Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - 30 november 2014

Montague Keen - 30 november 2014

Själva strukturen i Vatikanen håller på att kollapsa, och med den all den KORRUPTION som har hållit er värld i fångenskap. Ni ser nu igenom deras lögner och kommer inte att falla offer för deras uppvisning av ödmjukhet och omsorg, särskilt vid denna tid på året.

Julen, såsom de skildrar den, har ALDRIG HÄNT! Det har aldrig funnits någon Jesus som föddes i ett stall. De skapade den sagan vid mötet i Nicea. Det fångade folkets fantasi och användes för att etablera en religion. Dock fanns det helt säkert en Kristus. Han föddes inte genom en människa utan materialiserades på Jorden och färdades runt världen och undervisade. När tiden var den rätta dematerialiserades han och lämnade Jorden.

Det fanns inget KORS, eller någon död, och det vet ni!

I forna tider var människor förenade med Universum på alla sätt. De förstod hur det fungerade. De var så mycket mer avancerade än vad ni är idag. De hade en koppling till livet efter detta och de hade en förståelse av livet, det som Rom ansåg måste förstöras. Rom använde våld för att ta bort all den kunskap som fanns vid den tiden och har kontrollerat er värld hela tiden sedan dess.

De som nu uppfattas som jesuiter är ättlingar till dem som tvingade sig in på er planet för ca 2 000 år sedan. De ställde om sina kroppar till mänskliga kroppar och ni lurades av det i tron att de var desamma som era. DE HAR EN ANNORLUNDA FREKVENS. Detta är det största misstaget som mänskligheten har gjort – och ni har lidit för det hela tiden sedan dess. Jesuiterna tog kontroll över allting: de skrev biblar för att det skulle se ut som om de hade en historia.

(Veronica: Fyra av dessa varelser kom till mitt hem i förra veckan. Jag hade en vän som stannade hos mig och som kan bekräfta detta. De kom för att orsaka rädsla och oro. De kändes igen för vad de var och de togs bort.)

Ni har fått lära er att allting började i Östern. Jag kan försäkra er att det inte var så! Allting är precis raka motsatsen till vad ni fått lära er. De behöver energin från krig för att kunna överleva. De predikar fred medan de samtidigt försäkrar sig om krig. De kontrollerar mänskligheten genom banksystemet. De skapade religioner som skulle stå i konflikt med varandra och orsaka problem som skulle försäkra att mänskligheten inte kunde agera SOM EN.

Nu ser mänskligheten Ljuset och är beredda på att komma samman som EN. Slutet på Roms härskande är nu i sikte. Folk håller precis på att vakna upp och se allt det lidande som orsakats av dem: genom virus som de producerar i sina laboratorier, genom vaccinationer och hela läkemedelsindustrin.

Livet på Jorden var aldrig menat att vara så. Tills ni känner igen SÄTET FÖR DOMINANS kan ni inte gå vidare. Rom behöver ER för att överleva – men NI BEHÖVER INTE DEM! De uppfann Helvetet för att försäkra sig om att de kan styra er genom rädslan för döden. Det fungerade, tills den dag ni började öppna era ögon och såg sanningen. Det finns inget sådant som ett helvete och nu är deras mörka styre nästan över. Ljuset håller på att avslöja sina planer på att rädda mänskligheten, för även vi har planerat framtiden, och den är en mycket annorlunda sådan än den som planerades av Rom.

Fred och harmoni måste återställas. När goda människor går in för det så kan det bli gjort snabbt. Fördjupa er inte i Roms synder, ni måste förflytta er snabbt in i en ljusare framtid för hela mänskligheten. Vi skall se till att alla kommer att överleva när allting som Kabalen kontrollerar upphör att existera. Ni behöver alla näring och livsuppehälle för att överleva. Era kontrollanter måste lämna Jorden och de kommer att göra det på samma sätt som de anlände hit till Jorden på. Ett upprop om detta har gått ut. De kan inte överleva i Ljuset, deras kroppar kommer att upplösas för de är inte som ni.

Jag vet att detta är mycket att ta ombord, men det är den absoluta sanningen om den situation ni alla befinner er i. Undersök vad jag säger och ni kommer att bli förvånade över vad ni hittar.

Ju mer arbete ni gör med att frigöra energin i leylinjerna desto bättre kommer livet på Jorden att bli. Fundera noga på vilken väg ni tar: går ni framåt mot ljuset med frid och kärlek eller väljer ni att stanna kvar i 3D med allt vad det innebär? Detta är ett beslut som måste fattas. Låt er inte vilseledas av dem som används till att hålla er kvar i 3D, de som fruktar livet självt, och som känner ett behov av att vara kontrollerade.

Mänskligheten som helhet kommer att gå in i ljuset. De har väntat i 2 000 år på att få återvända. Även om mycket görs för att förhindra ljuset så KAN DET INTE STOPPAS! De som motsätter sig det kanske försenar det lite grann, men de kan aldrig stoppa det. Alla lögner, attacker och till och med mord kommer inte att förhindra planeten Jorden från att flytta in i ljuset. När all press och strass tas bort kommer du att få uppleva livet på Jorden som era förfäder gjorde, med full kännedom om vem och vad du är. Du kommer att återförenas med dina medmänniskor från andra planeter. Livet kommer att avnjutas istället för att uthärdas.

Våra Center kommer att möjliggöra att allting faller på plats, precis som det skall. Det första måste vara på Irland, av skäl som du snart kommer att förstå. Alla de andra länderna kommer snabbt att följa efter. Vi var tvungna att dra oss ur köpet av byggnaden på Irland eftersom den hade förorenats av dem som försöker hindra våra planer. Vi tittar på andra byggnader för det finns många som skulle kunna passa vårt syfte. Pengarna som gavs så generöst finns på Stiftelsens bankkonto. De kommer att användas när tillräckliga medel finns tillgängliga för ett köp.

Veronica kommer inte att leva i något av Centren men kommer att besöka dem regelbundet. Det påstods att hon ville ha ett nytt hem, men så är det inte. Våra Center kommer att ha en viktig roll att spela i framtiden för mänskligheten. Allting som ni nu accepterar som normalt i er värld kommer att förändras över en natt – och förr än ni tror! Antingen är ni förberedda eller så blir ni förskräckta. Det är upp till er. Det kommer att ske antingen ni är förberedda eller inte, så ni har blivit varnade. Ni har ett val: frid och harmoni eller kamp och strid.

Att bli attackerad, min kära, är en bekräftelse på att du är på rätt väg. Din arbetsbörja ökar, men vi kommer att lyckas.

Som alltid din beundrande Monty!


Website: The Montague Keen Foundation
Översättning: Gertie DahlbergOm du vill hjälpa Veronica att sälla igång sitt nya Center kan du göra en donation här:
Paypal


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge