Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > SaLuSa - 21. listopada 2016SaLuSa - 21. listopada 2016

Poruka 2

Mnogi od vas već su shvatili da se promjena, bez obzira koje vrste, ne događa brzo. To je zbog činjenice da postoje neki nužni koraci koji se moraju napraviti prije čina promjene. Znate li koji su to?

Da, dragi prijatelji, prvo moramo željeti određenu promjenu, zatim morate planirati ishod promjene i morate znati sve detalje da bi uspješno transformirali stvaralačku energiju - to ne mora proći kroz vaš um, jer um još sumnja da se ono što je planirano može postići, ali to se događa na suptilnoj razini našeg bića i primamo samo "odluku" koja treba biti obrađena u umu - a nakon planiranja, radi se priprema svakog čina ili pokreta, a ako to u vama stvara neugodan ili negativan osjećaj, morate napraviti korak natrag i pronaći drugi način koji bi bio pogodniji za vaše sadašnje stanje bića. Recimo da morate naći savršeno rješenje za akciju i dobar osjećaj, a onda može uslijediti korak. Dakle, to je razlog zašto bi neki mogli postati nestrpljivi, kad se ide naprijed-nazad, bez da se vidi bilo kakva promjena u životu ili vidljivoj stvarnosti.

Vjerujte mi, dragi prijatelji, mi također razmišljamo o svakoj promjeni na isti način, a za to nam je čak potrebno više vremena da se pokrenemo. Jedina razlika u onome što radimo je da ne ponavljamo bilo kakva iskustva da bi učili iz njih i dobili željenu mudrost, a vi ste običavali, a neki još uvijek običavaju da se mijenjaju bez da su uistinu spremni, a to vam uzrokuje osjećaj da ste povrijeđeni ili se osjećate nezadovoljni s promjenom. Ponekad to može dovesti do nedostatka volje da napravite još jednu promjenu. Ponekad postoje prethodna iskustva koja blokiraju pokretanje i sigurno je da nećete sebi dopustiti da krenete dalje bez da se oslobodite svih teških i starih stvari, što je točka uspinjanja u život ispunjen s više ljubavi i blaženih energija koje uvelike podržavaju vaš rast.

U stvari, vi se pripremate za takvu vrstu procesuiranja mudrosti, jer se vi nećete inkarnirati iz razloga proživljavanja istih iskustava i stjecanja mudrosti po drugi ili treći put.

Nema nikakvog razloga, dragi moji, da budete nesretni ako se vaša željena promjena nije još dogodila, ona će se zasigurno dogoditi, jer ako to želite, tome je dodana energija s vašom željom, a to je pokretačka sila koja svima nama omogućuje da se promijenimo.

SaLuSa

Danica
Web stranica: http://salusanewmessages.blogspot.sk/2016/10/message-2.html
Hrvatski prijevod: FrediShare |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge