Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Himmelsvandraren - June 8, 2011

Himmelsvandraren - June 8, 2011

Hälsningar från Federationen:

Idag talar vi om närheten av händelser, som står för dörren på er planet. Om ni kunde se hur många civilisationer som har skickat och satt sina representanter i omlopp runt er planet så skulle ni bli övertygade om hur nära det har kommit. Alla vill bevittna detta högst unika händelse, när en civilisation som er ges en inbjudan till att bli Kosmiska Medborgare. Denna avgörande händelse kommer att leda er framåt mot Upplyftningen.

Illuminati har sina tvivel då det gäller Avslöjandena då de har sett andra datum som har kommit och gått, och har sett hur våra meddelanden till er har fallit isär, i deras sinnen, och inte infriats. De vill inte vara de första att ta steget till Avslöjanden av många anledningar, alla är i princip själviska. De är i sanning inte övertygade att en stor nåd kommer att ges dem om de bara ändrar sin attityd till en av samarbete och öppenhet. Vi är här för att betona våra tidigare meddelanden som har skickats direkt till medlemmar av Illuminati att era ansträngningar för att göra avslöjanden kommer att resultera i en hel del nåd när ni förs inför världsdomstolar så att rättvisa kan skipas. Vi har inga intentioner att hänga upp oss på skuld och bestraffningar. Alla förtjänar samma chans till Upplyftningen. Era handlingar, även detta sent i spelet, kommer att ha exponentiella effekter på ert dömande senare. Lita på att detta är så och led vägen mot er egen räddning.

Många av er har säkerligen känt hur tiden har gått allt snabbare de senaste åren och månaderna. Allt förefaller att gå fortare och rör sig framåt med allt större intervaller. Det finns dock nu en underlig nedtrappning då vi når de slutliga stegen innan fulla avslöjanden. Det är som att vara i en olycka, och tiden går saktare runt omkring er då ni upplever själva kraschen. När ni rör er från innan avslöjandena till Avslöjandena, från den mörkaste natten till ljuset, så manifesteras detta fenomen som en naturlig bi-produkt av er verklighet. Förstå den för vad det är.

Vi kommer inom kort att bli uppmärksammade och ni kommer inom kort att bli Kosmiska Medborgare. Välkomna hem, våra vänner. Vi är förtjusta att vi har kunnat komma så här långt. Var för evigt optimistiska och så kommer er verklighet att omfamna er som våra energifält böjs runt våra skepp. Vi skickar nu vår kärlek som en respons på era ansträngningar att skicka oss era.

Var i frid.


Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Himmelsvandraren,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge