Home > > Sheldan Nidle - 29. marts 2016

Sheldan Nidle - 29. marts 2016

12 Ix, 7 Mac, 12 Manik

Dratzo! (Højt Elskede Sjæle!) Den mindre forsinkelse omkring påske er overstået og midlerne er igen i bevægelse. Denne kat-med-musen leg med stop/start hænger sammen med de gamle familiers og kongeliges bekymring over den pludselige måde, oligarkerne slår til og hvordan de alt for ofte ser bort fra, hvad de har aftalt. Denne forsigtighed afspejler således de underlige måder, midlerne er blevet flyttet på i de sidste par uger. Vi har oprigtigt sat spørgsmålstegn ved disse taktikker og foreslået alternative metoder for at imødegå den fortsatte mistillid til den måde, hvorpå processen skal afsluttes. Under alle omstændigheder skal I endelig modtage jeres første midler og skal se de herskeres undergang, der sammensætter deres mange de facto regimer. Faktisk, lad det blive kendt, at de farceagtige falske flag operationer i både Paris og Bruxelles blot er måder, der anvendes af mørket for at vise, at dets dage med at manipulere jer ikke er ovre. Så længe deres marionetregeringer hersker, kan I forvente endnu flere forsøg på at skræmme jer. Heldigvis er den nye amerikanske republik som foreslået af NESARA ganske tæt på aktuel realisering. Der er stadig et par svage punkter, der skal løses og stærkere aftaler skal sættes i stand.

Den mørke klike er som et dyr, der er trængt op i en krog. Den anvender konstant overlevelsesstrategier, der syntes at virke i fortiden. Disse falske flag operationer er endnu et eksempel på det. ISIS er et redskab i denne proces. Dens støtte kommer fra omhyggelig finansiering fra den hemmelige regering og den bruger specialuddannede lejesoldater til at undervise sine styrker i irregulære krigstaktikker, som den i øjeblikket anvender. Den har etableret "celler", svarende til dem, der blev anvendt i tidligere krige mod franskmændene i Algeriet i 1950'erne og i andre guerillakrige siden da. Disse strategier anvendes for at få det til at se ud, som om disse militante på eller anden måde er hjemmehørende i Mellemøsten. Hvad de gør, er at røre rundt i krukken med frustrationer, der har eksisteret, lige siden Vesten kvalte en panarabisk revolution mod det Osmanniske Rige i slutningen af ??1910'erne. Disse fortsatte irritationer, såvel som millioner af islamiske indvandreres skæbne i Europa, må der nu tages ordentlig fat på. Disse problemer må løses af Lyset og dets nye forvaltninger.

Disse problemer har endnu ikke truet midlerne, men de har gjort mange mennesker trætte af mørkets og dets kumpaners fortsatte narrestreger. Når den nye forvaltning snart er etableret, vil Lysets mange repræsentanter se på de mange uenigheder. Programmerne bestemt til at løse disse ting skal godkendes og om nødvendigt støttes. De vigtigste elementer er fred og samarbejde. NESARA handler om at skabe en ny verden baseret på fred, velstand og tillid. Vi er klar over, hvad der skete, da "post-Anchara" æraen begyndte i denne galakse for nogle årtier siden. Vi agter fortsat at rådgive jer om, hvordan dette rige bedst forberedes til den første kontakt med rumvæsner. Den mørke klike er en serie af organisationer og mennesker, der inderligt ønsker at opretholde deres "del og hersk" strategier. Når først den er blevet besejret af Lyset, må disse modbydelige personer isoleres og deres mørke organer opløses. Husk, at I alle er én og at Himlen Elsker jer alle højt!

Vi kommer for at implementere jeres endelige skridt mod fuld bevidsthed. Denne overgang kræver, at I anvender jeres iboende visdom til at ændre denne virkelighed til det bedre. I ønsker inderligt at nyde jeres globale velstand og at samles for at vise Gaia, hvordan jeres voksende bevidsthed har ændret den måde, hvorpå I ser hende og hendes mange forskellige levesteder. Brug denne erhvervede viden til at gøre en ende på den måde, Gaias klima, have, atmosfære og jord for tiden bliver udnyttet af mørket. Brug jeres evner til at bringe jeres rige i en balance, der fremmer udbredelsen af ??liv. Brug jeres Kærlighed til at gøre riget på overfladen klar til Mestrenes vidunderlige lektioner og til jeres brødres, Agarthanernes, tilbagevenden. De ønsker at forklare, at der er råd for alt, hvad der nu giver jer bekymringer og ærgrelser. Endelig vil der komme vores landinger og særlige mentorer, der skal berede jer til den store overgang, der er fuld bevidsthed. I er i sandhed velsignede! Se den nuværende tid som det sidste kaos, før den nye verden endelig manifesterer sig for jer!

Velsignelser og glæde! Vi er jeres Opstegne Mestre! Der er tidspunkter i menneskehedens lange historie, hvor vendepunkter af stor betydning nås. Denne tid er i sandhed en af ??dem! Det er ikke ofte, at de, der så hjerteløst driver åget, uden videre bliver kørt ned. Det er sådan en tid nu og det har været længe undervejs. I sidder på selve tærsklen til den tid og bekymrer jer om, hvor lang tid det mon tager. Det blev startet med stop og starter, da det uundgåeligt bevægede sig mod sit tilsyneladende endeløse mål. Det får en ende! I fortjener bedre! Vi husker, da vi levede i en dødelig menneskelig form og så på, mens vores studerende pludselig blev skubbet væk fra os af "de indviede". Vi kan se, hvordan mørkets ligegyldighed påvirkede os alle. Vi forstår disse fjerne hændelser såvel som selve det store billede. Vi Mestre gør, hvad vi kan for at ændre billedet og bringe jer velstand, fred og Kærlighed. Vi beder jer om at være positive og støtte os i denne den helligste af opgaver!

At forestille sig et nyt rige betyder, at det gamle på sin egen uundgåelige måde må forsvinde. Denne operation kan tage tid, da opfattelser må ændres. Vores fælles projekt er at sørge for, at det sker. Lad os derfor sammen forestille dette rige og manifestere det tydeligt i vores hjerter. Så kan det blive virkelighed. Brug denne tid, hvor midlerne begynder at realiseres, til at handle i samspil med os, når I foretager disse daglige ceremonier. Lad vores fælles bøn og meditationer skabe en ny verden. I, mine kære Hyrder, har lidt alt for længe. Det er tid til at tage springet og skabe et åndeligt partnerskab, der kan fremme denne vision. Mange fantastiske ting sker. Sammen kan vi sikre, at disse begivenheder er den sande begyndelse på Lysets Tidsalder. Som en enhed af Kærlighed og Lys kan vi ændre denne verden! Brug jeres utrolige energier til at gøre disse vidundere til virkelighed. Meget er ved at komme jer til undsætning!

Dette rige har oplevet mørket i front i næsten 13 tusind år. Det var dengang, Anunnakierne først begav sig ud på deres rejse med jer. Disse mørke tyranner er siden transformeret og nu er det deres håndlangere, som kaster deres dystre skygger på jer. Nu skal rollerne byttes om og I skal vise dem, hvordan barmhjertighed og guddommelige nåde opererer. Lær af dette og søg den guddommelige Ene i os alle! Lektionerne skal vise jer jeres indre styrke og jeres Enes store Kærlighed! Vejen I har gået er en vej, der sjældent vælges af Himlen. Alle de ting, der gør jer vrede og frustrerer jer, er jeres sidste illusioner i denne underlige fysiske virkelighed. Tro ikke, at rigdom i sig selv virkelig kan ændre denne illusion. Lær visdom og brug den i alle ting. Forstå, hvordan universet og denne virkelighed fungerer. Disse enkle lektioner kan føre jer langt. Vær altid klar til at lære visdom og hvordan den bedst anvendes. Hosianna! Hosianna!

I dag, som sædvanligt, fortsatte vi vores ugentlige rapporter. Meget, som vi nævnte, sker! Mist ikke modet, fordi begivenheder udvikler sig og mange mirakuløse ting er klar til at manifestere sig. Det er i sandhed en tid med vidundere! Vid, kære Alle, at ubegrænset Forsyning og uendelig Overflod i Himlen virkelig er jeres! Lad det være så! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirisk for Vær En! Vær i Glæde!)


Website: Planetary Activation Organization
Oversættelse: Margit Villumsen
Share |