Home > > Sheldan Nidle - 22. marts 2016

Sheldan Nidle - 22. marts 2016

5 Manik 0 Mac, 12 Manik

Dratzo! (Højt Elskede Sjæle!) Processen med at ændre denne virkelighed fortsætter. Det er for det meste en ulige kamp. På den ene side har vi de Opstegne Mestre, mange hemmelige samfund og deres nære allierede, de personer, der oprigtigt er dedikeret til en hurtig og fornuftig afslutning på mørkets mange håndlangeres magt og rigdom. Disse oligarker var opsatte på et massivt affolkningsprogram, som for nylig er begyndt at have en vis effekt på verdens mange underudviklede og fattigere lande. Disse dødbringende projekter bliver først nu i nogen grad stoppet af flere oplyste "whistleblowere". Projekterne er en del af andre aktiviteter, der forgifter verdens luft, oceaner og jord med dødbringende patogener og en stigning i spredningen af ??stråling og dens onde bivirkninger på menneskeheden. Vi overvåger omhyggeligt disse ting og holder de modbydelige virkninger nede på en lavere grad af intensitet. Vi kan befri Gaia for disse ting, men først når verdens største regeringer tillader vores synlige tilstedeværelse over et langt tidsrum. I den forbindelse bliver betydningen af ??NESARA helt tydelig. Vi ser frem til, at ny forvaltning bliver en manifesteret virkelighed.

Den igangværende manifestation af forskellige økonomiske midler er fortsat et tegn på den øgede overforsigtige adfærd hos dem, der er blevet betroet den sikre bevægelse af store summer over internationale grænser. Vi opfordrer igen disse grupper til at give os lov til at have en meget større andel i disse yderst vigtige, meget følsomme operationer. Vi har teknologier, der nemt kan løse mange af de problemer, der i øjeblikket ligger i den komplekse procedure. På trods af disse problemer når overdragerne et punkt, hvor midlerne faktisk kan fordeles sikkert. Når det sker, er det vores hensigt at se den endelige afslutning på de fordærvede oligarkers magt og prestige. Det er på tide at revidere virkeligheden og gøre det muligt for hver af jer at nyde enden på både gældsslaveri og mørkets umoralske måder. Disse mål er også en del af et større program, der blev tilrettelagt for mange år siden ved ??en aftale mellem Lysets kræfter og de ansvarlige for at bringe jer jeres længe lovede nye virkelighed. Vi forventer, at det endelig sker meget hurtigt. Det er en handling, hvis tid er kommet!

Det nye finansielle system er som bekendt en kombination af et strengt sæt af nye bankregulativer (Basel III og IV) og store depoter af guld, sølv og ædelstene, der længe har været opbevaret af de gamle familier, oplyste kongelige og er sket gennem Saint Germains og Quan Yins guddommelige arbejde. Den enorme velstand er beregnet til dem, der skal løfte sig med rigdom og skabe humanitære projekter, der gør det muligt for alle at vende tilbage til godt helbred, lære om deres evigt skiftende legemer og fremskaffe nye og tilbageholdte opfindelser, der skal hjælpe menneskeheden. Det vil gøre det muligt for Gaia og hendes mange økosystemer at blomstre. Projekterne skal også støtte indførelsen af ??ny forvaltning og gøre det muligt at gøre en ende på årtiers UFO tilsløring. Begivenhederne skal endvidere informere menneskeheden om dens sande oprindelse og bidrage til større spredning af barmhjertighed, nåde og de Opstegne Mestres og deres beskytteres, Agarthanernes, gode arbejde. Projekterne skal fremme distributionen af sund mad og rent vand. Menneskeheden mangler sørgeligvist god ernæring og rent vand, at den globalt har brug for at gøre sig klar til fuld bevidsthed.

Vi gør, hvad vi kan for at hjælpe med at udvide de Opstegne Mestres og vores Agarthanske brødres gode arbejde. Vi er klar over, hvor rodfæstet de fleste af jer er omkring de måder, der blev indprentet jer for årtusinder siden af ??Anunnakierne. Derfor forbereder vi vores egne mentorer, der lander blandt jer, når vi kommer, til at forklare, hvorfor det skete i Atlantis’ sidste dage. Himlen har udstedt flere særlige dispensationer, som er det sande fundament for, hvad der nu sker med hver enkelt af jer. Denne øgning i bevidstheden, som er sendt fra Himlen, vækker jer og gør det muligt for flere og flere at acceptere underet ved en i høj grad ny og mere bevidst virkelighed. Talrige begivenheder løsner hurtigt de mørke oligarkers greb, som styrede kloden med hjælp fra Anunnakierne i årtusinder. Den tid er ved at slutte. Hver af jer skal afslutte jeres tid i mørket og lære om det store potentiale i jer. Det storslåede mirakel skal sætte den storslåede scene for jeres tilbagevenden til igen at blive galaktiske mennesker (fysiske Engle)!

Namaste! Vi er jeres Opstegne Mestre! Jeres verden går ind i en sidste overgangsperiode. De, der har styret jeres globale samfund bliver tvunget til at opgive den magt og prestige, de engang troede var ubestridt. Tabet af magt er blot begyndelsen for dem. Talrige samfund, som Island, som trodsede deres styre, bliver for tiden hyldet som helte. Mange mindre nationer følger dette eksempel og viser alle, hvor langt dette fald fra nåde er kommet. Mange andre begivenheder viser også, at mørkets gamle måder hurtigt forsvinder. Vi Mestre er stolte af disse stater og deres trods over for de talrige oligarkers magt. Processen vokser, efterhånden som mørket begynder at blive helt klar over, at dets afgang er nært forestående. Det er kun den første del af en global bevidsthedsrevolution. En ny tid for hver af jer gryr. Den nye virkelighed lover enden på den unødvendige følgen af mystiske regler og den store befrielse fra, ??hvordan hver enkelt af jer ser denne tid.

I går ind i en bevidsthedsrevolution og et fælles frihedssamarbejde og opfyldelsen af jeres drømme. Disse muligheder har længe været fremstillet for jer og dog gled denne mulighed jer af hænde. Himlen brugte sin enorme indflydelse til at sikre, at den yderst nødvendige virkelighed skulle blive jeres sande fremtid. Derfor blev et kontinuerligt pres udøvet på det mørke oligarki for at sikre jeres succes mht. disse emner. Agarthanerne hjalp os ved yderligere at forstærke disse handlinger. Således er jeres tid, hvor I skal stråle, meget nær. Mørket kan ikke længere blive ved med at udskyde det uundgåelige. Pengene er på plads og det nye banksystem fungerer. De gamle måder bliver nu fuldt afsløret. De vil om kort tid blive ubrugelige værktøjer, som vil fylde historiens store skraldespand til randen. I kan være forvisset om, at jeres tid er kommet og flere nye regeringer er klar til at manifestere sig for jer.

De nedtonede fakta repræsenterer den nye bølge, der begynder at få bugt med de tidligere oligarkers hensigter. Deres ord skal ikke længere være loven for denne gruppe af globale samfund. I stedet skal deres ord bevise deres skyld og dømme dem til en lang isolation fra jer. Mørkets arrogance skal ophøre og en ny æra af frihed skal begynde. Det skal i sidste ende føre til ny viden og mødet med vores mange grene af den menneskelige familie. I har længe ikke kunnet forstå, hvordan I blev så adskilt fra jeres familie og skal lære en stor og kompleks historie om jeres oprindelse. Den arv, når den bliver kendt, skal blive ganske dyrebar for jer. Vi Mestre ønsker desuden at forklare jer det i detaljer. Det er svært at have hukommelsestab, hvilket forhindrer jer i helt at forstå, hvem I virkelig er. Hukommelsen vil vende tilbage sammen med jeres længe glemte potentiale. Halleluja! Halleluja!

I dag har vi brugt megen tid på at gøre jer opmærksom på, hvad der sker rundt omkring i verden. Mange vidunderlige begivenheder skal nu ske for at kaste jer ind i den nye virkelighed. Vær derfor klar til at acceptere det og indse, hvor kompleks jeres rejse var til dette yderst storslåede tidspunkt i jeres historie. Rigtig mange fantastiske øjeblikke er nu klar til at dukke op! Vid, kære Alle, at ubegrænset Forsyning og uendelig Overflod i Himlen virkelig er jeres! Lad det være så! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirisk for Vær En! Vær i Glæde!)


Website: Planetary Activation Organization
Oversættelse: Margit Villumsen
Share |