Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Sheldan Nidle - February 16, 2010

February 16, 2010

2 Ik, 5 Zac, 5 Caban

Selamat Balik! Vi återvänder med mer att diskutera med er. För tillfället prepareras ett antal viktiga händelser för manifestation. Det första är frågan om ert nya guldbaserade banksystem. Detta mer rättvisa och transparanta finansiella system införs redan i hemlighet i ett antal länder. Dessa tester visar sig vara ganska så framgångsrika och det öppnar dörren till ett mer allmänt accepterande i er värld. Serien av meddelanden blir försenad på grund av handlingar från den i hopfallande amerikanska centralbanken, vilken fortfarande är kapabel att angripa försök till att starta nya finansiella system. Denna institution hjälps av andra allierade centralbanker. Dessa aktiviteter kommer dock att upphöra när som den amerikanska centralbanken sjunker djupare in i konkurs. Den enorma mängden av guld för att backa upp de nya valutorna och de lättare-att-införa nya internationella bank reglerna katalyserar en global uppsvällning av stöd för förändringarna. Det andra är det globala skuld förlåtelse programmet. Nästan 200 länder har skrivit på detta globala projekt. Objektivet är att starta upp det nya systemet med en ”nollställning”, då det mesta av skulderna antogs olagligt.

I samband med detta pågår arbetet med att kollapsa ett antal större regeringar som har blivit del av en global ”företags stat” som leds av den mörka kabalen. Dessa maktinstrument närmar sig också konkurs. När dessa regimer installerades så infördes en upplösningsklausul i deras hemliga kontrakt, vilket tillåter att dessa haltande stater byts ut mot temporära övergångsadministrationer. En serie av legala dokument gör det möjligt för våra allierade att tillsätta ersättarna. Dessa legala dokument sätter upp ramen för ett legalt avskedande av många regeringar, inklusive den amerikanska. I enlighet med detta kan vissa illegala och omoraliska internationella aktiviteter av dessa mörka regimer också leda till deras avskedande, och i ett sådant fall så stipulerar den amerikanska konstitutionen en restaurering av konstitutionen. Amerika är det utvalda ”barnet” av uppstigna mästare som Saint Germain och Hilarion. Amerika spelar en central roll i införandet av världen till ett övergångsstadium, under vilket vår uppgift av första kontakt kommer att välkomnas, och det är därför väsentligt att Amerika återgår till sin ursprungliga kurs.

Detta för oss fram till globalt välstånd. För cirka tre århundraden sedan insåg Saint Germain att en enorm fond skulle vara nödvändig för att föra världen ut ur nöd. Han manövrerade därför Europas statshuvuden att etablera hans Världs trust, vilken delades in i tre delar: den första tillät dessa makthavare att sätta upp hemliga nationella truster under Saint Germains flagga; den andra var en hemlig trust som skulle ackumulera och sedan ge utdelning vid början på det 21 århundradet. Utdelningen skulle gå till ljusarbetare, och denna trust skulle ge betalningar två gånger om året, efter påsk och efter jul. Medan den ackumulerade indrogs de två årliga betalningarna. Den tredje skulle finansiera Saint Germain Stiftelsen, vilken skulle övervaka Trusten och se till att de stipulerade betalningarna gjordes i enlighet med de hemliga ursprungliga dokumenten. Som ni vet så blockerar mörkret dessa betalningar. De är rädda för konsekvenserna om stora summor av pengar distribueras i enlighet med Saint Germains planer.

Våra jordliga allierade arbetar flitigt för att se till att dessa fonder blir distribuerade till de rätta mottagarna. En lång kamp som har pågått sedan slutet av Andra Världskriget kommer nu till ett slut. Den otroliga girigheten och enastående envishet av de mörka har försenat programmet redan från början, och under de senaste fyra årtiondena har deras högmod nått diktatoriska proportioner, vilket har väsentligt ökat deras chanser till framgång. Dock, så har ni nu ett globalt monetärt system som har imploderat och som, liksom Titanic, sjunker i det mörka djupet till total kollaps. På den ljusa sidan så öppnar denna utveckling möjligheten att driva bort de som så uppsåtligt har stått i vägen för er världs mycket välbehövande välstånd. De kommande regeringsförändringarna tillåter våra jordliga allierade att driva fram leveranserna, kombinerat med frigivningen av de hemliga teknologierna. Dessa frågor kommer att vara en del av de uttalandena som övergångsregeringarna kommer att göra när de väl har tagit makten.

Dessa frågor är förbundna med första kontakt. Vi är fast beslutna att få er till en punkt vid vilken de mörkas krånglande är eliminerat, och denna operation närmar sig i högsta grad en förestående lösning. Under tiden är Moder Jord fullt upptagen med att lägga grunden för att snabbt transformera ytan på planeten. För närvarande är världen på ytan en verklighet i 3D, medan den inre Jorden är i 5D. Punkten för frekvensklyvningen, eller lager, infaller där gravitetskontinuiteten befinner sig, ungefär 125 mil nedanför ytan. Detta område har attackerats av era hemliga regeringar sedan innan Andra Världskriget. Agartherna har mycket noga observerat detta. Det var ett projekt som startades av Anunnaki folket och deras utomjordiska kumpaner, och på sent 1990 tal fortsatte ett antal mörka regeringar dessa aggressiva strävanden.

Denna hemliga konflikt har fallit i backgrunden på senare år, då de mörka har allt mer börjat använda sig av klimatförändringar och andra aspekter av Moder Jords förändringar som potentiella vapen för att terrorisera er. Den mörka kabalen använde sig också av kemispår projektet för att påverka er hälsa genom att influera era många olika fysiska förändringar. Vi koordinerar våra ansträngningar med våra Jordliga allierade för att minimera mycket utav vad de kokar ihop; dessa teknologier påverkar också Moder Jords ökande medvetande och behöver därför att redan tidigt bli något neutraliserade. Vi har allt mer ofta använt våra atmosfäriska scoutskepp för att förgasa de mer dödliga produkterna från dessa projekt, och har jordat kabalens scoutskepp och en del av deras vapen bärande skepp för att uttrycka vårt stora missnöje med deras pågående skändliga politik.

Detta ögonblick i er historia är en stor vändpunkt. De mörka har kontrollerat denna verklighet under nästan tretton tusen år. Denna kontroll inkluderade manipulation av inte bara er utan också av Moder Jord. Nu börjar ni transformeras till fullt medvetna Varelser av Ljus. Denna process är ett tecken från himlen till den mörka kabalen att deras ”tid i solskenet” tar slut. Det är dags att förstå vad som händer och sedan bara låta det hända. Detta verkar vara bortom de mörks undersåtarnas kapacitet. Antalet hemliga program som de har är enormt, men dessa för dem mycket sofistikerade teknologierna är inte mer än trädgårdsredskap för oss. Vi har övervakat en mängd primitiva planeter som över tusentals år har utvecklats sig till medlemmar i den Galaktiska Federationen, och denna erfarenhet ger oss kunskapen att se att i ert fall så kommer detta också att inträffa.

Verkligheten ni lever i transformeras nu snabbt. Er värld är under skydd från den gudomliga planen och Himlens och vårt guidande. Den mörka kabalen fortsätter att lura sig själva om att reversera eller åtminstone alterera vad som händer, men denna uppfattning utmanas dagligen, vilket bevisar att det gudomliga kommer att få det enligt hennes heliga vilja. Trots bevisen tror de mörka Tjänarna med säkerhet att de kan finna en lösning innan det är för sent. Vi har sagt till dem vid att antal möten i person att deras strategi är dömd, eftersom första kontakt och återgången till fullt medvetande är ett heligt fakta. Vad som händer med denna verklighet gör att plötsliga omvändningar är helt omöjliga, men ingen hör på detta. Så, vad som nu jäser är tvunget att chocka dem. Kom bara ihåg att förändringar är mycket nära förestående och att festen skall strax börja.

Idag har vi fortsatt vår diskussion om dagens händelser. Miraklet som är utlovat av Himlen är redo att manifestera; UFO avslöjandena kommer inom kort! Var redo, och var tillgängliga inom ett ögonblicks varsel för att göra er del för att utföra Himlens heliga metoder. Vet, Mina Kära, i era Hjärtans Hjärtan att det outtömliga Förrådet och eviga Välståndet från Himmeln är i sanningen Ert! Så Är Det! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirian för Var En och Var i Glädje!)

Website: Planetary Activation Organization


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Sheldan Nidle,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge