Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > SaLuSa, August 2, 2013

SaLuSa, 2 augusti, 2013

Vi börjar nu en ny fas i vår relation med er och en del av er känner det redan. Vi vill förbereda er för vår ankomst och vi vill vara säkra på att ni förstår vad det betyder för er personligen, och för er alla som ett samhälle. Vi gör detta steg för steg utan avsikt att överväldiga er eller skrämma er. Det är beroende av din livsplan när och hur det kommer att ske.

De av er som är redo att gå vidare och har nått en viss nivå i medvetandet kanske blir överraskade hur snabbt saker och ting kommer att förändras mot de underbara upplevelser ni har drömt om under en mycket lång tid. Vi ber dig igen att fokusera på din rening, då det är mycket viktigt för din förmåga att höja dig ännu högre.

Tveka inte att be om hjälp för du är omgiven av så många Ljusvarelser som är så ivriga att hjälpa dig som du aldrig varit förut. Känn deras kärlek som strömmar in i dig och tillåt den gå in i varenda cell i din kropp, och låt inte oro och tvivel stoppa dig att göra så.

Ljus och Kärlek är de mest kraftfulla verktygen för din inre förvandling och du kommer att börja se det även på utsidan. Lita på dig själv, för det enda som kan sakta ner din egen process av förändring är oron för att du kanske inte kan göra den.

Vi försäkrar dig att även transformationen av era finansiella och statliga system närmar sig mållinjen och med ert växande medvetande har ni större möjlighet att kunna acceptera alla de förändringar som är nödvändiga för att framgångsrikt kunna slutföra detta långsiktigt. Det är inte poängen, och det var det aldrig, att bli först, utan för att ta så många vi kan med oss.

Lev i NUET och du kommer att få se det hela hända så underbart och fredligt från ditt lugna och centrerade inre jag. Sänd kärlek och ljus till alla de platser som finns runt din älskade Moder Jord, platser du känner behöver det och se hur kraftfull du är, för bara med dina kärleksfulla tankar kan du hjälpa till med att lindra lidandet för så många.

Vi arbetar nära med våra allierade på att lösa dessa problem, men vi kan inte tvinga någon, för det är också den fria viljan som är involverad här. Det betyder inte att situationen för de fattiga inte kommer att förändras, eller att ingen kommer att hjälpa dem. Det är precis tvärtom, för era regeringar har redan genomfört nya ändringar i de tidigare programmen för att hjälpa de fattiga människorna i er värld, program som visade sig vara i många fall värdelösa och inte alls tillräckliga. Ni kan redan nu hitta information om dessa ändringar på ert Internet och också i andra media.

Det bästa är att ha en lugn sinnesstämning för det är det bästa sättet att lösa de dagliga problem som kan uppstå. Det finns ingen anledning att bli arg eller att skylla problemen på sig själv eller andra. Klandra inte dig själv om något sådant uppstår, du är inte perfekt och ingen förväntar sig att du skall vara det. Du vet redan att nästa gång du står inför en liknande situation kommer du att reagera lugnare med vetskapen om att du talar till en annan kärleksfull själ som kanske ser saker lite annorlunda än du gör. Se alla andra som du ser på dig själv, för du har också dina ”mörka” dagar, och dela din kärlek med dem.

Jag är SaLuSa från Sirius, och som alltid sänder vi till er alla vår kärlek. Låt den strömma in i er varelse och känn hur underbart den ”talar” till era själar. Kom ihåg att ni alltid är älskade bortom er föreställning, och med den vetskapen lägg allt det gamla bakom er och välkomna oss som er framtida familj.

Kanal: MADAD

Webpage: SaLuSa in Love and Light

Översättning Gertie Dahlberg.
 


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge