Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Sheldan Nidle - 15 augusti 2017


Sheldan Nidle för Den Galaktiska Federationen och Den Andliga Hierarkin - 15 augusti 2017

8 Ik, 0 Uo, 1 Ik

Dratzo! Allt fortsätter att snabbt gå framåt. De som är välinformerade förväntar sig att ett stort energiskifte ska ske i och med den här månadens solförmörkelse (ö.a. Total solförmörkelse i USA den 21 augusti.). Det har förutspåtts att denna galaktiska händelse ska äga rum efter ett stort globalt frisläppande av en stor mängd valuta. Denna ”solhändelse” skulle då snabbt föra in NESARA-republiken och vara det världsomspännande startskottet för GESARA (Ö.a. det globala stabiliseringsprogrammet för valutorna). Det är denna rad med globala händelser som verkligen skulle utmärka den här månaden.

På grund av dessa förväntade händelser borde världen fira både en gammal, olaglig republiks död och början på en ny, fredlig syn på världen, på Gaia. Detta gör oss verkligen begeistrade. Det kan lätt leda till disclosure (avslöjandet) och bli början på ett nytt stort steg mot högre medvetande för alla. Vi välkomnar denna eventualitet med öppna armar. Den förklarar varför alla som verkligen förstår sig på er verklighet vet att denna första dominobricka förväntas falla inom kort. Detta skulle givetvis snabbt leda till många andra nödvändiga händelser.

Tiden närmar sig då vi alla äntligen kan fira. De olika valutorna görs redo att bytas ut och det stora välstånd som detta innebär kommer att realiseras helt och fullt. Ta den här tiden till att veta inom er att väntan äntligen är över. Det som ligger framför er är gyllene möjligheter att bevittna de förändringar som vi länge väntat på. Använd den här speciella tiden till att veta att de underbara förändringarna i ert liv kommer att ske. Tacka Himlen och alla inblandade för det välstånd som kommer att bli en integrerad del av ert liv!

Gläd er verkligen och tacka alla för er kommande lycka. Mycket händer som kommer att belöna er! Det har tagit lång tid att skörda de där belöningarna – det har tagit år, till och med årtionden för att nu äntligen se allt redo att hända er och era jordiska kamrater. Känslan av att allt är som en dröm kommer långsamt att blekna och ersättas av en del verkligt häpnadsväckande händelser. Så var redo att äntligen helt och fullt skörda det som så nådigt såtts för så länge sedan. Halleluja! Halleluja!!!

Välsignelser! Vi är era Uppstigna Mästare! Vi kommer för att tacka Himlen och för att ytterligare prisa hur små fallskärmsavtal har gett er ett mycket välbehövligt andningsutrymme. Det är ofta svårt att ignorera de intriger som de allt mer försvagade mörka och deras hantlangare utsätter oss för. Det är dessa egendomligheter som fortfarande plötsligt dyker upp på oväntade platser. Era visioner fortsätter att leda er mot de lösningar som fortsatt stöder ert terrängvinnande välstånd och ett nytt regeringssätt och allt som följer med det.

Era visioner hejas på. Själva naturen hos dessa visioner hjälper till att göra en ny verklighet möjlig. Låt dessa nya och framgångsrika insatser bli grunden för uppkomsten av den här nya nationen (ö.a. syftar på ett nytt USA). Den kommer att bli ett land fyllt med framgång och införandet av alla era former av välstånd. I detta nya land, låt era underbara visioner vara en del av de ansträngningar som ska fylla denna plats med ny frihet, nya rättigheter med glädje och gott arbete.

I den här nya världen kommer ni äntligen att skörda frukten av ert arbete. Ni kommer också att kunna hjälpa varandra, att omvandla ert samhälle så att alla hjälper varandra att uppnå framgång. Framför er finns den vision som ni länge försökt manifestera. Luta er nu tillbaka och bara gläd er över det som ska hända! Det här nya landet kommer att vara föregångare till uppkomsten av ett globalt avslöjande (disclosure) och återkomsten av era avlägsna förfäder. Mycket ligger framför oss!!

Idag samtalade vi om högst ovanliga, fantastiska handlingar som vi nu står inför. Var redo i ditt hjärta och vet att det ögonblick du längtat efter närmar sig. Var medveten om att en ny regering är på väg, och med den följer ”disclosure” och allt som är avsett att följa därefter. Gläd dig sålunda, gör ditt heliga arbete och var beredd att ta till dig den här nya verkligheten! Ni Kära, var medvetna om att Himlens outtömliga Förråd och eviga Överflöd verkligen är Era! Så Må Det Bli! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Var Ett och Var i Glädje! på Sirius´ språk.)

Website: Planetary Activation Organization

Svensk översättning: Inga och Cagga Levander


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge