Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Sheldan Nidle - 13 februari 2018


Sheldan Nidle - för Den Galaktiska Federationen och Den Andliga Hierarkin - 13 februari 2018

Selamat Balik. Vi återkommer för att rapportera om det som fortsätter att utvecklas bakom kulisserna. Överlag förlorar den mörka kabalen sin makt över mänskligheten. Ett nytt och strålande Ljus bildas, vilket gör det möjligt att manifestera många nya händelser. Ett flertal strategier som vi använder är utformade för att systematiskt besegra den mörka kabalen. Som ett resultat kommer revalveringen av valutan allt närmare sitt genomförande för varje dag som går. Den globala revalveringen kommer att genomföras valuta för valuta. Våra jordallierade och deras vänner förbereder metodiskt sitt agerande för att omvandla den värld ni känner till på ett säkert sätt.

Vi står idag på randen till seger. Tålamod och inre visdom leder oss mot att manifestera det galaktiska samhälle som vi alla länge har arbetat för. Det står redo att bli en verkligt underbar realitet, baserat på principen om Enhet vad gäller medvetandet. Mörkrets totala arrogans visar sig vara deras akilleshäl och leder till deras undergång. De trodde att vi spelade schack, i själva verket spelar vi kinesisk ”checkers” som använder fler spelare och strategier. Ni har vind i seglen. Känn detta i djupet av era hjärtan. I slutändan har kabalen ingen chans att överleva. Vi bevittnar för närvarande deras nederlag.

Vi önskar ge information om ett par aktuella ”ascensionsymtom” som många av er upplever. Det rör sig om halschakrat och ert nyligen aktiverade chakra ”drömmarnas källa” (well of dreams)" beläget vid nackens nedre del. Men först halschakrat. Vissa av er upplever en pågående torrhosta. Den härrör inte från era lungor, utan från irritation i strupe och struphuvud. Detta chakra hjälper till att samla in den prana-energi som håller kroppen fräsch och renar kroppen. Det fungerar också som kommunikatör för ditt medvetande, och aktiverar din förmåga att med kraft och självförtroende och villkorslös kärlek uttrycka din Sanning. I en symbiotisk dans koordinerar halschakrat dessutom energier i din kropp med huvudets reglerande och medvetna energier.

Nya vibrationer är på frammarsch och det påverkar chakrana i huvudet, speciellt i "drömmarnas källa”. Med denna aktivering upplever många allt mer livfulla drömmar, huvudvärk och/eller sömnlöshet. Några, särskilt de med psykiska förmågor, får vanligtvis huvudvärk när informationen trycker sig igenom denna flaskhals och skapar obehag i den här regionen. Det är viktigt att känna igen dessa symtom och omge detta centrum med stort andligt skydd. Under tiden ni anpassar er till dessa uppgraderingar är det bäst att vara snälla mot er själva och era familjer, dricka rent vatten, vila och vara ute i naturen. Vi uppmuntrar er att dela erfarenheter med varandra, och det är av stor vikt att träffas i grupper. Huvudets chakran hjälper nya energier att strömma in i ert medvetande. Världen förändras snabbt nu. Snälla ni, be om vår hjälp. Vi är med er.

Namaste! Vi är era Uppstigna Mästare! Tiden har kommit för att tacka Himlen för det som är på gång att uppenbaras. Den gamla korrupta politiska processen är dömd att gå under och ska välsignat ersattas av en ny som kallas NESARA och GESARA. Ni kommer att kunna sola er i den gudomliga frihetens ljus och få förmågan att uppfylla era glädjeämnen. Denna inre passion blir er drivkraft till att bli Himmelens mest storsinta och ädla gåva. Den är ett tecken på hur mycket Himlen älskar er och djupt önskar er storslagen personlig framgång! Det blir belöningen för allt ni gör, så tacka Himlen för dess fantastiska arbetet med att uppfylla era drömmar!

Er ökande nyfikenhet är en undrets gåva för oss, och den förändrar era föråldrade uppfattningar om den här världen. Som en följd av de nya energier ni har förvärvat verkar inte den nuvarande världen länger balanserad och berättigad och oavbrutna krig är för er något helt främmande. De som länge har härskat i den här världen uppfattar er inte längre som födda att vara marionetter, utan som människor som man måste räkna med. Det här är ytterligare ett antal tecken som förklarar att det som brukade vara normalt inte längre gäller. Nu har ni också mer insikt om och en större förståelse för nådens vägar.

Ha tålamod. Var medvetna inom er att en högst betydande helig plan är på gång, vilken är avsedd att sopa bort alla som kraftigt motsätter sig vad den representerar. Det som nu träder fram är reformeringen av den nya och välmående verkligheten. Varje dag har många heliga dekret uttalats och blivit kända. En obefläckad ny värld håller på att manifesteras och alla existerande hinder ska elimineras. Njut av det som händer och låt den här nya verkligheten som är så fylld av nåd dyka upp. Låt oss utföra denna uppgift i namnet av allt som är heligt och djupgående. Halleluja!

Idag rapporterade vi ännu en gång om det som är på gång runtom i er värld. Händelser som länge utlovats har till slut börjat manifesteras omkring er. Se dem bara som en första inledande bekräftelse på en häpnadsväckande, fri och välmående ny värld. Var medvetna om, Ni Kära, att himmelens otaliga leveranser och oändliga välstånd verkligen är era! Så är det! Selamat Gajun! Selamat Ja! (På Sirius språk, att vara Ett! Och vara i Glädje!)

Website: Planetary Activation Organization

Svensk översättning: Inga och Cagga Levander


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge