Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Blossom Goodchild - 05.02.2015

Blossom Goodchild, kanaliziranje Federacije svijetla 05.02.2015

Evo nas opet. OSJEĆAM SE KAO DA SAM SE STVARNO VRATILA NA PUT. Čudesno je što jedan dobar uvid u vlastitu istinu može učiniti..da pronađemo upravo ono što treba! Krenimo dalje…što nam danas možete ponuditi a da smatrate primjerenim za ovaj naš razgovor?

Puno iskrenih i podržavajućih pozdrava, ohrabrujuća Ljubav svima i svakome od vas. Uistinu smo radosni….kad brinete o svom vrtu…iskorijenjujući korov i ostavljajući samo ono što OSJEĆATE da je ispravno i podržavajuće. Jako smo svjesni vaših pojedinačnih putovanja ….i koliko god se mi ne možemo, a i ne bismo se htjeli, uplitati u to putovanje…OSJEĆAMO se počašćeni da smo u mogućnosti biti “odmorište”…te moći pružiti opskrbu tijekom puta.

Kao jedna od tih, vrlo sam sretna da to činite. Hvala vam.

Nema potrebe zahvaljivati…ali opet, potpuno iskreno, mi prihvaćamo OSJEĆAJE SRCA s kojima je izrečena ova zahvalnost.

Dozvoli nam da govorimo o slijedećem. Kad netko OSJEĆA zahvalnost… dolazi do promjene u njegovoj/njenoj vibraciji. Međutim, ona se mora OSJETITI….ne samo izreći. To vrijedi za SVE stvari…ako se samo izraze a ne OSJEĆAJU…one ostaju “beživotne”.

OSJEĆAJI, o kojima smo govorili….mnogo puta…su ono što čini da vi reagirate. Nije li istina da vaše srce kuca brže kad je uzbuđeno? Ne usporava li ono kada se odmarate? Reakcija vašeg srca…kucanje tog organa….koju kontrolira način kako OSJEĆATE. Razmislite za trenutak o tome. Da li VI kontrolirate svoje srce?....i s time…da, mislimo na samo funkcioniranje organa…VI ga kontrolite načinom kako se VI OSJEĆATE.

Vi kontrolirate CIJELU(OG) SEBE…svaki najmanji detalj…načinom na koji VI OSJEĆATE.

Ono VAS ne/ne može kontrolirati. To je razlog zašto toliko puno govorimo o OSJEĆAJIMA. Jer kad to prihvatite…kada “savladate” svoje OSJEĆAJE….vidjet ćete instinktivnu promjenu unutar SVEGA oko vas, unutar i u vezi s vama.

Ključ…kao što jako dobro ZNATE…je OSJEĆATI LJUBAV. I DA…to JE odgovor na SVE.

Toliko vas mnogo govori….”Da, da, da, da, da, da. O tome ste nam govorili puno puta. Shvaćamo”. Međutim, dragi naši prijatelji, s NAJDUBLJIM POŠTOVANJEM….vi to još ne činite dovoljno ….još!

Jer ukoliko biste…mi bismo mogli svjedočiti vrlo drugačijoj energiji u vašem svijetu.

Vi možda vrlo dobro razumijete ono o čemu govorimo. Ali, stvarno ZNATI LJUBAV….ČITAVO VRIJEME….BITI LJUBAV….U SVAKOJ MISLI, RIJEČI i DJELU…kažemo vam, treba još dosta putovanja. Vi prihvaćate koncept…i to je prekrasno.

Predložili bismo da je naredni korak ….

Ok … Mislim da biste vi rado govorili. Slažem se ….

https://www.youtube.com/watch?v=pGb8M09pem0&feature=youtu.be

(* Ovaj link se može dijeliti, ali on je označen sa “unlisted” da ne bi došlo do zabune sa cjelovitim audio zapisom kanaliziranja koji prenosima jai Joe Pena)

(nap.prev.Transkript tog dijela kanaliziranja je na kraju teksta)

To je bio govor!. WOW! Postaje vrlo zanimljivo…dok to ne preslušam…jer sam povremeno bila svjesna riječi koje su prolazile..ali ne mogu ih se sada sjetiti. To me čini stvarno sretnom….jer za mene…to pokazuje da ste dublje nego kad smo kanalizirali prije. To JE dobra vijest.

Možete li za mene samo potvrditi…zašto je došlo do kratke pauze kad ste po prvi put izgovorili moje ime? Rekli ste da je to radi toga što vi ne koristite imena, jer ste svi Jedno.

Tako je. Prema tome mi smo te individualizirali koristeći dano ime.

Onda ste rekli “kanal”?,

To je uloga koju si odabrala..

Ja sam također OSJETILA da to ima neke veze s energijom imena…Nisam sigurna kako to objasniti. Znam da je White Cloud jednom imao poteškoća izgovarajući ime “Mary Magdalene”. Objasnio je to jer se oko tog imena stvorila energija neistine, te mu je to stvaralo poteškoće u govoru.

Da, shvaćamo.

Dakle, zašto registriram pitanje o energiji vibracije? Pitate me jesam li sigurna da hoću znati? Sada, i više nego prije ….ja sam znatiželjna.

Najdraža, stoga …jer ono tko si ti ….nije “Blossom”…..to je ime tebi dano ….na Zemlji…međutim, mi te poznajemo kao nekog drugog.

Ah … TO mi ima smisla. Ja ne želim/trebam znati tko je to. U sebi “negdje” očito to znam. Ali opet sada ga baš ne osjećam. (mislim da smo ovdje već bili). Nije važno, ali OSJEĆAJ kojeg sam doživjela kad ste rekli da sam netko drugi…bio je kao kad novčić upadne u prorez i zvoni istinom. Dobro…stvar je razjašnjena. Hvala.

Dakle, mislim da je to sve za danas. Vrlo zanimljvo. Puno hvala..

Ti si se davno, davno suglasila.

Drago mi je da sam to učinila….OSJEĆAM da napredjujemo.

S ljubavlju i zahvalnošću.

NAŠI OSJEĆAJI ZAHVALNOSTI SVIMA


...........................................................................................................

TRANSKRIPT AUDIA DIREKTNOG KANALIZIRANJA 6. 02.2015.

UISTINU SMO OVDJE. TVOJE RAZUMIJEVANJE NAŠE ŽELJE DA GOVORIMO DIREKTNO KROZ TEBE, JE BLAGOSLOV…JAKO SMO SRETNI DA TO PRIHVAĆAŠ, JER SMO TAKO U STANJU RADITI ZAJEDNIČKI OMOGUĆIVŠI DA SE MUDRE RIJEČI…PRENESU NA OVAJ NOVI PRIMJERENI NAČIN

ZAŠTO O TOME NISMO RAZMIŠLJALI PRIJE? JESMO!...ALI TO NIJE BILO MOGUĆE RADI TVOJE VIBRACIJE…KOJA SADA IMA RAZLIČITU FREKVENCIJU…DA TAKO KAŽEMO? PREMA TOME, TEBI i ONIMA KOJI SLUŠAJU TE RIJEČI NASTAVLJAMO PRENOSITI ONO ŠTO MI ZNAMO O LJUBAVI. ONO ŠTO MI SMATRAMO….VAŽNIM…ZA SVAKU DUŠU NA ZEMALJSKOJ RAZINI… DA DOZVOLI SVOM SRCU ČUTI NAŠE RIJEČI i DA ISTO TAKO DOZVOLI, DA TE RIJEČI OTVORE DUBOKA MJESTA U SVOJIM SRCIMA…GDJE BORAVI ISTINA SEBSTVA NJIHOVE DUŠE.

NE GOVORIMO LI ….STALNO PONAVLJAJUĆI, O LJUBAVI? GOVORIMO VAM DA JE TO SVE ŠTO JEST. KAŽEMO VAM DA RAZMIŠLJATE JEDINO O LJUBAVI. DA OSJEĆATE JEDINO LJUBAV, A OPET RAZUMIJEMO DA U OVOM SVIJETU U KOJEM BORAVITE…SVIJETU DUALNOSTI…TAJ SVIJET VAM MOŽE NAMETNUTI PUNO TEŽINE S OBZIROM NA SVE ONO ŠTO SE U NJEMU i S NJEGOVIM BIĆIMA ZBIVA…NIJE UVIJEK LAKO UČINITI ONO ŠTO OD VAS TRAŽIMO.

NAJDRAŽE DUŠE, KAŽEMO DA JE TO STVAR….VIŠE ILI MANJE… KAO DA UKLJUČITE PREKIDAČ. PRITOM, DONOSITE ODLUKU DA SE PROMIJENITE. DA SE PROMIJENITE OD OSJEĆANJA ONOGA ŠTO VIDITE OKO SEBE TAKO DA DOZVOLITE DA SE SPUSTI…OSJEĆAJ LJUBAVI…BEZ OBZIRA NA ONO ŠTO VIDITE OKO SEBE…JER NIJE LI TO…..KAO ŠTO SMO REKLI…SVE SAMO ILUZIJA?

DAKLE, VI STE POTPUNO U STANJU OSJEĆATI SAMO ONO ŠTO ODABERETE.

LJUBAV, BEZ OBZIRA NA SVE.

BEZ OBZIRA KAKO STVARI IZGLEDALE. BEZ OBZIRA NA TELEFONSKI POZIV KOJI VAM DONOSI TUŽNE VIJESTI. BEZ OBZIRA ŠTO NA VAŠIM TELEVIZIJSKIM EKRANIMA GLEDATE STVARI KOJE SNIZUJU VAŠU ENERGIJU. ZAR NE VIDITE DA SU ONE STVORENE DA VAM SNIZE ENERGIJU? SMIJUĆI SE GOVORIMO…HOĆETE LI SEBI DOZVOLITI… INTELIGENTNIM BIĆAMA KAO ŠTO STE VI…DA PADNETE NA TO?...UISTINU? NE SMATRATE LI DA STE IZNAD TOGA? JER MI VAS SMATRAMO DA STE. PREMA TOME …KAŽEMO VAM…NIJE LI VRIJEME DA TO i VI UČINITE?

UZDIGNITE SE IZNAD ONOG ŠTO VI MISLITE DA STE…NA VIŠE STANJE BIĆA…JER ONDA ĆETE BITI NA MJESTU KOJEM PRIPADATE.

ONA (BLOSSOM) NAM GOVORI DA ŽIVOT OVDJE NA ZEMLJI NIJE LAK, A DA MI MOŽDA MISLIMO DA JE TAKAV. TO NAS ZABAVLJA. ŠIROKO SE OSMJEHUJEMO…UKLJUČIVO I ONA SAMA. JER JE SVJESNA SVJETLOSTI…. ENERGIJE SVJETLOSTI. TO…NAJDRAŽI….JE ONO ŠTO TRAŽIMO OD VAS DA PREPOZNATE. NE SAMO PONEKAD KAD SVE IDE DOBRO….

NEGO U SVEMU…

KROZ SVE….

PRONAĐITE SVOJE SVJETLO.

ISKAŽITE SVOJE SVJETLO.

BUDITE RADOSNI. JER ĆETE NA TAJ NAČIN…NAJDRAŽI…PROMIJENITI SVOJ SVIJET.

NAJDRAŽI…TO JE RADI ČEGA STE SE DOBROVOLJNO JAVILI DA DOĐETE. NIJE TO BIO “GODIŠNJI ODMOR” KAKO KAŽETE. TO JE DALEKO IZNAD TOGA.

U OVOM VREMENU STE DOBROVOLJNO DOŠLI NA ZEMLJU , JER JE TO JEDNO OD NAJUZBUDLJIVIJIH VREMENA

I PRIJE NEGO ŠTO STE STIGLI, ZNALI STE DA JE UNUTAR VAS…ISKRA ŽIVOTA.

ODLUČNOST DA SE PODIGNE MAJKA ZEMLJA IZ GUSTOĆE U KOJU JE PALA… S TOG MJESTA NA VIŠU POZICIJU.

POZICIJU KOJOJ ONA i SVI KOJI ŽIVE NA NJOJ …PRIPADAJU

VI STE LJUBAV.

ZA NAS….NEMA PITANJA. NEMA DILEME…DA JE TO ONO ŠTO STE VI.

TO JE ONO ŠTO JE SVE.

JER NE POSTOJI NIŠTA DRUGO NEGO LJUBAV.

PREMA TOME, KAKO MOŽETE BITI NEŠTO… ŠTO NE POSTOJI?

JER LJUBAV JE JEDINO ŠTO POSTOJI…A VI STE TO.

VIDIŠ LI? POKAZUJEMO JOJ…SLIKU FIZIČKOG ČOVJEKA…KAO DA SE TAMO NALAZE SLOJ NA SLOJU, NA SLOJU, NA SLOJU i TAKO DALJE i TAKO DALJE…KOJI SE IZGRADIO TIJEKOM GODINA. JEDNA ŠKOLJKA, OPET NOVA ŠKOLJKA, PA NAREDNA ŠKOLJKA i TAKO DALJE i TAKO DALJE…OSTAVLJAJUĆI LJUBAV…ISTINU….APSOLUTNU ISTINU O TOME TKO STE VI…SAKRIVENU…ISPOD…UNUTAR SVIH TIH SLOJEVA ŠKOLJKE.

DOŠLI STE OVAMO U OVO VRIJEME…DA ODMAKNETE TE SLOJEVE…ZA ČOVJEČANSTVO….ZA SEBE.

I TO ČINITE S VELIKOM DOSTOJANSTVENOŠĆU.

NISMO LI TO IZRAZILI PREKO BLOSSOM …(duga pauza)…TIŠINA JE JER SMO IZREKLI NJENO IME…A NE KORISTEĆI RIJEČ ….”KANAL”. SAD JE U REDU…ONA PITA U ČEMU JE PROBLEM?. TO JE U VEZI S NAMA..IMENA (duža pauza)…ISPRIČAVAMO SE ZA PREKID…NAIME MI NEMAMO IMENA. ZA NAS SU ONA NEPOTREBNA…JER MI SMO SVI JEDNO.

GOVORILI SMO O MICANJU SLOJEVA…TO JE DAKLE ISTINA O VAMA, SVIJETLO KOJE STE VI…SADA SJAJI DOK SE MIČU SLOJEVI.

VI NE TREBATE NIŠTA ČINITI…NEGO SAMO ISIJAVATI TO SVJETLO KOJE STE VI.

TO JE ONO ZAŠTO STE DOŠLI. VI SE MUČITE…PROPITUJUĆI SE ŠTO TREBATE OVDJE UČINITI. VI OSJEĆATE KAO DA NE ČINITE DOVOLJNO. VI ZNATE DA STE DOŠLI UČINITI NEŠTO…A OPET NE ZNATE ŠTO JE TO.

SADA, OVOG TRENUTKA, GOVORIMO VAM ŠTO STE DOŠLI OVDJE UČINITI…DA SJAJITE SVJELOST KOJA STE VI.

RAZMISLITE DUBOKO U SEBI…KOLIKO DALEKO TO IDE.

VI NE SAMO DA SJAJITE SVOJE SVIJETLO ONIMA KOJE SUSREĆETE. KAD SHVATITE INTENZITET SVIJETLA i KAD RAZMIŠLJATE O DUŠI KOJA JE DALEKO, U DRUGO ZEMLJI i MOŽDA PATI…SVE ŠTO TREBATE UČINITI JE DA MISLITE O TOJ DUŠI i POŠALJETE JOJ SVJETLO..I BEZ PITANJA…TO DOSEŽE DUBOKO U NJIHOVO SRCE. TO JE ČINJENICA. TO NIJE ILUZIJA.

ODVOJITE KUKOLJ OD ŽITA.

VRIJEME KOJE JE PRED NAMA….U RAZDOBLJU OD NAREDNIH ČETIRI DO PET GODINA, KAŽEMO….I SMIJEMO SE JER MI NE ZNAMO ZA VRIJEME… ALI OPET…VIDJET ĆETE SVOJI VLASTITIM OČIMA…i OSJETITI SVOJIM VLASTITIM SRCEM…PROMJENE U VAMA…KOJE SE ODVIJAJU NA i UNUTAR VAŠEG SVIJETA.

ŠTO ĆETE VIŠE PREPOZNAVATI DUBINU UNUTAR SEBE..TO ĆETE VIŠE ZNATI, O ISTINI.

MOLIMO VAS DA SE NE KONCENTRIRATE NA ONO ŠTO VAS SPUŠTA. DA, POSTOJE SITUACIJA NA VAŠOJ ZEMLJI KOJE VAS MOGU JAKO RASTUŽITI. MEĐUTIM VI NE MOŽETE POMOĆI NI PLAČEM, NI LJUTNJOM NITI FRUSTRACIJOM. VI MOŽETE POMOĆI TAKO DA ŠALJETE SVJETLO… SVE VIŠE i VIŠE ĆETE VIDJETI…DA SVE VIŠE i VIŠE VIDITE…KAKO SE VAŠ SVIJET I ONI U NJEMU PUNE SVJETLOM LJUBAVI.

USREDOTOČITE SE NA LJEPOTE VAŠEG SVIJETA.

USREDOTOČITE SE NA SVE ŠTO JE DOBRO.

TO JE ONO RADI ČEGA STE DOŠLI.

DOK SE PENJETE STEPENICAMA ŽIVOTA…DIŽETE SE NA VIŠU POZICIJU. TADA MOŽETE OKO SEBE VIDJETI SVE VIŠE i VIŠE. ZATO VAS MOLIMO DA …JER MI ZNAMO… TO ČINITE S VELIKOM RADOŠĆU. JER VAM ONDA SVAKA STVAR IZGLEDA JOŠ LJEPŠI PRIKAZ ONOGA ŠTO JEST…VI ĆETE SHVATITI…VI ĆETE RAZUMIJETI… ZAŠTO GOVORIMO NA OVAJ NAČIN

NAJDRAŽE DUŠE…NAŠI PRIJATELJI…NAŠE KOLEGE…NAŠA OBITELJ…MI SMO JEDNO .

I KAO JEDNO…NAŠA NAMJERA JE DA PROMIJENIMO VAŠ SVIJET U LJEPOTU KAO ŠTO JE NEKAD BILA…i SVI KOJI ŽIVE UNUTAR i NA NJOJ ĆE KRENUTI ZAJEDNO S NJOM…NA MJESTO KOJE ČAK NI VAŠA MAŠTA U OVOM TRENUTKU MOŽE (dok su govorili..osjetila sam da je riječ “NE MOŽE”) ZAMISLITI. ALI, DOK SE VELOVI ODMIČU OTKRIVAJUĆI VELIČANSTVENOST ONOGA ŠTO ĆE DOĆI,…VAŠA ĆE SRCA PREPOZNATI TO MJESTO.

ZA SADA VAS NAPUŠTAMO…..SA ZAHVALNOŠĆU…..


Website: Blossom Goodchild
Превод :Igor

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge