju i da prepoznate kako je ta razina Energije…ono što ste vi…i što dajete…čitavo vrijeme.

Da, i to se može dogoditi…u slučaju bolesti…ili čak neke vrste tuge… ta se Vibracija tada može OSJETITI nešto nižom (spustiti).

Ali vaša se Vibracija…ona koju ste dosegli…neće spustiti ispod… možemo reći i na ovaj način…

“prečke na ljestvama”….Ona se neće spustiti ispod prečke koju ste dosegli.

Promatrate li prostor između prečki (na ljestvama)…mogli biste reći…da postoji mnogo razina između (dvije prečke)? Prema tome, može se dogoditi da se vaša Energija…kad ste umorni…može malo spustiti. Ali ona neće ići ispod vibracijske frekvencije koju ste dosegli…postajući… prisjećajući se…znajući….da ste Ljubav.

A vi govorite kako se puno toga ne možete prisjetiti o sebi.

Vi možete.

Jer na neki način, nije stvar u prisjećanju…iako tako govorimo …već o OSJEĆANJU.

Kad ste jako Radosni u nekim trenucima vašeg života…ne govorite li “Sjećam se da sam se tako OSJEĆALA jednom prije…kad sam bila na Radosnoj/u Radosnoj/uz Radosnu priliku? Sjećate se OSJEĆAJA nemjerljive Radosti. Vi se, recimo tako, ne trebate prisjećati tko ste kao “osoba”…. Vi se želite prisjetite tko ste kao LJUBAV…što jedino može BITI OSJEĆANJE.

Promatrate izlazak sunca…promatrate zalazak sunca… gledate mjesec…gledate zvijezde….promatrate djecu…promatrate mladunce životinja….ne možete ne OSJEĆATI LJUBAV.

Automatski odgovor na ono kad oči promatraju takva čuda…je prirodno stanje vašeg BIĆA.

Tu postoje jedino vanjske…htjeli bismo reći riječ “grubosti” ali…

Blossom kaže da je to preteško…onda radije promijenimo u vanjske “okolnosti”. To je kada vanjski čimbenici…utječu na vaš način razmišljanja…a onda vaš način razmišljanja …utječe na OSJEĆAJE vašeg srca…jer mu to vi dozvolite

Ukoliko ste svjesni određenih činjenica, o kojima ste možda čuli…ili ih vidjeli na vašim televizijskim ekranima….vaš um se počinje propitivati…međutim vi ste oni koji kontrolirate vaše OSJEĆAJE. Vi možete čuti i vidjeti…da, sad ćemo koristiti riječ “okrutnosti” u ovom slučaju…ali vi ne morate dozvoliti da slika utječe na OSJEĆAJE vašeg srca. Vi to ne morate dozvoliti. Tako omogučavate stanju vašeg Bića da ostane u VISOKOM VIBRACIJSKOM OSJEĆAJU. Što više dozvolite svojim OSJEĆAJIMA da ostanu Visoki….to se više povisuje frekvencija…sve dok ne osjetite stvarnu promjenu…i tada zakoračite na slijedeću prečku ljestvi..

Vi to doslovce možete OSJETITI, zar ne?

Najdraže duše! Tako smo radosni da možemo s vama razgovarati na ovaj način.

Gospođa Blossom kaže da ona OSJEĆA radost na svom licu, radost koja je kako naša tako i njezina. U činjenici tog spajanja leži ostvarenje još nešto više Jednote. Prema tome, u ovakvim trenucima velike radosti i sreće…te spoznaje…taj OSJEĆAJ kojeg proživljavate… isto tako točno može proživjeti…na isti način i netko drugi..tko se…sad pazite… uopće tako ne OSJEĆA! Shvaćate li? Za onoga tko je možda na mjestu vrlo niske vibracije…možda rat…možda glad…nije lako da njegova energija bude slična kao i vaša. Ali kad vi UISTINU ZNATE…to kao Jedan…vaši OSJEĆAJI radosti s obzirom da ste VI JEDNO… onda znate…da se OSJEĆAJI koje imate… mogu izraziti kroz drugog…samim time što znate da se mogu.

Zamislite li drugu dušu koja se nalazi u težoj situaciji, i znate da se vaš OSJEĆAJ Radosti može osjetiti na točno isti način….i to znate kao ISTINU…onda vidite li koliko puno mijenjate svoj svijet? U tome jako pomažete time što mislite i OSJEĆATE na taj način. Ako želite…vi odrađujete posao za one koji to nisu u stanju…radi situacije u kojoj se nalaze. To se ipak uravnotežuje…jer oni koji su u težoj situaciju čine isto tako ono što oni mogu učiniti…prema tome u ovom svijetu dualnosti dolazi do uravnoteženja..

Kroz energetsku “percepciju” duša na Zemaljskoj razini, shvatili smo….da je ponekad, vrlo teško zadržati Vibraciju onoliko visoko koliko bi to one željele. Jedna stvar koju bi bilo najbolje da ne činite…je da sebe krivite jer niste bili u stanju biti Radosni u određeno vrijeme. Postoje usponi i padovi. Postoji crno….postoji bijelo. Suprotnosti su u svemu.

Kad se OSJEĆATE malo niže… volite sebe još više…jer voleći sebe više…vi volite svakoga…..sve….čak više.

Sve što činite za sebe….činite i za druge…Kako prekrasno! Kako predivno! Nije li to pravi božanski plan? Svu radost koju možete unijeti u svoj život…učinite to, a istovremeno…vi time podižete Vibraciju Cjeline.

Služeći sebi…na neki način….služite Cijelom. Ali time ne mislimo ….kao što vi kažete na vašem planetu…da je Biće možda jako sebično…

Pazite na sebe. To nije ono što smatramo sebičnošću…jer vođenjem računa o sebi…osiguravajući da su sve vaše potrebe zadovoljene kroz LJUBAV….onda vi na drugi način…omogućavate da čitava vaša obitelj na Zemlji….

Leteća…

Insekti u zemlji…

Životinje u džungli…

Ribe u moru…

Drveće na zemlji…

jer služite SVIMA brinući se da VOLITE sebe i tragate za čistom srećom…jer čineći to, najdraže duše…vi činite ono radi čega ste došli ovamo.

Osjećamo da smo sada na kraju našeg današnjeg razgovora.

Uživajte…s ljubavlju i od srca vam šaljemo doviđenja do našeg slijedećeg susreta. Puno hvala Blossom da nam je dozvolila da bude tako.


Website: Blossom Goodchild
Превод :Igor

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge