Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > BLOSSOM GOODCHILD i Federacija svjetla 13.06.2015

BLOSSOM GOODCHILD i Federacija svjetla 13.06.2015Dobro vam jutro. Danas bih vas željela pitati o jednoj temi,koja se tiče kraja rujna 2015. Dosta se govori o danima između 22-28 rujna i da će se dogoditi nešto veliko. Nešto od toga je prosvjetljavajuće i puno nade, a onda svakako...ima i suprotno. Pitam se da li biste komentirali to vremensko razdoblje?.

Otvorenog srca i uma pozravljamo svakoga od vas

Odjednom sam osjetila snažnu energetsku promjenu....zatvorila sam oči i pripremila se da počnu govoriti.

Ovdje je adresa da čujete što su «Oni» rekli a ispod je transkript. Ja SNAŽNO preporučam...čak i ako više volite čitati....da poslušate audio, radi Energije koju sadrži vibracija njihovog glasa

(op.pre. učinite to! pa makar i ne razumijeli riječi!)

http://youtu.be/Wo_kFmni7qI

Pozdrav svima koji imaju vrijeme i uši da slušaju ono što smo odlučili prenijeti na današnji dan u vašem vremenu. Jako smo svjesni postavljenog pitanja koje se odnosi na mjesec rujan, ove 2015. Godine.

Govorimo vam....u Istini...kao što ćemo uvijek, i kao što smo uvijek činili....da, u vašem svijetu ima puno spekulacija u vezi tog vremenskog perioda, i o raznim mogućnostima koje se mogu, i ne moraju dogoditi.

Ima onih koji govore o « otkrivenju» .... ima onih koji govore.... kažemo s osmjehom, o «vanzemaljskim otmicama»... i dalje se smješkamo!

Najdraži … Dolazimo vam … danas … da vam kažemo kako će uistinu biti VELIKIH PROMJENA koje će se dogoditi u tom vašem vremenskom razdoblju.

Kakve će one biti?...pitate se. Hoće li se stvarno zbiti?...Pitate se. Molimo vas da kroz vaše srce OSJETITE ...Energiju koju sadrži ova poruka.

MI VAS VOLIMO

Mnogo godina smo razgovarali s vama, a još puno duže smo bili unutar prostora vaše Duše. Vremenski okvir...iako tamo gdje se mi nalazimo on ne postoji....je sada stigao...u kojem, prije isteka 2015.g....

VI ĆETE ZNATI

VI ĆETE OSJETITI

VI ĆETE PROŽIVJETI

OGROMNU PROMJENU UNUTAR ENERGIJE VAŠEG PLANETA ZEMLJE

Ova energija će se pojavati...ući...i biti apsorbirana u Svakome od vas...u Svim živim stvarima....i ona će promijeniti vašu perspektivu kako gledate na sebe i na svijet u kojem živite.

Svako biće....svaka stvar u postojanju....imati će priliku da poleti.

Ovo iskustvo će podići razinu vašeg vibracijskog privlačenja na mjesto koje vam je do sada bilo nepoznato. Od tamo dalje ćete se probuditi s drugačijim

OSJEĆAJEM u vezi SAMOG BITKA ONOG ŠTO VI JESTE.

LJUBAV

Blossom nas pita....da li će to biti postepena promjena? Ili će to stvarno biti DOGAĐAJ...o kojem smo mnogo puta govorili u prošlosti?

Govorimo vam s najvećom RADOŠĆU....u znanju...»DA»...bit će DOGAĐAJ...jer će se on OSJETITI. Za one koji nisu u stanju u potpunosti doživjeti njegovu punoću...radi njihovog pozicioniranja sebe....a pritom ne mislimo geografski...nego, u prostoru rezonancije u kojoj oni borave.

Blossom nas ponovo pita što će se točno dogoditi?.

ULJEVANJE VIŠE, ČIŠĆE ENERGIJE....KOJA ĆE OD TADA NA DALJE PROMIJENITI VAŠ SVIJET

Oni koji čuju ovu poruku....vjerujemo da će OSJETITI svojim unutarnjim bićem....sržju koja ste vi...Istinu koju donosimo.

Oprezni smo, kada govorimo o određenom vremenu. Ono se može promijeniti radi okolnosti i prema tome ne bismo željeli donositi lažne nade, ali, kad biste samo mogli vidjeti osmjeh na licu kanala kojeg koristimo...osmijeh je naš...vi biste tada ZNALI kroz OSJEĆANJE...dok se te riječi energetski prenose...da će «uskoro»... ponavljamo «uskoro»...jer smo svjesni zbunjenosti oko ove riječi... stvari kakve ih poznajete...SVE stvari....SAV životni stil kojeg poznajete...da će se podići u višu vibraciju. Jednu od viših energija....LJUBAVI

Blossom i dalje propituje...Hoćemo li to osjetiti? Samo osjetiti?, Ili će biti nešto posebno što će ostati u povijesti čovječanstva?

Najdraži....neka vaša srca budu ispunjena nadom...neka Istina o vama ZNA ovaj odgovor.

Naša neumorna pitalica i dalje pita....Da li će ili neće...biti neki «Hepening».....stvarni «Događaj»?

Tako nam je draga njena upornost te smo...odlučili reći... »DA» Biti će.....a u vezi načina njenog pojavljivanja....odlučili smo biti tiho na koji će to način biti.

Neće biti više razočarenja....tijekom ovih dana pred nama. Ponovo kažemo «prije isteka ove godine»....doživjet ćete VELIKU PROMJENU.

Dok se ta Energija integrira s Energijom vašeg Planeta i vama...

PRISJETITE SE TKO STE VI

PRISJETITE SE DISANJA

PRISJETITE SE DA BUDETE SAMO U SVOM SRCU

OVDJE JE VAŠA ISTINA.

OVDJE ĆETE ZNATI TO, DA JE TO ŠTO SE ZBIVA OD NAJVIŠE ISTINE

Kod mnogih se unutar Duše-Sebstva dešava puno turbulencija. Još jednom....stari obrasci su izašli. Problemi za koje smo mislili da su nestali i otpušteni...još jednom su dotakli srca i um.

To je konačno otpuštanje. Otpuštanje onoga što više ne služi. Jer tako mora biti...da se očisti naša energija od bilo kakvih negativnosti prema sebi i drugima...kako bi postali prazno vozilo koje je spremno primiti Novu Energiju.

Dok se ova Energija spaja...sa sebstvom...sa SVIME...OSJEĆAT ĆETE SE kao da hodate po zraku.

Vjerujte sebi. Nikome drugom.

Vjerujte u LJUBAV koju OSJEĆATE

Kako se dani kreću dalje....od današnjeg dana dalje...počet ćete OSJEĆATI kako se nakuplja Energija. Ono iščekivanje nečega što će doći. Ali to ne dolazi iz prostora glave.....samo srca.

Najdraže duše na Zemlji...stajali ste zajedno...hrabro ste se borili. Ponekad sumnjali sve što ste znali kao svoju Istinu. U drugim trenucima...bili ste ispunjeni snagom Energije koja vam je dozvoljavala da ZNATE da ste na putu kući.

Danas...vas pozdravljamo...ali ćemo o ovom temi ponovo razgovarati.

Gospođa pita...gospođa Blossom pita zašto o tom vremenskom okviru nimo govorili prije? Mnogo puta smo govorili o nekom događaju. Nismo baš govorili da je DOGAĐAJ o kojem govorimo...ono što je neposredno ispred. Morate shvatiti....da trebate boraviti u određenoj vibraciji...i energije mnogih to trebaju isto tako...da bi se DOGAĐAJ, VELIKI DOGAĐAJ...mogao desiti.

A opet, ono što će se dogoditi prije isteka ove vaše godine... će donijeti takvu Sreću....takvu Radost,....takav Mir...takvo Razumijevanje....takvu Ljubav...na dubljoj razini...da će, kako se život nastavlja tim putem....on voditi naprijed prema VELIKOM DOGAĐAJU o kojem govorimo

Ispunite srca sobom, VOLITE svaki dio svog budnog i snenog vremena.

Sada ste tako blizu....Naša obitelj Svjetla...koja je tako hrabro volontirala da bude na Zemlji kroz sve njene testove i iskustva...da bude dio transformacije koja je zapisana unutar Božanskog plana.

VOLIMO VAS....i tako ovaj prijenos završava.

Puno hvala

Kraj prijenosa . Molim prođite kroz Invokaciju «Mi mijenjamo igru» kadgod ste raspoloženi...kako bi dalje osnaživali energiju


Website: Blossom Goodchild
Превод :Igor
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge