Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > SaLuSa - 7. studenog 2016SaLuSa - 7. studenog 2016

Poruka 7

Mnogo je lakše oprostiti drugima nego samom sebi. To je zato što vidite i osjećate da su drugi vrijedni oprosta, jer ste se naučili da osjećate sve izvana, osjećaj koji ide duboko u vas gotovo se potpuno izgubio. Jedina vrijednost koju ste sebi izmjerili bila je ljubaznost pokazana drugima. Ljubaznost prema sebi nije bila potrebna jer ona naizgled ne utječe na misli i osjećaje drugih prema vama. Ipak, da bi se postigla potpuna sloboda bića potrebno je dobiti dublji osjećaj vrijednosti sebe koji se temelji na poznavanju i razumijevanju jednog od naših univerzalnih zakona - kako unutra tako vani; kako gore tako dolje, ili drugim riječima kako na nebu tako na zemlji - što znači da ne možete voljeti druge dok istinski ne volite sebe. Nakon što završite s čišćenjem svih "starih stvari" to potrebno razumijevanje će jednostavno doći u vaš um s vrlo jakom i hitnom porukom kojom morate potvrditi snagu svoje ljubavi prema sebi.

Ponekad možda mislite da čišćenje neće nikad završiti, i baš kad se riješi jedan problem, dođe još jedan s još više intenziteta. Morate biti strpljivi sa sobom, jer mnogi životi su prolazili sve dok niste bili u stanju da vršite uobičajenu obradu mudrosti koja bi se trebala dogoditi odmah nakon svakog iskustva. Ne morate brinuti, kraj je na vidiku, zato što vaše namjere i želje postaju sve snažnije sa svakim zatvorenim shvaćenim iskustvom. Što više očistite sebe, lakše vam je pronaći skrivenu istinu u svojim proživljenim lekcijama. Uz sve veću brzinu kretanja i mnogim životima ponovno proživljavajući iste lekcije, ne postoji uistinu toliko mnogo preostalih problema.

Želim svima vama koji ste našli snage da pogledate na sebe po prvi put samo s dubokom ljubavlju i brigom kako ste navikli gledati druge i slijedeći put će biti lakše, a slijedeći put još lakše, sve dok ne uvidite da ste razumjeli pravo značenje ljubavi prema sebi. Blagoslivljam vas moji dragi prijatelji i sve vas volim.

SaLuSa

Danica

Link: http://salusanewmessages.blogspot.sk/2016/11/message-7.html
Hrvatski prijevod: FrediShare |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge