Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > SaLuSa, August 6, 2013

SaLuSa, 6 augusti, 2013

Er vibrationsnivå ökar exponentiellt för varje dag och de av er som förbereder sig för ännu högre vibrationer känner redan förändringen inom er. Er förmåga att absorbera det inkommande ljuset har ökat oerhört och det kommer att ses inom kort även på er utsida. Ytterligare en våg av rensning har passerat genom er nu, och för Moder Jord, och ni kan bokstavligen känna det i luften. Ljuset från er sol är ljusare för ni kan nu ta emot högre frekvenser än någonsin tidigare. Se er omkring och upptäck det själva, och känn den fräscha energin som finns överallt. Den gamla energin av lidande och sorg har ersatts med den nya som är fylld med kärlek och medkänsla för alla utan åtskillnad.

Ju mer du renar dig själv ju mer känner du energins fräschhet och kärleken runt om dig, så tveka inte för ett ögonblick och avsluta nu vad du har startat för länge sedan. Det var då mycket svårt och fyllt av smärta, men nu kan även de tyngsta problemen med lätthet raderas eftersom frekvensen har stigit ”oräkneliga” gånger. Och naturligtvis har ni alla blivit mycket väl medvetna om den här processen genom att ni redan vet när någonting kallar på er uppmärksamhet. En del av er kanske väljer att ignorera det, och det är absolut ert eget val i vilken hastighet ni gör det, men vi vill påminna er om att det aldrig har varit lättare för er att helt kliva in i Ljuset än vad det är just nu.

Detta är stunderna av ditt sanna uppvaknande och vi är mycket glada över att vara med dig, så lägg därför alla dina tvivel åt sidan och känn bara hur vår energi flödar till dig. Vi vet att du vill se oss äntligen landa, och ju mer du fokuserar på vår energi ju mer kommer du att attrahera dessa saker såsom landning och avslöjandet till dig. Vartenda ett av våra budskap handlar om att komma i kontakt med oss utan någon oro för när och hur det skall ske. Låt detta vara vår del av våra gemensamma planer, och när den rätta stunden kommer, tro oss när vi säger att vi inte vill ”slösa bort” en enda minut och kommer att anlända vid ett så underbart tillfälle att det fortfarande är bortom er fantasi. Och många av er, som är i linje med vår energi, känner redan att vi är på väg.

Lyssna alltid på din inre vägledning för den kan inte ljuga för dig, och känn också attraktionen från dina högre upplevelser som håller på att komma in i din verklighet. Att förbereda sig för dem är mycket viktigt, det är därför vi känner att vi behöver påminna dig ofta om din egen beredskap och förändringar som är nödvändiga före ditt instigande. Vi vill också påminna dig att efteråt kommer du att se allt det vackra i dem med dina egna ögon och när du får dessa underbara känslor in i din kropp så kommer du att tydligt förstå varför du behövde vara förberedd för denna specifika tidsperiod.

Tänk på att när du kliver in i din nya verklighet kommer du att ha massor av tid för dina egna nöjen och du kommer inte att behöva oroa dig för att du missar något viktigt, för du kan inte bli försenad. Så fokusera på dina visioner om vad ditt liv kommer att se ut som och snart kommer du att inse att du har lämnat tiden i illusionen och ditt liv har förändrats.

Jag är SaLuSa från Sirius och vi är här för att hjälpa er att uppnå era mål som ni har ställt upp för er själva, och de flesta av er är nu medvetna om detta. Känn vår energi och lägg åt sidan de gamla, ouppfyllda fantasierna ni en gång hade, för de håller er bara tillbaka. Lyssna på oss för vi talar om att vi kommer till er på det mest underbara sätt. Anpassa er till Nuet, anpassa er till oss och känn verkligen denna underbara energi som dessa anpassningar skapar. Vi älskar er alla.

Kanal: MADAD

Webpage: SaLuSa in Love and Light

Översättning Gertie Dahlberg.
 

< previous message | next message >


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge