Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - October 31, 2010

October 31, 2010

Vilken underbar dag vi hade igår då båda sidor av livet kom samman i en lycklig förening för att kunna prata med er och föra in information som är viktig för transformering som äger rum. Vårt mål är att guida er framåt till den femte dimensionen utan problem. De Mörka Krafterna försöker desperat att sätta upp barriärer för att förhindra detta genom att lägga fram falsk information för att skapa rädsla av attacker när i själva verket det är dem som är rädda att bli exponerade och förlora kontroll – så de lägger fram denna falska information. Till slutet av veckan så kommer det mer historier om attacker som inte stämmer. Vad de i själva verket gör är att desperat förhindra Upplysningen och på så sätt hålla kontrollen. Då de är de som behöver skydd försöker de att skapa en krigsliknande situation, vilket de tror kommer att få dem att se bra ut. Förra gången var det Irak och massförstörelsevapen som inte fanns, undrar vilken historia de kommer att hitta på denna gång? Det gör allt själva… de inför sitt eget öde. Deras dominerade av världen kommer snabbt till ett slut.

Folk kommer inte att bli lurade tillräckligt för att tro på deras historier om fiender med massförstörelsevapen denna gång. Ni kommer att se alla dessa bastioner av kontroll och Makt kollapsa som ett korthus…det har redan startat. Ni kommer snart att se avgången av Elisabet II of England. Ni kommer att se er världs Sanna Historia avslöjad och på så sätt visa när all denna förskräckliga korruption startade som ni har hållits blinda mot under århundraden. Det finns folk vars arbete och ord som till 100 % kan litas på, David Icke och Michael Tsarion, är men av Ära och Sanning. David har kommit till er av en anledning. David pratar med dig min kära på en mycket högre plan än vad som är känt. Vi kan berätta vilka som ni kan lita på, H.M. skickades också, ni kan lita på honom, han är en av de få utvalda, vi kommer snart att ge dig information för honom som kommer att säga honom mycket.

John (Dr. John Mack) var överförtjust när du omedelbart kände igen honom igår. Antik Historia gör honom upprymd och han är fullt sysselsatt med att forska i den perioden som du frågade om. Han kommer gladeligen att ge råd om hur man går vidare och han ser framemot sitt nästa besök. Han sa att du får tio poäng för omedelbart igenkännande. Ja, det var en mycket intressant period i världens historia. Det var då Korruptionen började på allvar och den falska informationen planterades. Döden var bestraffningen för dem som ifrågasatte det.

Du frågade om D.F. Ja, jag har träffat honom två gånger, bara korta besök. Det var inte vad han hade förväntat sig. Han förväntade sig att vara på en mycket högre nivå. Han är inte på en låg nivå, men inte så hög som han hade förväntat sig. Han är inte där John och jag är. Ja, han förväntade sig att vara med oss, men det är inte möjligt. Vi såg aldrig saker och ting på samma sätt, det är fortfarande samma sak. Han behöver vila. Ja, han kommer att kommunicera, men inte på denna nivå. Folk har fortfarande en felaktig uppfattning om denna sida av livet.

Ja, min kära, kontinentalplattorna som stöter på varandra orsakar fortfarande katastrofer. Kalifornien kommer att få en katastrof, men jag kan inte dig en exakt tid punkt om detta. De är medvetna om och oroade av rörelsen. Dessa är naturliga katastrofer och de kan inte förhindras. Du frågade om de finns andra Varelser som bor inom er Planet. Ja, så är det, de lever under era hav. Ni är inte ensamma på er Planet. Det finns Varelser på många Planeter. Varför skulle någon tro att bara Planeten Jord existerade?

Jag har sagt i 6 års tid att Global Uppvärmning var en myt som används för att ytterligare kontrollera er och ta betalt för nöjet. Avgångsbrevet från Harold Lewis, Professor Emeritus i Fysik, University of California, Ordförande av en APS studie om Kärnforskning, etc. etc. Denna Ärevördiga man har modet att exponera vad han kallar den största och mest framgångsrika pseudoforskning och bedrägeri som han någonsin sett som fysiker. När Människan får lära sig om sin historia undrar jag om inte detta övertar priset som det största bedrägeriet. Den Mörka Kabalen använder allt som är möjligt för att dominera och kontrollera Mänskligheten. Nu när Mänskligheten ser ljuset och ställer frågor så använder sig Kabalen återigen av krig för att förhindra exponering. Vem tror på dem längre. Folk kan inte längre ledas som får. Er tid har kommit till sitt slut. Avgå nådigt eller känn på exponering och vreden från dem som ni använde er av för att skapa era rikedomar.

Då folk lär sig Sanningen och inser hur de har blivit utnyttjade och missbrukade utav de som de hade litat på så kommer de att finna det svårt att kontrollera sin vrede. Kom ihåg att det är er sak att skapa en Värld av Fred och Förståelse. Kliv bort från deras gömda Ondska och deras psykopatiska inflytande som har hållit er under deras kontroll och styrt er värld. Ta tillbaka er Värld, er Värdighet, er Ära, återförena er med er själ igen, vet vem ni är. Ingen man skall dominera över an annan. Vi arbetar med er för att införa Fred och Harmoni för alla. Din beundrande make, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge