Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > SaLuSa - 2. studenog 2016SaLuSa - 2. studenog 2016

Poruka 6

Istina. Svi smo u potrazi za krajnjom istinom o sebi, drugima, našem Stvoritelju i želimo saznati kako se sve to sjedinjuje i koju ulogu igrate u tome. Ponekad se osjećate jako mali i nevažni u velikom svemu, ponekad se osjećate da ste toliko veliki kao i drugi i da se savršeno uklapate u svoj život i okoliš koji ste odabrali za svoju misiju.

U početku ćete morati saznati istinu o mjestu u kojem živite, o ljudima koji vas okružuju i kakve odnose imate s njima i to znanje vas izravno vodi do istine o sebi. U ovoj fazi potrage za istinom možete saznati da drugi - članovi baše obitelji, prijatelji ili drugi ljudi o kojima čitate ili govorite - vam žele reći da istina koju su pronašli je ona prava, ona koju je važno pronaći kako bi krenuli dalje. Ne morate postati zbunjeni ako ne osjećate da je ovo istina koju ste tražili ili željeli naći. Svatko ima svoj vlastiti skup informacija koje su pridružene nečijoj osobnoj ili vlastitoj istini. Vrlo je važno da svatko pronađe ovu istinu, prije nego što može početi spajanje dubljeg ili većeg znanja u svemu. Da bi pronašli svoju vlastitu istinu, morate tražiti unutar sebe jer nitko drugi je ne može vidjeti, razumjeti i reći vam vašu istinu. Morate se osloniti samo na sebe i svoju stečenu sposobnost da slušate svoje srce, jer srce je vaša sveta veza sa samom srži vašeg bića, koja zna svu istinu. Znam da ponekad nije lako slušati druge mudre ljude koji govore o svojim iskustvima koja su ih dovela do znanja, ali uvijek razmotrite da li to što ste upravo čuli rezonira s vama - drugom čakrom, mjestom ispod pupka gdje se osjeća energija vaše srži - i ako osjetite promjenu energije, ta određena informacija vrijedna je vaših misli, ali to ne znači da je to isto i vaša istina, ta energija vam pokazuje put i sigurno ako proučite informaciju, saznajete istinu koja je za vas ili koja će vas dovesti do druge važne informacije.

Onda kada su sve vaše istine u kombinaciji s većim znanjem, vidjet ćete i osjetiti divotu uzašašća u punoj ljepoti i moći koju posjeduje. Dakle, vrlo je važno da radite na pronalaženju svoje vlastite istine, jer vaš dio će biti izgubljen u savršeno udruženoj istini o svemu. Mogu vas uvjeriti da saznanje istine o velikoj ljepoti sebe i cijele Kreacije je vrijedno rada i vremena koje morate uložiti u potragu.

SaLuSa

Danica

Link:
Hrvatski prijevod: FrediShare |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge