Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Sheldan Nidle - 22 december 2015


Sheldan Nidle - 22 december 2015

5 Cib, 9 Mol, 12 Manik

Dratzo! Vi anländer i glädje! De sista faserna i leveransprocessen är på gång. Det som kan försena den här processen något är julen. Precis som de gör i början av maj ser de Uppstigna Mästarna den här tiden på året som en helig tid och försöker tydligt observera den här heliga delen av det gregorianska året. Så de som skickar ut dessa himmelska välsignelser kan tillfälligt skjuta upp leveranserna. Men trots en gudomlig fördröjning kommer de här speciella gåvorna att levereras till er! Sedan urminnes tider har man gett den här tiden på året en särskild betydelse. Till och med på Atlantis tid firades slutet på ett år och början på ett nytt år med speciella ritualer och ceremonier. Var positiva och glada över att den här gången kommer helgerna även att bli början på era välsignelser. Kom ihåg hur lång tid detta har tagit och välsigna och uppskatta det som ni kommer att få ta emot. Var redo att utnyttja den här stunden till att börja använda dessa tillgångar till att manifestera era drömmar. Tacka alla och låt dig själv och din grupp ta det nya året i handen och i detalj planera hur den här gudomliga visionen ska ta form. Var medvetna om att med dessa välsignelser kommer en ny verklighet och ett nytt sätt att regera!

När du ser dig om i världen kan du upptäcka hur den här förändringen äger rum. Sanningen är den att er värld inte längre kan fungera så som den gjorde tidigare. Desperata behov av förändring poppar upp överallt. Vattenkrisen är något av det mest uppenbara. Den största delen av er värld saknar en riktigt säker vattenförsörjning. Resurserna för att säkra den finns, men ändå finns de inte tillgängliga på grund av politiska åsikter och förmodade kostnader. Ni kommer att välsignas med ekonomiska medel och ni kan använda dessa humanitära fonder till att lösa denna enorma kris. Detta är bara ett av alla infrastrukturproblem som ska lösas. Många andra, såsom vägar, broar, och även sådana enkla saker som järnvägar, kräver någon form av nytänkande. Vi vet att många människor står beredda att visa upp de lösningar som behövs för att lyckas. Dessutom behöver ni ge världens barn möjligheten att ta del av en verkligt högkvalitativ och produktiv utbildning. Det handlar om att ge en god grund till alla genom att producera tillräckligt med mat för att för evigt få ett slut på svälten.

Vi har diskuterat många problem som står på randen till att överväldiga er verklighet. I takt med att medvetandet växer, kan ni börja se hur lätt alla dessa problem kan lindras. Den viktiga Nyckeln till framgång är att isolera de mörka hantlangare som kontrollerar den här världen och helt enkelt släppa in Ljuset. Detta är kontentan av det vi gör. Vi har sett er växa och sett hur det mörka manipulerar er och strävar efter att kontrollera er och hålla er på en viss nivå. De som samarbetar med oss arbetar orubbligt för att se till att de här skurkarna snabbt isoleras från er. Så snart ni är fria från dem, kan ni lätt använda era medfödda förmågor till att skapa en bättre värld. Det är denna nya verklighet som vi har för avsikt att besöka och hjälpa er att äntligen slutföra er långa resa tillbaka till fullt medvetande. Det är mot den bakgrunden som vi har rest hit i så stora antal. Våra mentorer står redo att hjälpa er över de sista guppen på den här mycket långa vägen. Det är den här processen som driver oss mot framgång!

För tusentals år sedan skars ni plötsligt av från era sanna Ljus genom Atlantis mörka präster Den här teknologin var ännu inte i stånd att förändra er varaktigt. Himlen såg detta som en möjlighet att utforma en speciell grupp människor. Dessa blev mycket skickliga i att hjälpa Anchara-barnen i sin egen resa till Ljuset och till fullt medvetande. Ni kommer att omvandla den här galaxen genom det ni kommer att lära er kommer och förmedla vidare den här kunskapen genom den storslagna barmhärtighet som finns medfödd inom alla människor. Ni kommer enligt legenden att förmedla ett enormt tjänande till alla inom det fysiska och bli stora förebilder. Som vi har sagt, ni befinner er i slutskedet av den här resan. Vi finns här för att dokumentera dessa mäktiga tider och för att hjälpa er under sista delen av er förflyttning mot härligheterna knutna till er återgång till fullt medvetande. Ni kommer att återförenas med era andliga familjer och med era rymdfamiljer. Ni befinner er nu på själva randen till att påbörja ert största äventyr, Ljusets mytomspunna lärare bland Anchara-folket!

Namaste! Vi är era Uppstigna Mästare! Vi vet precis hur svårt det är att se alla välsignelser som ni förtjänar bli försenade genom omständigheter utanför er kontroll. Olika intriger från det mörkas återstående agenter har påtvingat förstärkning av vissa speciella säkerhetsåtgärder. När dessa länge utlovade pengar blir tillgängliga, gläds och kom ihåg den heliga betydelsen av den här tiden på året. Acceptera välvilligt dessa gudomliga gåvor och använd er känsla av barmhärtighet för att avgöra hur man bäst antingen kan använda eller distribuera dem. Dessa gåvor kommer att bli början på ett storslaget välstånd som kommer att utgjutas över det här klotet. Låt detta bli en tid för avslut och början. Låt det bli er stund för att visa er fasta tro på Ljusets kraft. Hjälp de behövande och starta de projekt som hjälper hela mänskligheten. Var positiva och redo att utföra det som ert inre hjärta och sinne verkligen tror på.

Allteftersom vi närmar oss denna högst betydande stund, se på den här händelsen som en tidpunkt då mänsklighetens sanna enhet äntligen ska lysa på en global basis. Underbara saker ska hända eftersom innerst inne bryr vi oss alla verkligen om varandra. Den här kärleken kommer att återspegla den växande medvetandenivå som ni alla känner inom er. Det var bara några år sedan som många av de incidenter som nyligen har skett skulle ha lett till någon sorts global katastrof. Denna tillväxt i Anden är mycket uppmuntrande. Ni börjar tillämpa er expanderade barmhärtighet på en världsomspännande basis. Således, förbli positiva och låt den här underbara känslan fortsätta flöda och växa. Ett nytt sätt att regera kommer att manifesteras. Den här nya tiden kommer på sikt att tillåta oss att träda fram och undervisa om många saker som ni behöver veta om ert förflutna, er nutid och framtid. Att sitta mitt i allt detta är det eviga nuet.

Er heliga uppgift är att ta in både tillväxt i medvetande och i Ande och skapa en ny värld som kommer att bli föregångaren till ett nytt mänskligt samhälle. För länge sedan förnekades vi vår chans att vända Atlantis till en ny blandning av Lemuriens Ande glatt uppblandad med Atlantis teknologier. Ända sedan dess har ni klafsat omkring i det fängelse som innebär begränsat medvetande. På grund av en rad exemplariska liv gjorde Himlen så småningom oss Mästare till era trogna övervakare. Vi har använt oss av barmhärtighet och nåd tillsammans med en dusch av goda gärningar för att hålla mänsklighetens högre gnistor vid liv. Nu kommer ett stort himmelskt mirakel att göra slut på våra gemensamma tider i det mörka. Det är den här nya världen som lockar oss och som låter oss mötas och dela vår visdom med er! Det är ett gudomligt ögonblick då vi alla ska få välkomna varandra och glädjas!

Idag fortsatte vi med vårt veckomeddelande. Många händelser är nu redo att manifesteras. Vi tackar Skaparen och välsignar de händelser som inom kort kommer att omge oss. Låt oss ta den här julen och använda den för att både påbörja och fira en högst fantastisk tid för hela mänskligheten! Var medvetna om, Ni Kära, att Himlens outtömliga Förråd och eviga Överflöd verkligen är Era! Så Må Det Bli! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Var Ett och Var i Glädje! på Sirius´ språk.)


Website: Planetary Activation Organization
Svensk översättning: Inga och Cagga Levander


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge