Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Himmelsvandraren - May 25, 2011

Himmelsvandraren - May 25, 2011

Hälsningar från Federationen:

Hej till alla som tjänar oss vid denna tid. Vi skickar vår kärlek och energi till er. Vi önskar ta upp en viss fråga som har rests av grupper bland er då det gäller tidsplanen. Ja, vi kan inte bestämma med säkerhet om avslöjandena. Vi använder bara vårt bästa omdöme, med tanke på den bredare informationen och resurser som vi har tillgängliga till oss i dessa frågor. Vi kan inte kontrollera hur era regeringar och individer gör dessa beslut och hur de implementeras. Även om vi lätt kunde göra så, så är det inte det högre sättet. Dessa beslut fattas av människor med alla mänskliga svagheter som kommer med er densitet i den tredje dimensionen. Men, vi är relativt säkra att det kommer ett uttalande snart, vilket blir porten till avslöjandeprocessen.

Vi har observerat många konversationer som involverade makteliten i era länder och har gjort så under en mycket lång tid nu. Vi är uppmuntrade av de konversationer som vi hör och minskandet av Illuminati diskussioner om sabotage. Dessa konversationer har i själva verket sinat. De har bytts ut mot en viss lugn beslutsamhet att detta måste ske och de som måste göra det måste modigt gå fram för att utföra uppgiften. Vi har försäkrat de vid makten att de har vår välsignelse för att gå framåt i detta avseende.

Vulkanutbrottet var en mindre justering av Moder Gaia i hennes ansträngningar att finskjustera processen som hon måste genomgå innan upplyftningen. Vi förväntar oss inga fler sådana aktiviteter på kort sikt i detta avseende.

Titta på den Europeiska businesskonferensen och sök efter tecken på att de diskuterar avslöjandena. Det finns redan diskussioner bland dem om att patentera vissa existerande teknologier för att dra nytta av dem när avslöjandena infaller. De kan inte ta med i beräkningen hur vi kommer att distribuera dessa teknologier direkt till folket och folket kommer inte längre att tillåta en blind vinsttagning på vad som skall vara fritt för folket. En av dessa teknologier är en enhet för att ”spela upp” alla dessa diskussioner som skall användas som bevis i era världsdomstolar. Använd alla dessa teknologier vist och så kommer de att mycket gynna er alla.

Le, för ni är av ljuset och har blivit inbjudna att bli kosmiska varelser. Det finns en hel del uppspändhet här då vi väldigt mycket vill visa er allt det som har förnekats er och att välkomna er som besökare till våra kulturer och samhällen för de som vill lära sig. Var reda, vara i glädje och

Var i frid.


Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Himmelsvandraren,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge