Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Blossom Goodchild - 23/25/27/30.siječnja. 2015

Blossom Goodchild, kanaliziranje Federacije svijetla 21.2.2014

23.siječnja JOŠ JEDAN RAZGOVOR(nap. prevoditelja: siječanj je bio intenzivan i Blossom Goodchild je kanalizirala više puta, trudeći se da i sebi i nama pojasni stvari oko videa NLO, tražeći istinu. Radi važnosti njezinog stava i pojašnjenja smatram da sve trebalo prevesti. Ovo je cjelovita komunikacija za te dane.)

Ovdje je link na još jedan video kojeg su snimila dva odvojena očevica. Koliko mi se čini…oni nisu snimljeni istog dana kao i prvi (koji je proglašen prijevarom)

Dobro, znam da je to neočekivano….ali opet, nešto se pojavilo o čemu trebam s vama porazgovarati…i dok to ne učinim…neću se osjećati u redu!

Dakle, prošli tjedan sam vas pitala za video o svjetlosnim orbovima u Masachusettsu. Rekli ste da je to bila prijevara i da to nema veze s bilo kojim dijelom Galaktičke Federacije, te nakon što su to potvrdili i drugi stručnjaci, taj je video uklonjen. Danas su mi poslali stranicu s vrlo sličnim orbovima, u drugo vrijeme ali opet u Masachusettsu. Sad sam totalno zbunjena…osobno i s vama! Može li moje osobno razmišljanje o tome da bi to mogla biti prijevara, zajedno s još nekoliko mailova na istu temu, utjecati na mene…a opet ja jednostavno ne mogu vjerovati sebi da prenosim Istinu.

Jedan drugi medij, za kojeg osobno još do sada nisam čula, rekla je da je video Istinit. U meni se, u takvim trenucima… budi osjećaj da bi digla ruke (bacila ručnik u ring). JA JEDNOSTAVNO MORAM PRENIJETI ISTINU ILI ODUSTATI. Možda čitatelji neće shvatiti moju apsolutnu potrebu za tim…mogla sam sve to pomesti pod tepih…neki bi možda vidjeli drugi video, neki ne bi. Ali možda su neki kao i ja…čuju o tome i pitaju se kome vjerovati. Radije bih prekinula nego mislila da utječem na kanaliziranje, mislim što bi onda bila svrha toga?

Najdraža duša koju sada muči osjećaj nezadovoljstva.Možete mi to ponavljati. Opet ćete ponoviti…ja mogu to reći…. olakšaj svoje raspoloženje… i vjerujte mi, stvarno trebam to olakšanje. Iako sam se desetak minuta trebala uglašavati, da bi se “povezala” s vama.

Draga si nam. Jedino što želimo da ti bude lakše, jer ZNAMO da se ne trebaš OSJEĆATI tako razočarana i zbunjena.

Znači li to da ne razumijete zašto se tako osjećam?

Možda da nam dozvoliš da ti objasnimo?

Izvolite, govornica je vaša!.

Cijenimo tvoju odlučnost da provjeravaš…da ono što govorimo KROZ tebe,….stiže od NAS…a ne od TEBE same. Opće je poznato da svaki “medij” koji se koristi kao kanal kojim se komunicira s onima na Zemlji….od strane onih koji nisu sa Zemlje….MOŽE biti pod utjecajem svog vlastitog načina razmišljanja…svojih vlastitih misli i vjerovanja…da li shvaćaš?

Potpuno !!

Međutim, mi ti kategorično tvrdimo…MI….da je video o kojem smo razgovarali prošlih tjedana …bio uistinu namjera da se stvori “uzbuđenje” ali je ono ostvareno više kod samog autora.

Ova riječ me iznenađuje…“autora”, mislila sam da ćete reći….da je “uzbuđenje” bilo više na strani “prevaranta”.

Uzbuđenje, ustinu s namjerom da se potaknu emocije….

Iz pravih razloga?

U početku… ali više da se dokaže kako su takve “performanse “ u stanju privući pozornost.

Što znači ?

To još jednom znači…da netko može proizvesti bilo što i sve….a netko može odabrati da bude stvarno….ili ne

Iskreno, teško to pratim…a još više će me frustrirati ako ovo vrijeme koje sam posvetila razriješenju tog pitanja…ne donese odgovor. Iako možda nije ugodno biti iskrena ali, JA TREBAM ZNATI ISTINU.

Blossom, nisi li već mnogo puta išla tim putem?

Za moj ukus, previše puta…pretpostavljam da sam uzrujana, jer nakon ovogodišnjih kanaliziranja, sve je izgledalo kao da ide dobro…a sada ova (izazovna) situacija koja me prisiljava propitivanja.

Što je ono radi čega nam u potpunosti ne VJERUJEŠ?

Prošlo razočaranje!.

Radi čega onda ipak nastavljaš?

Ponekad, ne znam. Ne bih voljela misliti da je to bio moj ego…željela bih vjerovati da znam da ste ISTINA, i tako mnogima pomažete na njihovom putovanju.

Dakle AKO ZNAŠ da smo ISTINA…zašto nastavljaš provjeravati našu ISTINU?

Stoga jer da ste vi na mom mjestu…vi biste to isto učinili! Sjećate li se da sam još uvijek u ljudskom obliku? Za mene su stvari različite. Ako biste VI jutros dobili adresu na kojoj je prikazano još više orbova na sličnom području, ali na različit dan, s dvoje potpuno odvojenih očevidaca…kamo bi to vodilo vaše misli? Možda čak i na mogućnost da prvi video uopće niti nije bio prijevara. Nakon toga bi se sigurno pojavilo i pitanje “odgovornosti”. Prema tome, što VI kažete o ovim drugim video materijalima?

Rekli bismo,…sad kad nam daješ priliku……

Ovo me uistinu nasmijava…

Da ovi novi ideali …

Novi što?

Ideali … dobro si prepoznala riječ…..ovi novi ideali (principi ili standardi kojima težimo) “predstave” su uobičajniji za one, za koje bismo mi rekli da su od ISTINE

Prema tome, ovi novi videi …isto tako u Masachuettsu….nisu prijevara? ,

Ne … Oni nisu.

Nije li prevelika slučajnost da se odvijaju na istom mjetu kao i onaj prvi “zafrkantski” video

Rekli bismo da su oni različite kategorije. Nježno bi sugerirali da se, u cilju razlikovanja “pravog “ od “lažnog”…, u “lonac” namjerno “ubacila teška lopta”

Još jednom…ne znam jesam li to ja…ali na čemu ste vi? “Teška lopta ubačena u lonac”?.....ZNAM što govorite…ali “teška lopta” kad se pogleda obrazloženje….znači “posebno težak problem”

Ponovo, naše jednostavnije obrazloženje je da je… u ovu “dilemu” ubačen novi “obrt”

(zaokret)Sjajno … Oh, zašto, samo zašto nisam odabrala doći ovamo kao čistačica? Moram se smijati….dosta godina sam se time bavila, kad nisam uspjevala glumiti. Moja digresija. Gdje smo ono stali? Ja se već osjećam lakšom… hvala…iako nemojmo izgubiti smjer. Ne želim propitivati ili omalovažavati one druge koji “kanaliziraju”…prema tome zašto je taj drugi kanal spomenuo da su oni od ISTINE.

Blossom … ono što je drugi kanal rekao…to se nas ne tiče. Nas se tiče samo NAŠA ISTINA.

Onda, …mi ovdje dolje…pokušavajući sve to razjasniti …stojimo ne znajući u što vjerovati! Ako ćete se “pojaviti”…da nam osvjetlite dan…da nam olakšate naš teret…onda ovo što govorite znači da je ovaj drugi video ovdje radi… Zašto, zašto ne može to biti U POTPUNOSTI (jasnosti)? Zašto trebamo prolaziti kroz sve to petljanje? Dozvolite mi da JA ubacim “tešku loptu u lonac”. Jeste li …vi (s najvećim uvažavanjem) odlučili pokazati ove svjetlosne orbove…ove stvarne…NAKON lažnog videa?

Da. Dogovoreno je da se tako učini.

Tko je to odlučio?

Vijeće svijetla**. Radi razloga o kojima smo prije govorili … “Teška lopta”.

Što biste mogli učiniti upravo sada, ovog trenutka, da bi mi dokazali da SVE OVO…čitav ovaj naš razgovor…nije moj razgovor s nekim drugim svojim aspektom…u mojoj glavi? Jer….treba mi nešto!

Blossom …tvoj dokaz….treba proizaći iz načina kako NAS….OSJEĆAŠ.Ti ZNAŠ….MI ZNAMO…da bilo koji trenutak možeš odlučiti prekinuti komunikaciju…ukoliko je više ne OSJEĆAŠ kao pravu.

Da, dakle, lakše reći nego učiniti! Jer moje srce ZNA da je to ono što sam došla učiniti,… i većinu vremena…putujem s time. Ponekad radosna…i s tako puno Zahvalnosti a ponekad... što da kažem…kao sada…prenapregnuta a OSJEĆAM se tako zbunjenom.

Onda stani …jer te ne želimo….kao što smo rekli...uzrujati niti razočarati

ZNAM. Uistinu. ZNAM da to moram razriješiti….kroz SVOJU ISTINU.

A ta istina je?

ZNAM da ste stvarni i od SVIJETLA i LJUBAVI…(TO ZNAM…Zašto onda nastavljam propitivati ono što prenosite?

Najdraža, ti nam reci. Kad postavljaš pitanja, MI jedino možemo dolaziti s našom ISTINOM

Onda, jesam li ja,… u VAŠIM odgovorima, pod utjecajem svojih vlastitih misli o temi…? Ima li to smisla?

Shvaćamo….i odgovorili bismo ….NE. Ti nisi pod utjecajem (svojih misli). Možda neki drugi jesu…ali…mi te molimo da zapišeš ono što smo ti rekli.

Iskreno to mi zvuči previše “pohvalno”.

Ti to ne govoriš … to činimo mi!

Grrr! Htjeli ste reći …

Da si ti višeg ranga

(kalibra/kapaciteta).Upravo u tome leži CIJELO PITANJE POVJERENJA. Ja vam trebam VJEROVATI da ste VI to rekli…i da to nije nešto što sam ja željela čuti, tada bi bilo puno lakše. Problem je u tome što se radi o “prenošenju misli”.Osjećam kao da je novčić ušao dublje u prorez…ne još do kraja…ali OSJEĆAM da biste trebali i željeli to još bolje objasniti.

Zahvaljujemo.MI DOLAZIMO POMOĆI i PODUČAVATI LJUBAV.Kad odlučiš, TI BLOSSOM….odlučuješ postavljati pitanja u svoje ime ili u ime čitatelja….mi dajemo SVOJE odgovore…u NAŠOJ ISTINI. Ti tada možeš odabrati prihvatiti ove odgovore ili ih propitivati. Ti razmišljaš...da li ti, postavljajući pitanja… NAS ponekad “ izmišljaš”… kako bismo onda ikad mogli biti u krivu?Mi ti kažemo…U NAŠOJ ISTINI…mi nikad ne griješimo …U NAŠOJ ISTINI.To može biti krivo u ISTINI drugoga…ali onda opet, to nas se ne tiče. Jedina stvar koja nas se tiče je NAŠA ISTINA… Bez obzira ODABIREŠ LI JE ZNATI kao SVOJU ISTINU…Da, TVOJU Blossom…to je potpuno na tebi.TI ne trebaš prihvatiti ono što MI kažemo kao SVOJU ISTINU.MI JE NUDIMO KAO NAŠU ISTINU…ONA NE TREBA BITI TVOJA.Shvaćaš li? Ti gradiš svoje vlastito mišljenje…imaš svoj stav…

Ali, opet čini se čudnim…da se ne složim s vama.

Možda se čini čudnim…ali je apsolutno prihvatljivo. Nije li Bijeli Oblak rekao…ako je nešto rečeno što ti dobro ne odgovara…onda to otpusti…i pronađi ono što ti odgovara.

Da, rekao je. Ali za mene…gledajući sebe kao kanal kroz koji govorite… trebala bih znati, da kad pitam je li video prijevara ili ne… vi o tome govorite iz ISTINE.

MI TO ČINIMO! Ali ono što govorimo je da niti TI, niti bilo tko drugi ne treba prihvatiti našu riječ.

Onda u čemu je stvar?

Ti nam kaži. Ti si ona koja nas propituje i mi ti jedino možemo dati NAŠ ODGOVOR NA ODREĐENE TEME U NAŠOJ ISTINI.

Recimo…na primjer..da sam rekla…”u redu… rekli ste da je video bio prijevara…ali ja u to više nisam sigurna”?

Rekli bismo …. Bravo … jer slijediš svoju vlastitu Istinu.

Međutim vi ste oni koji ZNAJU o tim stvarima?

Rekli bismo ‘Mi znamo”…ti si pitala i mi smo ti odgovorili…ali ti ne moraš prihvatiti našu riječ.

Ali ja OSJEĆAM … da je vaša riječ ISTINA.

Ne činiš to uvijek. … Jer danas ponovo propituješ. Blossom, molimo te da ZNAŠ…da nemamo problema s tvojim propitivanjem. Nama je, zapravo drago da to činiš…kako bi sebi prenijela SVOJU ISTINU.Raditi s nama nije lak zadatak…tek rijetki uistinu razumiju kako se to odvija i što to uključuje…prema tome koristimo ovaj trenutak da ti se zahvalimo što se “družiš” s nama.

Ponekad sve visi na koncu. OSJEĆAM da smo završili za danas..Osjećam se puno bolje jer sam to skinula s prsa. Uvijek odabirem razgovarati s vama (vjerojatno je to dio mog dogovora) i nadam se da to drugima pomaže još bolje shvatiti naš odnos kao i njihov odnos s vama…isto tako je moja je želja prenijeti Istinu. Mislim da sam ostvarila ono o čemu sam danas željela razgovarati.U takvim sam situacijama uvijek malo…više nego malo…oprezna kad krenem u kontakt ove vrste…jer nikad ne znam kako će proći. Opet…učeći tijekom proteklih petnaest godina(!!!!) da vjerujem sebi i odnosima s onima s kojima se povezujem (a s kojima ne mogu razgovarati licem u lice)…ali tko zna…možda jednog dana…Hvala vam dragi prijatelji. Hvala za vaše strpljenje i što niste rekli “O Blossom za ime božje, što sad opet?

Blossom, za ime božje…OSJETI NAŠU LJUBAV…PREMA TEBI…za tvoju odlučnost da budeš jedino u Istini..bez obzira s čime si suočena, u ili van igre.

Pretpostavljam da ćemo nastaviti….možda bismo mogli više pričati o novim videima orbova u našem narednom razgovoru…nemam energetsku snagu da nastavimo. Želim reći…iz ovog sam razgovora izašla ispunjena ljubavlju…a to je puno bolje od onoga kakva sam ušla. Hvala. VOLIM VAS.

Stvar zaključena?

Stvar razriješena … Da li ste suglasni da naredni put govorimo o svjetlosnim orbovima?

Jesmo. Ako će to biti primjereno kad u slijedećem vremenskom terminu vašeg svijeta “udružimo srca” .Ljubav za sve…Ljubav za sve…LJUBAV….LJUBAV….LJUBAV

NASTAVAK MOG TRAGANJA ZA ISTINOM, 25. siječnja 2015

Ponovo vas pozdravljam. Ulazim u ovaj razgovor sa srcem punim svjetla ali odlučna da razriješim ovo pitanje videa orbova jednom za uvijek. Puno sam puta razmišljala o onome što ste rekli i čitala našu komunikaciju (prethodni tekst).Prihvačajući da je prvi video prijevara…ali da to nije drugi (koji sadrži dva odvojena svjedočenja) za kojeg ste rekli da nije prijevara…možete li mi, molim vas, objasniti što su zapravo TOČNO oni?...i zašto su se pojavili…

Nama je opet više nego drago da nastavimo naš razgovor što se tiče tog slučaja, koji je izgleda uistinu dosta uzburkao tvoj um. Ova svjetla….koja si ti nazvala “orbovi”…su manifestacija određenih energetskih kugli koje se pokazuju.

Koja je njihova svrha?

Da bi zaintrigirala i propitivala. Da onima koji postavljaju pitanja omogući da stvore svoje vlastito mišljenje o tome što je to …od kuda dolaze itd.

Međutim to je upravo ono što vas ja pitam.

Svjesni smo toga.

Jesu li to neke vrste brodovi? Imaju li u sebi neka bića?

Ne. Oni nisu brodovi. Kao što smo rekli…oni su prikaz koji treba zaintrigirati.

Pretpostavljam da je moja zbunjenost…radi činjenice da su se pokazali na istom mjestu kao i lažni video. Rekli ste da je to bila “teška lopta” kako bi se razlikovala Istina od laži..to je ono što mi baš ne sjedi, ne shvaćam.

Blossom…toliko je toga što je bilo, što jest, i što će…..se dogoditi a što mnogi neće shvatiti. Jednostavna činjenica je da je… bilo primjereno “poslati” te lopte svjetla i manevrirati s njima na tom mjestu u tom vremenu.

Možete li malo obrazložit?

Znajući ono što smo znali…da je prvi video bio ustinu stvoren radi vizualne atraktivnosti…odlučili smo dozvoliti onome što je od ISTINE…a ne iz programa…da isto tako uđe u tu jednadžbu.

Zašto onda postoji potreba za zbunjivanjem?,

Da smo ih “poslali” u drugu zemlju…ne bi li to imalo isti učinak? Isto propitivanje? Ne bi li ljudi rekli…”slično iskustvo se dogodilo i u drugoj zemlji”…prema tome vidiš li …..da je djelovanje ISTINE…koju osjećamo …učinkovitije tako da ih “pošaljemo” onamo kamo smo ih poslali.

Kad kažete “slati” što točno pritom mislite?

Kažemo da su oni stvoreni kroz MISAO koja se kreirala u “kristalnim stupovima” koji se nalaze na mnogim svjetlosnim brodoviam. Ti stupovi onda “stvaraju” energiju. Pojednostavljujući objašnjenja radi… kažemo da se ta određena svjetlosna energija stvara u komori. Ona je doslovce “spremljena” tamo a onda kad je primjereno da se to učini… ta MISAO, koja je stvorena u svjetlosnoj energiji….se oslobađa.

Imaju li oni neku drugu svrhu osim ove, za pokazivanje?

Da. Oni omogućuju da se Energija iz koje su oni “izvučeni”…odašilje u okolni prostor.

A što je s kuglom koja je izlašla iz druge…o čemu se tu radi?

Rezultat toga je…djelovanje na većem području…nešto slično kao “širenje”.

Dakle kažete ….da su to ENERGETSKE SVJETLOSNE KUGLE

Da, tako je . Davno smo govorili….da će se u budućim danima, pojavljivati i “osvjetliti” sve više dokaza o našem postojanju, nismo li? Sad je vrijeme da se to pokaže….priznajući naše prijateljstvo s onima na Zemlji koji su spremni….skoro spremni….ili više nego spremni…da se s nama povežu na “neposredniji” način.Ove “energetske lopte” će se vidjeti u buduće na daleko i na široko. Kažemo zapravo… da će one postati svakodnevica.

Znate li da se ja i dalje još uvijek malo “koprcam” s time

Mi to OSJEĆAMO. Kako možemo pomoći?

Recimo da me zamolite da dam otkaz i da predam posao nekom drugom? Samo se šalim…barem mislim! Sve mi to izgleda malo nategnuto….mislim….energetske lopte…dakle one sadrže samo energiju?

Svjetlosnu energiju.

Ali što ona čini ?

Ona olakšava (uzdiže) energiju tog područja. Možemo dopuniti…ako imaš problema s prihvaćanjem ovih energetskih kugli…mi jasno kažemo Svjetla….bit će ti puno teže s prihvaćanjem onoga što će doći. Jer ove svjetlosne kugle su samo sitnica onoga za što smo mi sposobni. Stoga osjećamo potrebu da sve to uvodimo polako, korak po korak…da vam ne bi “pukla glava” kako vi kažete. Za tebe Blossom…mi OSJEĆAMO da te muči što točno uključujo stvaranje tih kugli?...a mi ti jednostavno želimo reći. Za NAS …JE TO (To)!S najvećim uvažavanjem, govorimo…da je vaš svijet…po pitanju tehnologije, još uvijek u fazi dječjeg vrtića. Zamisli onda, sa svim što se “okreće” na vašem planetu ovih dana u vezi komunikacije….koliko samo toga MOŽE BITI…ako se netko nalazi svjetlosnu godinu dalje od faze fakulteta…ako nas razumiješ?U danima pred nama…najdraži prijatelji…u vremenu…u svijetu…gdje je prisutna LJUBAV unutar JEDNE ujedinjene obitelji Svijetla…u prvim danima uvodnih formalnosti…kako ćete samo pasti “na tjeme” radi onog što smatramo tako jednostavnim kao stavljanje čajnika na peć. A opet, za vas…to će biti potpuno “van ovog svijeta”.Toliko je toga puno za podijeliti…možemo ponuditi toliko puno nade kroz načine prosvjetljenja.Možemo dati toliko puno LJUBAVI…Čeznemo za tim jedinstvom…isto toliko kao i vi sami.To se sada počinje…događati na načine koji će vas uvjeriti, a ne uzrokovati sumnju.Ovi orbovi su samo uvodno jelo na jelovniku.

Sigurno da su predamnom zabavni dani….u pokušajima da pronađem svoju ISTINU o svemu tome. ,

Jesi li smirenija u vezi s time?

Malo. Kažemo da vrijeme liječi sve….i ova mala epizoda kao i sve ostalo, izgubit će važnost…kako će dani prolaziti. Imate li još nešto za dodati?

Olakšaj teret Blossom. Ova težina koju osjećaš..o “LAKOĆI” zapravo obezvređuje svrhu

Hvala. Radim na tome. i sada nakon ovog našeg razgovora …otpustit ću to…i nadam se krenuti dalje. Slučaj zatvoren?

Slučaj zatvoren … ali ne zaključan.

Hvala.

Ne. Hvala TEBI.

**Zanimljivo da su rekli “Vijeće svijetla”…obično kažu “Visoko vijeće” U tom trenutku nisam pomislila da pitam jesu li oni drugačiji.

27.siječnja PONOVNO OTVARANJE SLUČAJA - NASTAVAK.

Dobro vam jutro, opet. StvaRno mi je nevjerojatno kako se ova mala epizoda pretvara u “Nikada dovršenu priču! Kakav li je to samo tjedan. Ja jednostavno moram nastaviti, ako zbog bilo čega onda da NADJEM ISTINU. Nakon što sam jučer poslala naš zadnji razgovor….moj se poštanski sandučić napunio iskrenim zahvalnim odgovorima. A onda…jedno ONDA….javila se ljubazna gospođa koja me je zamolila da vas pitam, kako to da je u drugom videu drveće u punom cvatu, jer ona živi u Massachusettsu…a oni se nalaze usred zime i drveće je golo. (Bolje da ne spominjem svoju reakciju na to!)Vi ste rekli…da je odluka da se pošalju ovi orbovi učinjena NAKON prevarantskog videa…koji je bio u siječnju. MOLIM vas da mi kažete PRIHVATLJIV razlog da nastavim…jer ovo nema smisla i JA VAS TREBAM da unesete smisao!Pazila sam da diktafonom zabilježim njihovo direktno javljanje, a jako sam sretna da se na kraju prijenosa javio i sam Bijeli Oblak(za slušanje originalnog prijenosa info kliknite na ovu vezu. Transkript originala je dan u nastavku ovog teksta verzalom)orbsaudio

Kanaliziranje direktno,transkript audio zapisaPOZDRAVLJAMO SVE VAS, SVJESNI SMO KOJI JE POVOD RADI KOJEG SE OD NAS TRAŽI DA JOŠ JEDNOM RAZGOVARAMO.IZGLEDA DA POSTOJE ZNAČAJNI ELEMENTI KOJI NAŠEM NAJDRAŽEM KANALU NEMAJU SMISLA, TO JOJ UZROKUJE JAKI STRES, A MI TO NI U KOM SMISLU NE ŽELIMO.

PREMA TOME ŽELJELI BISMO TO DETALJNO RAŠČISTITI.REKLI SMO DA JE PRVI VIDEO, OD 5 SVJETLOSNIH KUGLI KOJE SE SPUŠTAJU OD PRVE ORIGINALNE, ISKRIVLJENA ISTINA. TO JE JASNO.NAKON TOGA SMO REKLI DA JE DRUGI VIDEO KOJI SE POJAVIO BIO STVARNO ISTINIT i DA SU TO BILE ENERGETSKE KUGLE SVJETLA ODOZGORA.

PITANJE JE BILO VEZANO UZ ČINJENICU DA, UKOLIKO JE OVAJ DRUGI VIDEO BIO POSTAVLJEN i SNIMLJEN NAKON ORIGINALNOG PREVARANTSKOG VIDEA, KOJI SE POJAVIO U SIJEČNJU OVE VAŠE GODINE, KAKO TO DA JE DRVEĆE U BLIZINI U PUNOM CVATU, KAD TO NE BI TREBALO BITI U OVO GODIŠNJE DOBA.

KANAL JE VEĆ PROPITIVALA NAŠ MOGUĆI ODGOVOR DA RAZJASNIMO OVU SITUACIJU i ONA SE SADA JAKO TRUDI DA BI SE MAKLA IZ SVOJE SVIJESTI, A MI KAŽEMO DA JE TO NEMOGUĆE. MOLI NAS DA TO UČINIMO KAKO BI TO RAZJASNILI.

MI VAM GOVORIMO O VREMENU KOJE ZA NAS NE POSTOJI. TU LEŽI NAJVEĆI RAZLOG ZBUNJENOSTI. TE DILEME UZROKUJE FAKTOR VRIJEME.

DA, MI SMO OBJAVILI DA SU TE SVJETLOSNE KUGLE BILE POSLANE KAD JE DONESENA ODLUKA, A NAKON POJAVE TOG PRVOG “ZAFRKANTSKOG” VIDEA A ZA NAS….

U OVOM TRENUTKU SE OTVORILA VEĆA TRANSPARENCIJA ENERGIJE I MOŽEMO SNAŽNIJE PROLAZITI KROZ OVAJ KANAL KOJI JE SADA MANJE SVJESTAN A PORUKA MOŽE BITI JASNIJA.

GOVORIMO S VIŠEG MJESTA. AKO BISMO MAKLI VRIJEME (pojam vremena), AKO BISMO SVE ŠTO JEST POSTAVILI U JEDAN PROSTOR, ZNAJUĆI DA SE SVE ŠTO JEST, ZBIVA U ISTO VRIJEME, ONDA SE OVDJE RADI O SINKRONICITETU U ČINJENICI DA JE DRUGI VIDEO POSLAN, KAD JE BIO POSLAN, IAKO SE SAMO VIĐENJE MOŽDA DOGODILO U NEKOM DRUGOM MJESECU.

OVOM KANALU KOJI JE JOŠ UVIJEK S NAMA, TO JE TEŠKO PRIHVATITI , SAD SMO JOŠ DUBLJE, POKUŠAVAJUĆI IZRAZITI SVOJU ISTINU.

NE DOLAZIMO DA BI SE IGRALI IGARA, TO NIJE NAŠA SVRHA, ALI S DRUGE STRANE PUNO TOGA, ŠTO SE KRIVO SHVAĆA, INTERPRETIRA SE KAO IGRANJE IGRE, KAO ZAFRKANCIJA ILI NEISTINA.

RAZLIKA U REALNOSTIMA IZMEDJU VAŠEG i NAŠEG SVIJETA JE TEŠKO OBJAŠNJIVA, A KAMOLI JOŠ KAD JE POVEŽEMO S UDALJENOŠĆU, PREMA TOME TA KOMUNIKACIJA SE NE MOŽE UVIJEK OBJASNITI NA NAČIN NA KOJI TO ŽELIMO. NIJE DA SMO POGRIJEŠILI. RADI SE NAIME O NERAZUMIJEVANJU VREMENA KOJE SE KORISTI i MANIPULIRA DA BI SE ODVIJALI DOGAĐAJI.

ORBSOVI, KOJI SU POSLANI, TE ENERGETSKE KUGLE KOJE SMO POSLALI DA VAS OSVJESTE O NAŠOJ ISTINI, MOŽDA SE TO DOGODILO KAD JE DRVEĆE CVJETALO, ZA NAS TO MOŽE BITI i U TRENUTKU PRVOG, PREVARANTSKOG VIDEA.

VAMA JE VRLO TEŠKO SHVATITI KAKO TO MOZE FUNKCIONIRATI. ZA OVAJ KANAL JE ISTO TAKO JAKO TEŠKO NE RAZMIŠLJATI U SVOJE IME, DOK TO GOVORIMO, TE TAKO MALO UTJEČE i NA TIJEK PRIJENOSA.

SVJESNI SMO DA JE ONA BLIZU DA “BACI RUČNIK U KUT” (da se preda) KAO ŠTO SAMA KAŽE. OVO JE REZULTAT PRVENSTVENO NJENE ŽELJE DA PRENESE SAMO NAJVIŠU ISTINU i DA JE NITKO NE ISKORISTI.

MI SMO OVDJE, ONA JE U TO SIGURNA U OVOM TRENUTKKU. ONA KAŽE DA JEDINO ŠTO ŽELI JE OBJAŠNJENJE U VEZI TOG DRVEĆA U CVATU U VRIJEME KAD ZAPRAVO TO NE BI TREBALO BITI.

MI PONOVNO KAŽEMO DA SU BILA, KAD SU ORBOVI BILI POSLANI, ČAK i U TOM NE-VREMENU KAD “ZAFRKANTSKI”VIDEO JOŠ NIJE BIO STVOREN U FIZIČKOJ MANIFESTACIJI.TO NE ZNAČI DA NIJE BIO STVOREN UNUTAR ETERA, SPREMAN DA GA SE POŠALJE.PREMA TOME, KAD SU DRUGI VIDEI, OVAJ PUT OD PRAVE SVJETLOSNE ENERGIJE, BILI POSLANI NA VAŠ INTERNET, ONI SU PERFEKTNO KOINCIDIRALI S NAŠIM PLANOM, PREMA TOME NEDOSTATAK ČISTE KOMUNIKACIJE KOJA SE POJAVILA, JE POSLJEDICA SVIH TIH TEHNIKALIJA KOJE SU UKLJUČENE S ASPEKTOM VREMENA, JER U SVEMU TOME “POSLIJE ILI PRIJE” NIJE BILO BITNO.

VI STAVLJATE STVARI U LINEARNO VRIJEME, A MI TO NEMAMO. PREMA TOME DOSTA JE TOGA KRIVO SHVAĆENO UPRAVO RADI TOGA.

DOLAZIMO KROZ KAO ISTINA LJUBAVI, NE ŽELIMO ZBUNJIVATI ALI OPET BISMO BILI JAKO NESRETNI AKO BI OVAJ KANAL PREKINUO SVOJU SURADNJU S NAMA, RADI TOGA JER SMO SVJESNI DA POSTOJI JOŠ TOLIKO MNOGO ŠTO MOŽEMO OSTVARITI KROZ NAŠ ODNOS.

ONA IMA IZBOR, SVA BIĆA IMAJU IZBOR. ZA ONE KOJI SLUŠAJU OVE RIJEČI MOLIMO VAS DA OSJETITE ENERGIJU ISTINE, VAŠ IZBOR , MI VAS NE ŽELIMO UVJERAVATI U JEDNOM ILI DRUGOM SMJERU. TO NAM NIJE VAŽNO.ŽELIMO POMOĆI U LJUBAVI!

Pauza, disanje, mijenjanje glasa (kanaliziranje Bijelog Oblaka)

DA TO SAM JA, BIJELI OBLAK KOJI JE ODLUČIO DA DODA SITNICU NA SAMOM KRAJU. NAJDRAŽE DUŠE i MOJA NAJDRAŽA SURADNICE BLOSSOM!

OVO ŠTO VAM JE PREDSTAVLJANO NIJE NIŠTA U VELIKOJ SHEMI STVARI,ONO ŠTO JE SVE U TOJ VELIKOJ SHEMI, JE ONO KAKO ĆETE SE VI ODLUČITI OSJEĆATI O SVEMU TOME.

ONI KOJI KOJI SU OD SVJETLA i POSTOJE NA DRUGIM SVJETOVIMA SU POTPUNO SVJESNI KOMPLIKACIJA KOJE SE MOGU POJAVITI, STVARAJUĆI PONEKAD ZBUNJENOST KOJA SE DOGAĐA, KOJU SE MOŽE i KOJA ĆE SE ZBIVATI.

ONI KAŽU DA ĆE, KAD SE U BUDUĆNOSTI OSTVARI KOMUNIKACIJA LICEM U LICE,TAKVE DILEME SA SMIJEHOM NESTATI U MAGLI KAD SE SPOZNA LAKOĆA KOJOM SE MOGU POJAVITI NESPORAZUMI.

STOGA SAM SE UKLJUČIO DA VAS MOLIM DA FORMIRATE SVOJE MIŠLJENJE, UZIMAJUĆI UVIJEK SVE ŠTO VAM JE DANO A KOJE REZONIRA S VAMA, A OSTALO KOJE NE REZONIRA BACITE U SMEĆE.UZDIGNITE SVOJ DUH, ISPUNITE SVOJE SRCE S RADOŠĆU i SMIJEHOM.

OVE PAUZE SU POSLJEDICA TOGA ŠTO SE OVAJ PREKRASNI KANAL BORI S KVRGOM U SVOM GRLU .

JA SAM OVDJE….. FEDERACIJA SVJETLA JE OVDJE….., BLOSSOM JE OVDJE i ZAJEDNO VAM SAMO ŽELIMO POMOĆI TAKO DA SE POVISI VIBRACIJA VAS i, BOŽANSKE MAJKE PLANETA, STVARAJUĆI PRIHVATLJIVIJE OKRUŽENJE ZA DUŠE KOJE NA NJOJ BORAVE., DA VAM MALO PO MALO POMOGNEMO RAZUMIJETI, ZAŠTO STE DOŠLI, ŠTO STE DOŠLI OBAVITI, i TKO STE VI U VAŠOJ REALNOSTI, A KOJA NIJE ONA U KOJOJ BORAVITE NA ZEMALJSKOJ RAZINI.

OSVJETLITE SE DRAGI PRIJATELJI, TO JE VRIJEDNO UČINITI!DOK GOVORIM, BLOSSOM NIJE SIGURNA DA LI BI SE OVAJ SNIMAK TREBAO JAVNO OBJAVITI, TO JE NJENA ODLUKA.

NEMAM STO VIŠE SADA REĆI, PA VAS ZA SADA NAPUŠTAM, NUDEĆI SVIMA KOJI SLUŠAJU OVE RIJEČI i OSJEĆAJU OVU ENERGIJU, SVOJU LJUBAV U NJENOJ NAJVIŠOJ FORMI, PUNO HVALAADIO MOJI PRIJATELJI, ADIOOvaj audio je bio originalno 32 minute dug. Izrezala sam 15 minuta pauzi.!!Uistinu ne znam kako shvatiti….njihovo obrazloženje. Ja sigurno ne bih mogla niti bila u stanju izmisliti takvo obrazloženje.Shvaćam da mnogi ljudi mogu pomisliti “Ah, dobro…kako god”. Ali, za mene, moj nastavak razgovara s njima ovisi kako se osjećam u vezi svega toga.Za NJIH ja OSJEĆAM LJUBAV. Ono što OSJEĆAM o onome što su rekli o ovim videima orbova je konfuzija a sada i sumnja.Ne mogu vam ponuditi više od toga. Možda je slučaj još jednom zaključen…ali uistinu i ne zaključan.Ovo vam šaljem…jer mislim da je to ispravno. A opet tako sam ranjiva u svojoj potrazi za Istinom.S ovim snimkom učinite što god želite.Ja ću malo promisliti o svemu tome…i vidjeti što će se dogoditi.S ljubavlju i zahvalnošććuBlossom Goodchild .

Trebalo mi je nekoliko sati da postavim ovaj audio da funkcionira na stranici…a već se nekako ojećam lakše u vezi svega toga.Ovaj snimak ipak radije ne bih stavila na You Tube. Ukoliko imate bilo kakvih problema njime, molim da me kontaktirate.info@blossomgoodchild.com30. Siječnja MOJA RAZMIŠLJANJA U VEZI OVOG DOGAĐAJA-nastavakNakon čitave ove situacije i nesigurnosti u vezi danog obrazloženja o videu s orbovima….prijevara ili istina…vrijeme i ne vrijeme…primila sam doslovce stotine emailova od kojih je 99% bilo ispunjeno ljubavlju i razumijevanjem obrazloženja koje je dala Federacija svjetla, kroz kanalizirani glas. Putem vibracije njihovog glasa mnogi su primili toliko puno Ljubavi da su se i rasplakali (To je dobro!)

Jučer dopodne sam dugo šetala plažom….još uvijek nekako nesigurna i dosta zamišljena.

Onda sam se prisjetila da DIŠEM…onako kako su me podučili….

Onda sam se sjetila da TREBAM BITI ZAHVALNA…kao što su me podučili

Onda sam se sjetila da PROMIJENIM STAV…..kao što su me podučili…

Onda sam se sjetila da NIŠTA NIJE VAŽNO….kao što su me podučili….

Onda sam se sjetila da JE SVE LJUBAV…..kao što su me podučili….

Onda sam se sjetila da se SMIJEM (na situaciju)…kao što su me podučili…

i prije nego što sam se okrenula…moja se Energija transformirala…i Blosssom se vratila!

Sva mudrost koju su “Oni” donijeli…Sve što su mi kao i tisućama drugih “Oni” ponudili…u smislu misli KOJE MIJENJAJU ŽIVOT na bolje…su tisuću puta obogatili moj život.

LJUBAV o kojoj oni govore….Ljubav unutar nas… je nešto što tražim da bi otkrila unutar sebe….za stalno.

Isto sam tako razmotrila činjenicu…da, ukoliko Federacija svjetla ne bi bila od Istine…onda mi Bijeli Oblak (kojem vjerujem 100%) ne bi dozvolio da nastavim komunikaciju s njima…i svakako se ne bi javio na isti kanal…rekavši “Ovdje sam…Federacija Svijetla je ovdje….Blossom je ovdje”.

Sve su me te misli dovele do zaključka da, uzevši u obzir da boravim na zemaljskoj razini, a Federacija svjetla boravi negdje mnogo mjeseci daleko, ako, sada ili dalje u hodu imamo nekad neke “dileme” ili potrebe da propitamo primljenu informaciju….iz ČITAVE komunikacije koju smo TELEPATSKI odradjivali tijekom proteklih 9 godina…nije ni tako loše!

Znam da ću na temelju ovog iskustva rasti…i ponovo moram iskazati svoju apsolutnu ZAHVALNOST podršci tolikih mnogih. To je stvarno nevjerojatno…i jako lijepo da znam…bez obzira s čime god smo suočeni…oni OSJEĆAJU ISTINU Federacije Svijetla…često je shvačajući daleko bolje od mene!.

JA SAM UISTINU BLAGOSLOVLJENA JER IMAM TAKVU PODRŠKU…UZ SEBE

NE SAMO DA ĆEMO ZAJEDNO HODATI S RUKOM U RUCI U NOVU ZORU…NEGO DAJUĆI SI TU i TAMO STISAK RUKE… U TIŠINI ĆEMO ZNATI ….UČINILI SMO TO!

U punoj ISKRENOSTI iz dubine svog srcaHVALA VAM….HVALA VAM….HVALA VAMsvakome i svima..

Blossom G.


Website: Blossom Goodchild
Превод :Igor

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge