Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Kris Won, August 7, 2011

Kris Won, August 7, 2011

I R I S


Hej! Hur har ni det allihop, kära bröder och systrar på ytan?

Här har vi, alla vattenlevande varelser, mycket aktiva dagar på grund av alla de vulkanutbrott som har inträffat under de senaste dagarna, och de fortsätter, från vulkanen Etna på Sicilien, som är den största ön i Medelhavet, till den vulkan som ligger på den största ön i Stilla havets arkipelag, nära USA ...?

De explosioner och floder av lava som rinner ut ur öppningarna på de vulkaner som har utbrott framkallar stora rörelser under havsytan. Fastän de inte är lika kraftfulla som jordbävningar eller flodvågor, skulle de inte desto mindre kunna förstöra en av våra enorma underjordiska städer.?

Vi är även bekymrade över det radioaktiva material som era medmänniskor från Japan dagligen kastar ut i de döda vattnen i Japanska havet, vilket i hög grad förorenar hela vår livsmiljö. Mängder med fiskarter har dött eller blivit förgiftade genom tonvis med radioaktivt material som japanerna har kastat i havet på en omedvetet och irrationellt sätt.?

Lyckligtvis får vi hjälp från våra Bröder från Stjärnorna, vilka från sina rymdskepp hjälper oss sanera den hemska radioaktivitet som era bröder frambringar. Eftersom den snabbt skulle spridas genom ebb och flod och de strömmar som finns i överflöd i det där seismiska området, så vore det inte för hjälpen från våra Galaktiska Bröder skulle radioaktiviteten ha utvidgats till områden långt bort från Japanska Havet.?

De använder sig av en utomordentlig teknologi för att neutralisera spridningen av radioaktiviteten till andra områden i Stilla havet. Genom att använda en transmuterande energi som manövreras av dem, klarar de att sänka strålningsnivåerna till att bli ganska uthärdliga för alla de varelser som lever i havet. Må de vara Välsignade!?

Jag önskar er mycket glädje, och vi kommer snart att vara i kontakt igen. Tack för att ni lyssnat på mig.?

Källa: Iris

Kanal: Kris-Won

Översättare: Inga och Cagga


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!< previous message | next message >


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Alfa Ship,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge