Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - November 28, 2010

November 28, 2010

Än en gång säger jag till dig att ”Inget är som det förefaller”, tro inte på vad ni sägs om de många konstruerade situationerna som är ämnade att skapa Rädsla och Kontroll. Kommer du ihåg Pyramiden, de på toppen behöver er Rädsla och Medgörlighet för att kunna fortsätta att Kontrollera er värld. Då fler bland er drar er tillbaka från den påtvingade dvalan och då den hypnotiska hjärnkontrollen som ni alla utsätts för upphör att fungera vaknar ni upp till Verkligheten av situationen som ni befinner er i. Ju mer ni når ut till varandra med Kärlek och Förståelse desto lättare blir Transformeringen. Vi lovar er att Sanningen kommer att sätta er fria, nu när ni ser sanningen flödande ut från så många håll och hur den nu förstås och blir accepterad. Detta är tiden för Sanningen och med Sanningen kommer den nya Verkligheten. De ända människorna som vill ha krig är de som behöver det för att skapa Rädsla och förhindra er från att veta vad de har haft för sig, för det är när Mannen på gatan känner till Sanningen och när han drar tillbaka sitt stöd som DERAS KORRUPTA VÄRLD KOMMER ATT KOLAPPSA FÖR ALLTID. Ni har blivit informerade om att de gjorde en överenskommelse för många år sedan att de skulle Avslöja Sanningen innan slutet av 2010. Detta är anledningen till att de är så desperata att starta ett nytt Krig nu med förhoppningen att det kommer att förhindra att Sanningen kommer ut. De fick all sin avancerade teknologi från dem som ni kallar Utomjordingar med förbehållet att vid slutet av 2010 så skulle de berätta om det. De kommer att åläggas att Ära detta Avtal. Det är lätt att skapa problem mellan två instabila nationer, det är en barnlek.

Folk faller för det varje gång – kommer de någonsin att lära sig? Att sätta folk upp mot varandra har varit framgångsrikt sedan tidernas begynnelse. Det är nu er sak att inte falla för det igen. Ni såg med förskräckelse vad som gjordes mot Irland förra veckan. Detta var en uppenbart konstruerad situation – så uppenbar för dem som är vakna. Irland behöll sin Suveränitet och vetorätt, men den mörka Kabalen behövde att alla länder i EU ger upp sitt oberoende så Bankerna användes för att skapa en falsk situation. Det kan påpekas att de högsta politikerna använde sig av N L P för att hjärntvätta de som de behövde kontrollera. De sände hela tiden icke verbala meddelanden. De lyckades med att Hjärntvätta ett Folk till vilket Frihet betyder så mycket till att gå med på deras krav. Irland var inte i Finansiella Svårigheter. Landet togs hänsynslöst. Titta på handsignalerna från dem som kontrollerar er. Det är mycket smart gjort. Politikerna använder sig av detta hela tiden. Det används på TV så det kommer faktiskt in i era hem. NI måste stå emot denna form av kontroll.

Älskling vi har gett dig så mycket information denna vecka. Vi behöver att folk förstår att den nya Soluppgången ligger strax runt hörnet. Det är er sak att avgöra hur snabbt som den kommer att träda fram. Ni måste alla vilja ha den. Be om Sanningens Ljus för att assistera er att öppna upp de vackra Varelser, som ni verkligen är. Kom samman i Kärlek och Harmoni. Det skapar Energin som är nödvändig för uppnå förskjutningen ut ur Mörkret. Ni var medvetna om detta när hela din familj kom samman för att fira lilla Ciara’s födelsedag. Energin var vacker och mäktig. Det visar precis hur lätt det är att skapa denna vackra energi.

Du har också fått den nödvändiga informationen för att helt och fullt förstå hur viktigt vårt projekt är. Nej, det var inte en tillfällighet att du plötsligt fann alla svaren till dina frågor och hur den Stora Bilden blev klar. De som kontrollerar er värld har gjort så under en så lång tid att det har tagits för givet att det är så som det skall vara. Det accepteras som norm. Era Politiker talar om Förändring när allt de gör är att använda andra ord för låtsas att de för in förändringar, när det i själva verket är det sista de vill göra. Ni alla vet djupt i era Själar att förändringen som är nödvändig är en total förändring av kontroll. De amerikanska och engelska Centralbankerna måste släppa kontrollen av ert banksystem. Ni behöver bara se vad de gjorde med Irland för att se varför.

Släpp lös den Vackra Energin som ni alla är. Denna Energi som är inom er Själ för evigt. Den är där i varje inkarnation. Den är er att använda eller förkasta, ert val. Ni fick fri vilja.

Vår tid tillsammans var underbar för oss. Tiden du har med din familj är också underbar för oss. Jag kommer att njuta av Energin då ni alla kommer samman idag för att göra Ciara’s veckoslut med en födelsedag mycket speciell. Sådana tider ger minnen av hennes familj som bär upp henne genom hela hennes liv. Alla behöver känna att de hör hemma och uppskattas, om det nu är den omedelbara familjen eller livets större familj. Ni är alla små bitar av det stora puzzlet av Livet, där var och en är viktig för det Hela.

Alla som bidrar till Transformeringen och som genom sitt arbete med att föra fram Sanningen och göra den tillgänglig till alla som söker den har en mycket viktig roll att spela i Människans liv. Deras arbete uppskattas på båda sidor av livet och deras roll är högst väsentlig.

Ta tid idag att njuta med din familj, njut av spänningen av den annalkande Julen och Energin det frigör. Med min kärlek som alltid omger dig, så förblir jag din beundrande make. Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge