Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Himmelsvandraren - June 5, 2011

Himmelsvandraren - June 5, 2011

Hälsningar från Federationen:

Det är ganska svårt att behålla tron på vad ni gör för Upplyftningen när så mycket pågår runt omkring er. Vi tackar er alla för era ansträngningar och gläds för varje ny person som vaknar upp, även på de ringaste av sätt. Det ger oss stor glädje att veta att vi, inom kort, kommer att kunna tala med er som man talar med en granne över staketet en skön eftermiddag. Även vi har längtat efter sådana konversationer. Ni har alltid trott att det skulle vara ni som drar nytta av sådana konversationer, men vi säger att vi gynnas lika mycket eftersom ni har mycket att erbjuda oss i ert unika fysiska tillstånd. Vi är mäkta imponerade av er råa kraft, för er mestadels obekant, eller mer korrekt – på väg att bli upptäckt, och den ännu ej tyglade kraften av er råa spiritualitet. Ni är varelser som är mycket uppskattade i galaxen, trots er lutning mot krig och självdestruktion. Vi vet att detta inte är ert sanna tillstånd, och när väl avslöjandena infaller och Illuminati har sett sina sista dagar då de kan dikterar hur ni skall leva så kommer ni att resa er upp som En för fred, för kärlek, och för allt som är godartat för individen och mänskligheten som helhet.

Vår förtroende förblir högt att denna månad kommer att producera en avgörande händelse som kommer att öppna slussarna för avslöjanden. Det är svårt att säga varifrån det kommer att komma. Då ”sprickorna i dammen” blir större och större inom många områden och olika nivåer blir det dock svårt för Illuminati sätta igen hålen, och er kollektiva vilja driver i själva verket på agenda allt snabbare.

Företagsvärlden fortsätter att göra sig själva redo för händelsen med avslöjanden. Ni kanske vill höra med ert patentkontor för att se hur många tidigare hemliga enheter som nu är inom er kunskap för vilka det har startats att söka patent. De stora företagen är den sista starka positionen som Illuminati har och vi ser nu hur dessa hörnstenar faller samman och fler och fler företag antar en modell baserad på ett samarbete och inte konkurrensfördelar.

Det är nu som det är mörkast innan ljusningen och det är lätt att bli förtvivlad då man tittar runt om i världen och ser hur hopplöst det förefaller. Så är dock inte fallet. I själva verket så är det raka motsatsen och vi ser det som den mest spännande tiden av alla. Ni är där. Och ni har valt att vara där, i detta ögonblick, sedan länge innan ni föddes. Gläds åt er val. Det är en högst spännande tid. Vi står redo från vår sida för att assistera er. Var redo på er sida för att assistera varandra. Vi förundras och är mäkta imponerade av er som inte har några likar, av djupet och intensiteten av ert medlidande för varandra som jordliga varelser.

Var i frid.


Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Himmelsvandraren,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge