Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Kris Won, June 4, 2011

Kris Won, June 4, 2011

Maj har förberett marken för Juni att bära frukt. Tärningen är kastad. Ni kommer att kunna begrunda underbara händelser som kommer att ske under denna och nästa månad, och även under Augusti, - en högst unik och oförglömlig sommar. Sommaren kommer att lämna en "besådd väg" efter sig, där Hösten skördar sina frukter och där en spektakulär och fullständigt förnyad Vinter gör sitt intåg.

Ja, Ni kära, var vakna, för det här året kommer att bli mycket speciellt. Om ni tillåter kommer jag inte att identifiera mig, eftersom det inte spelar någon roll vem budbäraren är, - det som är viktigt är budskapet. Tiden kommer att visa att mina ord är sanna, - mycket snart, ja, redan inom en omedelbar framtid ...

Var bara vakna, - var vakna och tänk på hur man läser tecknen i skyn - beviset som lämnas på Jorden, Ljusbudskapen som lämnats i sinnet hos vissa budbärare vi är i kontakt med. Känn er privilegierade att få delta i detta Stora Arbete som medlemmar i det team, som kommer att spela huvudrollen i denna vackra berättelse med ett vackert slut (slut?).

Jag välsignar er, på uppdrag av den Fader, som aldrig överger er, och den Moder, som ständigt omsluter er och flödar sin obefläckade och gudomliga moderskärlek över ert ännu sovande medvetande ...

Var glada, vad som än händer, och se inte på framtiden med rädsla eller osäkerhet, utan i fullt förtroende för Universums Skapare, som har med sig fröna till den Nya Jorden för att så dem i era hjärtan. Fyll ditt hjärta till bredden med Kärlek och känslor av broderskap! Och ge ut detta varhelst du går. Fyll alla Själar du möter med din Kärlek.

Älska, älska, älska, välsigna, välsigna, välsigna, - ständigt.

I den allomfattande Gudens namn.

Källa: Anonym

Kanal: Kris-Won

Översättare: Inga och Cagga


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Alfa Ship,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com




Galactic Channelings

Create Your Badge