Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - December 5, 2010

December 5, 2010

Ditt Hjärta brister min kära när du ser vad som bara kan beskrivas som FINANSIELL TERRORISM, våldtagandet och utrotandet av Irland. Detta är bara första steget i Zionisternas övertagande av er värld. Andra dumdristiga länder är i maskopi om detta och de tror att de är säkra när detta i själva verket är första steget av ett Globalt Övertagande från de som inte har något samvete, de drivs av Makt och att dominera världen är deras mål. De har FEMA lägren redo för de utav er som de vill göra sig av med.

Det är dags att komma samman, Be som ni aldrig har bett tidigare för det spirituella att komma till er räddning. Freden kommer när all negativitet är borta och spiritualitet återkommer. Var inte rädda för de korrupta, de blir exponerade, många kommer att finna det svårt att acceptera att de som de har beundrat, respekterat och sett upp till var i själva verket var korrupta utan like. Ni har alla blivigt hjärntvättade att tro och acceptera de som styr er utan att ställa frågor. Det är dags att vakna upp till verkligheten av situationens som ni nu befinner er i.

Folket i Kina vet vad som händer och vill inte ha något med det att göra. De som styr era banker och er värld har satt sig för att förstöra era större ekonomier och sedan tvinga er att acceptera deras villkor och kontroll. Det är den mest onda och avsiktliga förstörelsen av den Mänskliga Rasen som er Värld någonsin har upplevt. De kommer inte tillåtas att lyckas så sanningen om så många frågor nu är ute i det öppna och tillgänglig till alla de som ifrågasätter den officiella informationen – alla era regeringar är kontrollerade.

När ni återgår till Fullt Medvetande kommer mörkret att försvinna för alltid, de bland er som arbetar i Ljuset är arkitekter av den Nya Världen av Fred och våra två världar kommer samman i Harmoni.

Var snälla och förstå att min kära fru lider av influensa och har svårt med förbindelsen idag. Vi arbetar med henne på natten, vi ger henne information när hon sover, hon är helt öppen mot det spirituella och vi förser henne med information hela tiden. Vi för fram de som kommer att assistera när vi går vidare med våra Projekt, vi har valt folket med den rätta förmågan för att uppnå resultaten vi behöver. Vi i det Spirituella är vid er sida, vi guidar er till Ljuset, Fred är vårt Mål och bortförandet av de mörka för evigt.

Vila dig Mina Kära. Sanningen är där för alla som söker den. Jag förblir för evigt din Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge