Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > BLOSSOM GOODCHILD i Federacija svjetla 20.06.2015

BLOSSOM GOODCHILD i Federacija svjetla 20.06.2015Iz dubine svoje duše..još jednom vas pozdravljam. U našem svijetu puno se priča oko raznovrsnih promjena o kojima se govori…a pritom mislim stvarno RAZNOVRSNIH! Biste li željeli o njima govoriti s vašeg gledišta?

Najtopliji pozdravi svakome. Obgrljujemo srca onih koji su odabrali da ih privuče naše znanje i razumijevanje..znajući da je veza između svih nas…ona od LJUBAVI…i mi smo, kroz ovaj prekrasni kanal, u stanju slati naše Svijetlo…koje se spaja s vašim svjetlom…i zajedno mi onda isijavamo prema SVEMU…iskaze čiste Ljubavi koja jesmo.

Pitanje kojeg su postavili neki čitatelji, u vezi onoga kad ste govorili da ćemo “poletjeti”…da li to znači da ćemo trebati napustiti fizičko tijelo da bismo to učinili?

Nikako. Jer je to eksperiment kojeg ćemo uključiti u igru…po prvi put…

Osjećam da biste željeli govoriti….moji prijatelji, pozornica je vaša

Zahvaljujemo.

Ovdje je audio a ispod njegov transkript. Kažu da je uvijek dobro slušati da bi se OSJETILA energija vibracija koje donose da bi uzdigli

Transkript

Pozdravljamo vas na današnji dan. Drago nam je da opet imamo priliku…koristiti vozilo Blossom…da bismo mogli izraziti ono što smo odlučili izreći preko vibracija zvuka…koji nosi sa sobom Energiju veće rezonancije da bi je duhovno sebstvo moglo apsorbirati …umjesto na elektronički način…koji se treba čitati i OSJEĆATI.

Ako zatvorite svoje oči dok govorimo…i usmjerite pažnju na prostor svog srca…OSJETIT ćete LJUBAV i energiju s kojom se ta LJUBAV… koju donosimo….da se ispreplete s energijom vibracije ljubavi koja boravi u vama…kao pojedincima.

Za mnoge od vas, zatvorenih očiju…možda doživljavate vizualnu percepciju onoga tko smo mi. Ali ne brinite ako vidite samo boje…ili pak ako uopće ništa ne vidite. To ne znači da nismo s vama…ili još niste tako razvijeni kao oni koji nas mogu vidjeti.

Jednostavno otvorite svoja srca slobodi koju donosi LJUBAV.

Ima pitanja i zabrinutosti s obzirom na ono što će se dogoditi. Što se tiče tih promjena odlučili smo ostati na “sunčanoj strani ulice”.

Blossom nam objašnjava da je, vezno za vremena koja dolaze, puno informacija o “sudnjem danu” …i iako to nije “kupila”…njen um je ispunjen njima…i, kako ona kaže…s obzirom na vremena o kojima govorimo, malo se može govoriti o radosti i sreći.

IZBOR….IZBOR….IZBOR!

Što ćete odabrati da OSJEĆATE u ovom trenutku dok slušate naše riječi ?

Odabirete li OSJEĆATI LJUBAV…ili odabirete li osjećati strah?

Dovode li naše riječi vaše Biće na mjesto mira i nade i znanja? To znanje…koje leži u vama. Taj OSJEĆAJ znanja…to je dio vas,… i može samo značiti da ZNATE LJUBAV

Kao što smo rekli mnogo puta…ako postoji nešto što je naglo promijenilo kretanje u vašem srcu na nižu vibraciju….eto vam odgovora. To je vaše znanje…da je to…na što ste naišli možda…nije za vas.

Zašto odabrati da sebe spustite kad imate pri ruci priliku…uvijek…u svako vrijeme…da se dignete u svoje više frekvencije…gdje radost…zadovoljstvo….sreća….energija ispunjavaju vaše Biće? Gdje mir boravi bez razumijevanja svih stvari…a opet s prihvaćanjem znanja da SVE djeluje prema sistemu…obnove…intelekta…više energije..ZA SVE/KROZ SVE/KAO SVI/OD SVE/….LJUBAVI

U danima koji dolaze čut ćete mnogo toga…što može uznemiriti vibraciju koju ste odabrali da u njoj boravite.

IZBOR IZBOR IZBOR!...kako primate različite informacije koje se pojave.

Možda imaju vrijednost šoka…. Možda su neke stvari objavljene da šokiraju…nema druge riječi za to a opet što ćete odabrati?

Hoćete li odabrati stvari koje se otkrivaju da vas vode prema dolje,dolje,dolje ili, ZNAJUĆI VELIČINU ONOGA TKO STE VI….ne bi li bilo bolje…preporučljivije…ZNATI da, štogod se zbiva…štogod se objavljuje….shvaćati ta iskustva kao ona za koja ste znali da će doći.

Prema tome, uzbuđenje oko svega što se dešava…u znanju da se svijet u kojem živite kreće naprijed u…rekli bismo…vrt ruža…više mjesto u kojem odabirete živjeti.

VAŠ IZBOR

Kažemo da će biti nezadovoljstva. Ali, da li ćete odabrati da budete razjareni? Ili ćete odabrati da ste VI IZNAD ČITAVOG KAOSA…i NERAZUMIJEVANJA

Vaša viša svrha na Zemaljskoj razini je u ovo vrijeme…ostati u najvišoj vibraciji u kojoj možete BITI. Vibraciji koja je prirodno vaša…kao božanskog ljudskog bića…koje je stiglo na ovaj planet da pomogne. Da ulije ljubav svog sebstva u zemljine vibracije….i djelujući tako…automatski služite Svemu.

VI STE BIĆE KOJE JE DOŠLO OVDJE DA BUDE…

VI ČINITE ONO RADI ČEGA STE DOŠLI…jednostavno tako da ostajete u misli…u umu…u srcu…u LJUBAVI

Snaga koja se može iskazati iz vaše nutrine se ne gubi…ne slabi…ne umanjuje se niti iscrpljuje. Beskrajan je izvor snage iz kojeg možete crpsti…iz sebe. Obnovite baterije…..kao što smo često savjetovali. To je obavezno za vašu dobrobit.

LJUBAV…LJUBAV…LJUBAV…SAMO LJUBAV….SAMO LJUBAV.

Zašto odabrati ono što vam ne daje takve OSJEĆAJE ?

Zašto odabrati da se OSJEĆATE loše…kad ukoliko dotaknete svoju istinu…svoju dobrotu…svoju sreću…ne samo da uživate svaki svoj trenutak života…a opet kako smo rekli…vi čineći to služite svemu na ovom planetu…u mnogo većoj mjeri od one koju možete uopće shvatiti na ovom raskršću. Da najdraži, vi ZNATE da je to tako.

Onda umnožite i umnožite i umnožite to ZNANJE unutar sebe….da više nema pitanja. Nema potrebe za propitivanjem…jer vi…sami…kao što ste…vi ste odgovori na sva vaša pitanja.

VI STE ODGOVOR

LJUBAV…maskirana u ljudskom biću….ovdje da promijeni povijest…ovdje da vas pokrene….vaš planet i sve na i u njemu….prema novom domu.

Najdraži prijatelji….najdraže duše…molimo vas da shvatite razliku koju činite u ovom Božanskom planu. Vi…samo vi…KAO JEDNO…ostvarujete ono što ste namjerili učiniti.

ZNAJTE TO U SVOM BIĆU

Vi ne padate! Možda gledate uokolo i pitate se kakvu to razliku možete…ili….činite. Vaše ljudske oči gledaju drugačije nego naše. Vi ste lopata napunjena negativnošću…i još puna kanta!

Prema tome, promijenite tu negativnost s jednostavnom mišlju o dobroti i ljubavi. Svojim primjerom podučite druge da BUDU isti. Nemojte se obeshrabriti…jer sad je vrijeme da se uzdignete u svoje punije svjetlo.

i kako se zajedno okupljate u snazi tijekom vremena koje dolazi…veza koju ćete OSJETITI kroz eter…kroz vezu “Srce do srca KAO JEDNO”…održat će vas snažnim.

Ponavaljamo i ponavljamo o vremenu koje je pred nama…gdje će svijet u kojem sad boravite…biti samo magleno sjećanje…na postojanje koje je bilo jednom.

Naprijed…najdraže duše…marširajte naprijed….u LJUBAVI

Dišite…dahnite…izdahnite….u i van….i OSJETITE našu LJUBAV za vas.

U počast izbora koje ste učinili da budete sada na Zemlji…da ispunite Božanski plan.

Da vidite kroz…da krenete kroz…U LJUBAVI…prema višem mjestu….LJUBAVI

Dok se vibracije dižu…kako li će samo spektakularni biti susreti i pozdravi….između svih nas?

Ostanimo zajedno na nekoliko trenutaka tišine….da OSJETITE ono što vam donosimo….LJUBAV.

Do našeg slijedećeg razgovora s Blossom- mi vas pozdravljamo….

UZ VELIKU ZAHVALNOST ZA ONO ŠTO JESTE

Kraj prijenosa

Molimo da pogledate Invokaciju “MI SMO ONI KOJI MIJENJAMO IGRU” i to kad god ste raspoloženi te tako zadržali ovu energiju što moguće višom.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

Puno hvala.


Website: Blossom Goodchild
Превод :Igor
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge