Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Sheldan Nidle - 20 juni 2017


Sheldan Nidle för Den Galaktiska Federationen och Den Andliga Hierarkin - 20 juni 2017

4 Cimi, 9 Kayab, 13 Caban

Dratzo! Allt fortsätter att gå framåt för egen maskin. De som ansvarar för rätta belopp och korrekt leverans av valuta är övertygade om att den kommer att slutföras i tid. De enda förseningarna orsakas av de metoder som valts för att slutföra tilldelade komplicerade uppgifter. Vi är säkra på att ett antal procedurer behandlas effektivt. Var bara tålmodiga och redo att vid rätt tidpunkt ta emot välfärdsfonder. De som hanterar överflödsprogrammet har åtagit sig inte bara att slutföra RV (revalveringen) och GCR (globala valuta-revalveringen) utan också att upprätta den amerikanska NESARA-republiken.

De större massarresteringarna väntar på det formella införandet av NESARA-republiken. Fram till dess är varje potentiell arresterad person noggrant övervakad och förberedd inför denna storslagna handling. Det enda som kvarstår att göra är faktiskt att avsluta slutdelen av leveransen och avsluta den här underbara processen som planerat. Vi hjälper helt enkelt alla som nu har fått dessa tunga uppgifter. Vi förväntar oss slutförandet inom den tilldelade himmelska tidsplanen. Så allt som verkligen återstår är att ni hjälper de här energierna och ha tålamod med denna enorma process! Hosianna! Hosianna!

Allteftersom denna komplexa process går framåt står vi inför ett enkelt problem. Det handlar om den stora omfattning som det är att leverera denna mängd med pengar till alla inblandade. De ansvariga ställs omedelbart inför hur de gamla, föråldrade banksystemen fungerar. För att förflytta dessa medel behöver man överge det äldre SWIFT-systemet. Vidare behövs att bankerna förändrar det sätt som de normalt arbetar på. Ännu finns ingenting på plats för att möta de behov som nu krävs.

Som ni kan se finns det nu ett nytt, finansiellt system under utveckling som är helt kapabelt att hantera problem som uppkommit på grund av den nya, mera välmående verklighet som dyker upp världen över. Dessa nya krav kräver att detta nya system föds och utnyttjas medan vi räknar och levererar detta välstånd till alla som noggrant och uthålligt har fört det nya systemet till sin fulla potential. Det är därför vi vet att det som ligger framför oss kommer att bli spektakulärt och oerhört tillfredsställande för er. Välkomna till er nya verklighet!

Namaste! Vi är era Uppstigna Mästare! Det som vi ska tala om är illuminaternas och deras vänners dubiösa öde. Dessa skurkar vet hur Himlen gallrade bort dem från jordens mänsklighet. Deras öde håller sakta på att gå upp för dem. Det är, som man säger, inte något att skryta om. Som vi tidigare sagt är Republikens uppkomst och ert välstånd säkrat. Det som tar så lång tid beror på de underliga begränsningarna och liknande svagheter i den gamla ordningens neanderthalaktiga bankverksamhet.

Trots alla de svårigheter som uppstår, var bara lugna och inse att ni är himmelskt välsignade och därför till sist kommer att få era heliga välsignelser. De som nu krånglar sig igenom detta träsk vet att ni känner djupt i era hjärtan att ni såsom utlovats verkligen ska bli ersatta för de ekonomiska oegentligheterna. Var väl medvetna om detta och vet att den gamla ordningen är avslutad och väntar på sitt enorma öde. Tro inte något annat. Er nya underbara verklighet är garanterad att bli gudalik!

Vi har under årtusenden sett på medan den gamla ordningen toppridit er. Dessa tider är förbi, och som vi hela tiden har betonat väntar ett föga glamoröst öde på de ansvariga. Så bekymra er inte för denna skandalösa samling. Var bara kloka och vänta positivt på de enorma fonderna och det nya styre som utlovats er. Låt er inte dras med i dessa oheliga skurkars speciella drama. Se mer till friheten i er nya verklighet och till hur vi försiktigt levererar de här välsignelserna till er.

Idag har vi fortsatt att rapportera om det som händer runt detta dyrbara klot. Var ständigt medvetna om det som ligger framför er och hjälp detta genom att hålla era mest underbara energier på plats! Inse att en högst värdefull gåva inom kort kommer att ges till er. Ni Kära, var medvetna om att Himlens outtömliga Förråd och eviga Överflöd verkligen är Era! Så Må Det Bli! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Var Ett och Var i Glädje! på Sirius´ språk.)


Website: Planetary Activation Organization
Svensk översättning: Inga och Cagga Levander


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge