Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - November 21, 2010

November 21, 2010

Vi delar din glädje att se uppvaknandet av den Mänskliga Rasen då de förbereder att bli fullt medvetna Varelser. Då Ljuset kommer fram från deras Själar och de tar del av Sanningen som var förbjuden för dem, men som alltid var där inom dem. Full kunskap finns djupt inom varje mänsklig Varelse, det tar bara någon som David Icke för att hjälpa er att öppna upp det och göra er fria. Våra vänner i Holland, vi hade många glada stunder där, kommer snart att kunna lyssna till hans visdomsord, att ta del av hans kärlek till Mänskligheten och hans förbindelse till Allt som Är. Kom ihåg min kära att det inte kommer att bli lätt för dem som är helt inlåsta i kontrollsystemet, illusionen som ni tvingades att tro på var verklig. Ingen tycker om att medge att de var lurade, var tålmodig och låt dem komma till Ljuset i sin egen takt. Skicka dem kärlek och förståelse.

Rädsla för konsekvenserna har kontrollerat så många liv, att släppa denna rädsla och lita på att det Spirituella guidar dem kommer att ta tid. När ni väl har öppnat hjärtat till era Spirituella guider och litar på deras ledning så frigör det så mycket av de gamla uppfattningarna. Vi är alla Spirituella, men ni råkar bara vara i en kropp på Jorden. Själen lever i evighet, den kan inte dö, det är bara kroppen som dör. De som är rädda för det Spirituella förstår eller vet inte helt klar vilka eller vad de är. Anden är Energi. Det finns en Ny Verklighet som väntar på er där krig inte har någon plats. Nå djupt in i era hjärtan, frige allt negativt, oberoende om det är ett personligt upplevt ont, ras eller religiösa sår. Det förgångna är det förgångna och det är dags att rena målarduken och vakna upp till alla möjligheter.

Förbered att få kontakt med Varelser från andra Planeter, de kommer i Fred och Kärlek. Deras ända önskan är att assistera er, deras medmänniskor, att gå framåt i Ljuset. De försökte att ta kontakt för några år sedan, när jag undersökte Scole experimentet och vi såg dem på film. Du vet bara alltför väl hur upprörd jag var när jag gjorde mitt bästa för att övertyga de som var involverade att fortsätta vår forskning. De tillät dock Rädsla för det okända att förhindra den underbara möjligheten som vi gavs för att komma samman vid den tiden.

Många av er runt om i världen känner och förstår dessa Varelser, ni ser dem som vänner, ni kommunicerar med dem och det finns inget att frukta. Ja, det tar mod att gå framåt och hänföra ert liv till att föra in sanning och Fred till en värld som är så full av orättvisor för så många. Lär er att skapa en bild i era sinnen en värld där Frid, Harmoni och Kärlek råder, ingen mer girighet, där ni aldrig kommer att bli kontrollerade av rädsla någonsin igen.

Acceptera förändringarna som måste ske så att era kroppar återigen har fullt DNA, och ni kommer att uppleva en energi såsom ni aldrig har känt. Den gamla programmeringen kommer inte att kunna operera, ni blir fria, fria från kontroll. Den mörka Kabalen vägrar fortfarande att acceptera att deras styre har tagit slut, men slut är det minsann. De har gjort preliminära planer för deras tillbaka dragande, när allt annat misslyckas. De skulle inte kunna existera i Ljuset. De kan bara existera om ni tillåter er själva att bli kontrollerade av rädsla och våld. De behöver deras slavar att vara deras marionettdockor och lyda dem.

Kärlek och Förtröstan är allt ni behöver för att gå framåt. Kom samman alla ni som arbetar i Ljuset och då kommer er kombinerade energi att uppmuntra dem som söker att komma till er. Era dörrar måste alltid vara öppna för dem som söker sanningen. Var Ett med naturen då det är möjligt – det länkar er till Allt som Är. Lär er att tänka på egen hand och låt inte andra kontrollera ert tänkande. Ta ansvar för ert eget liv. Fatta era beslut med kärlek och hänsyn till era medmänniskor. Jag kommer ihåg orden från en sång jag hörde för många år sedan – ”älska för inte krig” och den känslan registrerade med mig. Kärlek är den mäktigaste känslan som finns, öppna era hjärtan till det. My kärlek är din, din egen Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge