Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - November 7, 2010

November 7, 2010

Hälsningar min kära, Jag vill att du drar dig till minnes Abrahm Lincolns ord:

”Man kan lura en del människor hela tiden, och alla människor ibland, men man kan inte lura alla människor hela tiden”.

Tänk nu på vad George W Bush sa:

”Man kan lura en del människor hela tiden och det är dem som man skall fokusera sig på”.

Det finns spänning på båda sidor av livet på grund av den Enorma Uppvakningen som just har ägt rum tack vare David Ickes arbete som har tagit Sanningen till delar av världen som desperat behövde ett uppvaknande. Kemikaliespåren används som ett medel för att försöka att förhindra detta massuppvaknande, de besprutar er med kemikalier, utbränt uran är nu i er atmosfär. Ni har blivit så vana vid att se kemikaliespår att ni inte lägger märke till när de byter ut kemikalierna till än mer farliga kemikalier. Ni har en rättighet att andas ren luft, era skördar och mark behöver också vara fria från dessa kemikalier. Ni luras på så många nivåer.

Låt oss komma tillbaka till 9/11 som sattes upp utav den Mörka Kabalen för att skapa masshysteri och fruktan så att ni var redo att gå med nästan vad som helst som de begärde. Vem som helst med någon intelligens bör ställa sig själv frågan hur 2 flygplan gjorda av aluminium kunde ta sig igenom stål och cement och penetrera byggnader och få sådant stål att bli till damm!! Detta är inte möjligt. Det var en illusion, ni trodde på vad ni visades. Fråga er också hur det kunde komma sig att en TV Group var strategiskt placerad vid det exakta ögonblicket för träffen. Deras nästa plan för att åstadkomma Rädsla och Kontroll är en falsk Utomjordisk invasion, och detta kommer att hända snarare än ni kan tänka er. Kommer ni att luras av detta också. Utomjordingar, som ni kallar dem, har varit på er planet under många år för att assistera den mörka Kabalen. Riktiga Rymdskepp är enorma, bortom allt som ni kan tänka er. När de verkliga Rymdskeppen anländer på er planet kommer ni inte att ha några tvivel. Jorden skulle aldrig ha kunnat producera sådana skepp, de kommer med Fred och de kommer för att hjälpa till med att återställa ert fulla medvetande. Allt kommer att återställas till Fullt medvetande.

Mycket arbete har lagts ned på att återställa er RNA/DNA för att återuppbygga er genetiska uppsättning. Spiritualitet började sakta höja det globala medvetandet för att inte dra till sig uppmärksamhet från den mörka Kabalen. Detta krävde att er tredje DNA slinga skulle komma till liv och mutera. Detta började under 1980 talet och det var då som era kroppar öppnade upp sig till möjligheten att öppnas och aktivera och på så sätt hjälpa på er transformation. Kommunikations centra började aktiveras och ni blev högst medvetna om Högre Dimensioner. Du och jag var medvetna om att barn föddes med en aktiverad tredje DNA slinga, detta påbörjade uppbyggandet av en full uppsättning av 12 DNA slingor. Denna signal blev Global, de Mörka genteknikerna blev alarmerade och satte ihop en plan för att försöka att förhindra det oundvikliga. Det var då som de kom på idén med Kemikaliespår för att försöka att förhindra uppvaknandet. Då folk började att Vakna Upp, ändra riktning, göra sin röst hörd även om de vid den tiden inte fullt förstod vad som hände med dem, som till exempel i fallet David Icke. Vid år 2000 var 20% av Jordens befolkning engagerade i den Nya Verkligheten. Även om många av er går framåt och är fullt vakna så finns det fortfarande de bland er som saknar intelligensen att forska fram Sanningen. De tillåter rädsla att kontrollera sina liv, det håller dem säkert i sin lilla bubbla, helt kontrollerade och rädda att titta på utsidan av den. Den Gudomliga Transformationen av Mänskligheten har nått en punkt utan återvändo, det är oundvikligt. Tillsammans kommer vi att lyckas och fullt medvetande återställt. Michael Tsarion i ”Det Irländska Ursprunget av Civilisation”, ända fram till i dag, upplyser han även de som är rädda för förändringar. Han är en inspirerande presentatör av Sanningen.

Mörkret utförde en konspiration och har varit framgångsrika med att kontrollera Energin from Tallkottkörteln, för att försvaga dess signal, den producerar spirituell energi som skulle assistera er i ert uppvaknande. Barn stals för att inhämta sådan energi, deras signal stals. Varför är Tallkotten, vilken representerar Tallkottskörteln så framträdande i Vatikanen – de söker kontroll genom detta. Värdet av sådan energi är ovärderlig, det söks efter hela tiden. Era barn måste skyddas från sådana förskräckliga vilddjur.

Vakna upp till Ljuset, nå ut med Kärlek, tillåt denna gudomliga energi att flöda genom er hela varelse. Känn er skyddade. Ni har alla varit med om en förskräcklig resa. Det är dags att komma tillbaka till hem. Öppna upp er till Spiritualitet, vi är där för er. Det är dags att komma samman och dela er Energi och Kärlek. Omfamna den Nya Åldern.

Min kära Veronica, du kan inte fortsätta att arbeta utan en paus, det är inte möjligt att svara på de hundratals mail som du får. Jag är säker på att folk kommer att förstå. Ja, jag vet att jag brukade göra precis samma sak som du. Jag ber dig igen, var snäll och ta tid för dig själv. Min kärlek omger dig, din beundrande make, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge