Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - March 27, 2011

March 27, 2011

De kommer inte att lyckas i deras planer att ta över Planet Jorden. Vi har observerat alla deras åtgärder. Vi har vid många tillfällen kunnat förhindra dem från att orsaka så mycket förstörelse som de hade planerat. Deras tankesätt är så annorlunda från majoriteten av Jordens varelser. För att fullt förstå deras sätt att operera så valde jag att födas in i det, för att uppleva de från insidan. Jag var i det, men inte av det. Oberoende av hur mycket de tvingade på mig, så kunde jag aldrig acceptera det. Det var mitt mål att uppleva de, men aldrig att vara en del av det. Sorgligt nog så utlöstes det på dig, min kära, i det ögonblicket som jag blev andlig. Det visade dig hur långt sådana människor kommer att gå för att förstöra det de inte kan kontrollera. Bli inte ledda som får genom smala gränder vilket får er att förlora siktet.

Allt är ämnat att distrahera er från att se vad de har för sig. Tro inte på vad som sägs på TV eller i tidningar. De är alla marionetter som kontrolleras av ett fåtal. Kabalen har börjat ta på sig mer än de är kapabla, de tror på sin egen propaganda. Gud gjorde aldrig någon mer värd än någon annan, alla är skapade som jämlikar i Skaparens ögon. Rättvisans Gud skulle aldrig vara skyldig till en sådan handling. Öppna er upp till den varelse av Ljuset som ni är. Ert ljus släktes för mycket länge sedan. Det är nu dags att återställa ert medvetande, er kunskap, er makt, och att återställa er planet fredligt med kärlek. Ni är av ljuset. Denna planet är er. Den kommer att återförbindas med alla de andra planeterna så att universum kan komma samman återigen, för att arbeta och leva i harmoni. Det finns de som har kunskapen för att återetablera kontakt. Verklig frihet kommer att upplevas. Andevärlden kommer att arbeta vid er sida för att få detta att hända.

Den mörka kabalen tror att de är oövervinnliga, att pengar kan kontrollera allt. De kommer att få lära sig att den finansiella terrorism som de har utsatt er värld för kommer att bli deras undergång. Folk ser igenom deras ondskefulla planer. Ni ser hur de nu systematiskt förstör den muslimska världen genom vad som förefaller att vara från insidan. De placerade noga sina marionetter för att skapa uppror, för att uppmana folket att kräva frihet; när i själva verket frihet inte finns någonstans. Det gav dem möjligheten att ta över varje land, såsom planerat för sju år sedan, så att de kontrollerar oljan och för bort kontrollen från folket i varje land. Inget land är tryggt inför dessa planer – det är ett världsövertagande. Fall inte för illusionerna som har skapats för att distrahera er. Jag vet att det blir svårt att acceptera att ni kunde ha varit så blinda till allt detta, att se de som ni en gång litade på som marionetter åt Kabalen. De kommer till er, de ber om era röster, de lovar allt, men levererar ingenting alls. Det spelar ingen roll till slut vem som ni röstar på. De lyder alla samma herre.

Allt är del av illusionen som ni är offer för. Om ni kommer ihåg att ”inget är såsom det förefaller” och behandlar allt som den påhittade historia det är, så kan ni inte gå mycket fel. Planet Jorden tillhör de utav Ljuset; genom KÄRLEK – er största tillgång – kommer ni att återställa den. Ni står på randen till Stora Förändringar som kommer att innefatta allt. Inget kommer att förbli som det nu är. De korrupta kommer att förlora allt som var viktigt för dem. Det materiella välståndet som de strävar efter kommer att visa sig värdelöst och odugligt, och det kan inte rädda dem från deras öde. När de väl har blivit exponerade så har de ingenstans att ta vägen på Jorden. De kommer att ställas inför vreden av de som de utnyttjade. De kommer att uppleva rättvisa, verklig rättvisa.

Var medvetna om att vissa händelser har medvetet iscensatts under detta år och nästa år, för att distrahera er från den verkliga situationen som er värld är i. Lyssna till de som forskar i Sanningen, det flyter nu i alla riktningar. Folk talar ut, då de inte längre kan leva med bedrägeriet som de var en del av. Den påhittade eller skapade så kallade ”Finansiell Kris”, myten om ”Global Uppvärmning”, hotet om ”Terrorist Attacker”, plus alla fiender som de skapade, när hela tiden detta var en del av deras stora plan att ta kontroll över planeten. ”Musiken” som skapades av, och medvetet riktades mot de unga och sårbara, vilket hade undermedvetna meddelanden som hela tiden sa åt dem att döda. Detta går via hörlurar direkt in i hjärnan hos de unga, vilket uppmanar dem att vara våldsamma och döda varandra. Utbildningen har på ett alarmerande sätt fördummats. Intelligenta barn väljs ut och görs nedslående. Allt är en del av deras förskräckliga planer. Ni behöver många fler som är både uppväckta och medvetna. Budet skickas nu ut. Ni måste vakna upp till det faktum att de vid makten inte ser er som människor. NI är inte en del av deras plan. De vill att bara de som tillhör deras blodslinje skall befolka Jorden.

Ras eller tro spelar ingen roll. Låt inte dessa falska uppdelningar distrahera er. Vad som är viktigt till slut är att ni alla är av Ljuset, eller en del av den Mörka Kabalen. Detta är den ända riktiga uppdelningen som behövs erkännas. Kom samman i ljus och kärlek, se inte till tro eller färg. De utav ljuset bör guidas utav kärlek. De bör komma samman i kärlek, för att göra det möjligt för energin av kärlek att påskynda saker och ting. Ni har makten att förändra energin i er värld helt och hållet för all framtid. Alla de som kommer efter er kommer att tala om det mod och den vishet som guidade er genom dessa förskräckliga tider. Ta alla möjligheter att lyssna på de som uttalar sanningen, de har valts ut för att leda er framåt och ut ur mörkret.

Min kära, du har haft en mycket full vecka, med obligationer till familjen likväl som mot arbetet. En ny morgon stundar. Den kommer att välkomnas av alla som värdesätter sanningen.

Min kärlek till dig för alltid. Din beundrande Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge