Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - 7 december 2014

Montague Keen - 7 december 2014

Ni kommer närmare ert mål för varje dag som går när de korrupta och deras lika korrupta metoder har avslöjats. Ni kan inte känna något tvivel nu när det gäller dessa som har hållit mänskligheten i slaveri. De gör sitt yttersta för att lura er så att ni skall fortsätta att tjäna dem. Den makt de har är något de har tagit från er.

Ni är nu framme vid ett vägskäl. Ni måste göra ett val: slageri eller frihet. De ser er som ”värdelösa ätare” (Henry Kissinger). De föraktar er, för dem är ni här endast för att tjäna dem. Allting de har, har de tagit från er, och ni har tillåtit dem att göra det.

De som har vaknat upp på Irland går ut på gatorna den 10 december. Lyssna på deras upprop, det kommer direkt från hjärtat… Denna dag kommer irländarna att resa sig.

On the 10th of December Ireland with Rise

Varje land i er värld kommer att följa efter Irland. Alla som har vaknat upp bör vara med irländarna andligt sett, för de marscherar för att leda mänskligheten ut ur förtryck. Den 10 december skall mänskligheten GÅ SOM EN för att kräva avlägsnande av allt som är korrupt. Detta är det första steget som ni har väntat på. Irland kommer att leda vägen!

Det skulle ha varit bra om vi haft det irländska Centret tillgängligt, men på grund av falska anklagelser och avsiktlig blockering så fanns inte de nödvändiga pengarna tillgängliga. Så vi skall försöka att finna en annan lämplig byggnad. Så härda ut med oss, vi kommer att lyckas, detta är alldeles för viktigt för att överges.

Det genetiska nätet kallar alla dem på Jorden som är utan själar att förbereda sig för att samlas och ge sig iväg härifrån. De står inför utrotning om de stannar kvar här. De kan inte ta med sig alla de rikedomar de har förvärvat på Jorden, så de kommer att lämnas kvar. Ni tillät dem att nästan ta över Jorden helt och hållet, och de använde alla tänkbara sätt att förhindra ert uppvaknande. Människor har använts på ett grymt sätt för att ge falsk information om att allting är bra. Några sade till och med att ett rymdskepp skulle komma för att samla in er och ta er till Ljuset. Men NEJ, DETTA ÄR INTE SANT!

Kom ihåg att era förtryckare har en teknologi som är okänd för er. De kan gå in i sinnet hos dem som de tycker att de kan använda. De vill bli av med er för de önskar bara ha kvar de själlösa som de vill skall bebo Jorden. Den skatt du betalar till dem används för att betala förgiftningen i era vatten, i er mat och även i luften ni andas. Sedan DÖDAR de er med vacciner och mediciner när du blir sjuk av alla dessa gifter. Ni måste vakna upp och inse detta. Ni betalar dem för att förstöra mänskligheten så att de kan ta över er planet.

Slaget om planeten Jorden har nått ett kritiskt skede och ni måste ta ställning. Första Skaparen kommer att bli involverad för första gången i mänsklighetens historia. Det finns de på Jorden som behöver ert stöd. Glöm ras eller religion, det är mänskligheten i sin helhet som behöver överleva. Vi kan inte ge er alla detaljer för det skulle lämna Veronica och dem som hjälper henne sårbara för angrepp. Hon har redan lidit av alltför många attacker som det är.

Kabalens borttagande var planerad och det behövdes att de rätta personerna återvände till Jorden med sinnen som är öppna för förstörelsen och övertagandet av planeten Jorden. Det finns de på Jorden vid den här tidpunkten som ännu inte har visat upp sig själva. När de gör det kommer de inte att lämna er i något som helst tvivel om vem de är. Allting kommer att ske när tiden är rätt.

Vi i den andliga världen kommer att göra vårt yttersta för att hjälpa er att övervinna era förtryckare. Vi kommer sedan att hjälpa er att skapa en värld utan konflikter. En värld där tanken blir en norm, precis som det är här. Ni har mycket att lära. När ni kommer ut ur kontrollsystemet och inser att ni är varelser av ljus så kommer ni att förstå att ni är kapabla till så mycket mer än ni kan föreställa er just nu.

Det skall bli så spännande för er att lära er vem ni verkligen är. Se fram emot framtiden. Ni kommer snabbt att glömma bort det nuvarande livet med all dess dysterhet, fördömande och kontroll. När kontrollnätet är lyft så kommer Jorden att återgå till att vara den vackra planet den var innan den togs över.

Människorna börjar känna igen dem som inte är mänskliga, de som bara verkar vara människor, de som är utan själ eller empati av något slag, och de som kan döda tusentals människor utan tanke på det. Ni bevittnar detta om och om igen. RÄDSLAN som detta skapar är det syre som de behöver, för de frodas på mänsklig blodspillan. Mänskligheten underlättar detta behov utan att förstå att den dödar sin egen art. Tänk noga innan du accepterar att bära uniform. Se ärligt på vad som kommer att krävas av dig. Du kommer att bli ombedd att förtrycka eller eliminera dina medmänniskor. Vill du verkligen göra Kabalens smutsiga arbete? De går ALDRIG i krig eftersom du gör det för dem!

De som har makten har den endast därför att ni, folket, ger dem makten. NI är ansvariga för att ha satt dem vid makten. Ni är lurade av lojalitet för partiet etc. Ni måste lära er att tänka på er själva som människor, er lojalitet borde vara hos mänskligheten, inte hos ras eller tro. Ni kom in till den här världen utan etikett och DU ÄR FRI ATT FATTA DINA EGNA BESLUT. Etiketter prackas på dig och du accepterar dem av dåraktighet. Men ni kan alltid frigöra er själva och tänka själva och bestämma hur ni önskar uppleva livet på Jorden.

Denna tid är en tid av stora förändringar. Ta en positiv del i denna förändring. Er framtid beror på de val ni gör just nu. Låt kärleken till mänskligheten vägleda er.

Skicka kärlek och ljus till det irländska folket den 10 december då de på ett fredligt sätt strävar efter att ta kontroll över sitt land. Använd ORD, inte kulor. Det kan göras. Det är dags nu för handling.

Irland är nyckeln som laser upp allting!

Detta är en svår tid för dig, min kära. Jag är alltid vid din sida.

Din beundrande Monty!


Website: The Montague Keen Foundation
Översättning: Gertie DahlbergOm du vill hjälpa Veronica att sälla igång sitt nya Center kan du göra en donation här:
Paypal


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge