Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Sheldan Nidle - 25 oktober 2016


Sheldan Nidle för Den Galaktiska Federationen och Den Andliga Hierarkin - 25 oktober 2016

12 Lamat, 11 Tzec, 13 Caban

Selamat Jalwa! Processen med att rensa det här landet från dess mänskliga ohyra fortsätter. Hantlangarna i den här världen är lätta att hitta och arrestera. De tror faktiskt att Ljuset inte kan komma åt dem i deras maktpositioner. Snabbt upptäcker de den förfärliga sanningen. Deras vilsegångna beteenden kan inte längre tolereras. Det mörkas styre går snabbt mot vägs ände och ersätts med olika versioner av "GESARA" (Global Economic Security And Reformation Act). När uppgörelsen med detta oheliga slödder är klart kommer de som har ansvar för de ekonomiska fonderna att med lätthet låta denna enorma rikedomen flöda ut över världen. Ni kommer att få ett överflöd som för alltid avslutar det mörkas och dess dåraktiga hantlangares onda hantering. Glöm aldrig att det mörka ondskefullt hindrade er från att få ta del av de resurser som ni är i trängande behov av för att göra om den här verkligheten. Det är viktigt att ni ser den här enorma rikedomen som ett sätt att försäkra er om att era drömmar besannas. Det är ert tillitsfulla och framgångsrika drömmande som får er att släppa era ogrundade rädslor och släppa all fortsatt tro på att ni är mindre än andra. Ni är alla en underbar enhet med en potential som behöver manifesteras på alla sätt som det är möjligt.

Se dig själv som en mycket värdefull medlem i den här globala enheten och lär dig om din suveräna rätt att manifestera dina drömmar. Detta är det sätt på vilket det här kollektivet kan producera kreativa lösningar inför en ny verklighet. Ni har en djup visdom inom er. Tro inte att era drömmar är ovärdiga. Du är en viktig del i mänsklighetens kollektiv på ytan. Håll ständigt kontakt med varandra och inse på så sätt hur det här ständiga flödet bidrar till förändringen av helheten. Inta en position där ni intuitivt inser att den här aldrig sinande verksamheten utformar er nya verklighet. Vi finns här, liksom Himlen, för att övervaka den här processen. Bidra gärna med din egen förträfflighet till denna organiska helhet. Släpp de gamla sätten och uppfattningarna. Detta är en ny tid, fylld med frihet och välstånd. Ni behöver släppa taget om de kontrollerande uppfattningar som det mörka så minutiöst har planterat in i er. Välkomna Ljusets lekfullhet och upptäck det magnifika i den du verkligen är. Detta är bara föregångaren till denna nya tidsålder så fylld med andliga upptäckter!

Denna de nya upptäckternas tidsålder handlar faktiskt om att förstå hur Ljuset skapar sina realiteter. Ni lär er snabbt detta, och får en inblick i hur intrikat och utsökt det är. Ert nya liv kommer att grundas på era drömmar och på Ljusets funktion inom er. Ni har länge förnekat hur man transformeras genom att verkligen lära sig att vara sig själv. För länge sedan var ni sinnebilden av inre kreativitet. De begränsningar som de omkring er lärde ut började till en början hindra er. Senare övergick dessa begränsningar till de väggar som nu omger er. Detta påtvingade er den känsla av begränsning som nu måste öppnas upp och helt överges. Istället behöver ni en ny prototyp. En som återigen ser er primitiva lekfullhet, och som låter den ta över. På något sätt känner ni att den här processen är olämplig. Ni behöver överge den känslan. Ersätt den med ett behov av att inse hur ni passar in i helheten. Denna insikt finns inom er. Anden gav den till er när ni föddes. Allt som krävs är att veta hur man känner igen det. Detta är den uppgift som våra mentorer har för avsikt att utforska tillsammans med er.

Börja därför med att utforska hur det känns att vara gränslös i dina resurser. Se inom dig med avsikten att noga undersöka dina prioriteringar för var och en av dina drömmar och hur de passar in i en magnifik helhet. Använd detta storslagna ramverk för att bestämma hur du önskar manifestera dem. Detta är naturligtvis bara en början. Se dig omkring och diskutera allt detta med dina närmaste vänner och din familj. Vi har för avsikt att utvidga detta fullt ut med dig. Våra mentorers första uppgift är att få dig att släppa rädslor och andra djupa uppfattningar som kan begränsa dig. Vår önskan är att få dig att upptäcka hur fantastisk du verkligen är. Den här processen är nödvändig för att ge dig kraften att eliminera dina gamla uppfattningar. Kom alltid ihåg att du har en ofantlig potential som kommer att utvidgas till vad du än kan uppfatta. Den här potentialen är en viktig del som din mentor kommer att väva in i era samtal och sedan utforska tillsammans med dig. Det här arbetet kan ta lite tid att förstå fullt ut. Vi avser därför att visa dig hur den här planen kan öppna dig till att på ett allsidigt sätt uppfylla dina drömmar. I detta ligger nyckeln till din stora potential!

Namaste! Vi är era Uppstigna Mästare! Vi kommer för att poängtera det faktum att er värld håller på att förändras till det bättre. De som betvivlar denna förändring behöver bara se sig om och se att försöken av det mörka och alla dess hantlangare inte har gett något annat än upprörda förhoppningar om en framgång som nu verkligen är ouppnåelig. Det är viktigt att de som håller visioner i likhet med våra inser att den här nya världen sannerligen är nära förestående! Låt oss tillsammans först be Himlen och sedan ställa krav på våra regeringar att ett regeringssystem införs där alla kan se vad som händer. Himlen upprättade en tidplan tillsammans med det mörka. Mina Kära, tiden närmar sig när detta mirakel ska manifesteras. Var därför redo att förklara, där det är lämpligt, att de nya tillvägagångssätten kommer att bli till glädje! I denna glädje kan vi alla ostört lämna åren av frustration. Släpp all den tragedi som omger er. Detta är en tid när alla era drömmar kommer att manifesteras och de gamla sätten kommer slutligen att upphöra. Låt denna frihetsklocka återigen ringa ut över hela den här världen!

Alla har ni sedan barndomen haft en rad specifika önskemål som har ändrats många gånger allteftersom du blivit äldre. Befria de här storslagna visionerna. Inse hur djupt de kan ge dig stor glädje. Himlen önskar uppriktigt få allt detta att ske. Rikedom och de fördelar det innebär för er alla är vad alla i Himlen tänker skapa. Den upphöjde Skaparen av allt har under årtusenden förordat detta. Som vi har nämnt tidigare finns en gudomlig tidplan i funktion. Den här tidplanen och den här tidpunkten har fastställts på gudomlig grund. Denna heliga tidpunkt är nära. Vi Mästare gör allt som behövs för att föra detta härliga ögonblick till Gaia. Utvecklingen går nu mot att uppnå denna heliga händelse. Så det är nu nödvändigt för er att föra fram ert ljus så att den här händelsen kan utvecklas nu. Således är det viktigt att alla flitigt deltar i att manifestera denna sista stora händelse. Vi ber er visa uthållighet med den här uppgiften.

För länge sedan verkade den här världens yta extremt dyster. Anunnaki fanns överallt. Deras mörka gärningar, vilka intensifierades av galna rituella mord och ständiga krig, var regeln för dagen. Under de senaste etthundrafemtio åren har detta mörker långsamt börjat lyfta. Nu står ni på själva randen till Ljusets Tidsålder. Det som förut verkade omöjligt skall ske. Nu när det här växande medvetandet har nått ut allmänt kommer en del stora underverk att inträffa. Fortsätt att arbeta för Ljuset! Var medvetna om att det mörka glider iväg. Vi Mästare lägger märke till detta varje dag. Var så säkra på detta. Det mörka tvingas avstå från sin tortyr av er. Potentiella krig kommer inte att förverkligas. En aura av fred lägger sig över detta välsignade klot. En tid då underbara händelser plötsligt dyker upp är verkligen nära. Förlora aldrig er tillit! Förbli positiva och förvänta er att ännu fler mirakler kommer att ske!

Idag har vi ännu en gång rapporterat om det som utspelar sig runt detta dyrbara klot! Tillkännagivanden av många saker som man länge önskat är på plats! En ny tid för oss alla är över oss! Var beredda på att delta i den mycket glädjerika delen av detta! Ni Kära, var medvetna om att Himlens outtömliga Förråd och eviga Överflöd verkligen är Era! Så Må Det Bli! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Var Ett och Var i Glädje! på Sirius´ språk.)


Website: Planetary Activation Organization
Svensk översättning: Inga och Cagga Levander


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge