Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - April 10, 2011

April 10, 2011

Först måste vi förklara varför du inte kunde skriva med mig förra veckan. Du infriade en dröm. Du talade vid en konferens i Irland – MOT NYA DIMENSIONER. Ibland får sådant ta företräde över våra veckoliga kommunikationer, när som världen vaknar upp till Ljuset. I Irland kunde du återknyta med själar från uråldriga tider, när ljuset var det normala och alla åtnjöt fullt medvetande, och universum var en ända stor sammankopplad familj. Det återgår till det igen. Jag varnade för att den mörka kabalen skulle gå till tidigare ej uppnådda ansträngningar för att försöka att förhindra Människan från att vakna upp. Kan man tänka sig vad ondskefulla sinnen kan sätta ihop. Förstörelsen som ni bevittnar, de så kallande ”utryckningarna”, skapar de som ett skäl för att kriga, när i själva verket allt är planerat i förväg. Fråga er varför en del fortfarande tror på de uppenbara lögnerna som läggs fram för att förklara varför de har ingripit. Sorgligt nog, om någon är i en regeringsposition, så är de där därför att Kabalen satte in dem, för att tjäna Kabalen. Bli inte lurade utav fina ord och försäkringar som uttalas för att hålla er under kontroll.

Så många av er är nu medvetna om de många förändringarna som händer i era kroppar. Detta är positivt. Det är liksom blomknoppar som slår ut till de vackra själar som de är; deras ljus skiner fram i mörkret. Detta händer överallt, även i länder som fortfarande har tyranner som ledare. Folket skriker efter upplysning. De vänder sig till David Icke, för honom att visa vägen. Han har ett rent sinne och själ. Hans drivkraft är att frigöra mänskligheten från tyranniet av kontroll. Ta del av hans energi när helst det är möjligt. Upplev kärleken han känner för hela mänskligheten. Sök de som söker sanningen. Det finns många som lägger ned sin tid och energi på att föra fram det stora Uppvaknandet.

Ansträngningarna som Kabalen lägger ned på att försöka att förhindra Uppvaknandet visar hur desperata de är att stoppa det. Då bebisar föds med fullt DNA så insisterar nu myndigheterna på att de måste vaccineras vid en ålder av två månader, för att förhindra att talgskottskörteln blir förbunden med det andliga. Tänk på detta ett ögonblick. Detta är samma människor som ni har röstat in till makten. Kommer ni ihåg hur de kom till er dörr, leende, och lovade att arbeta för det bästa för alla. I slutändan spelar det ingen roll vem ni röstar för, de tjänar alla samma herre!

Återigen säger jag er att inget är som det förefaller, det är en illusion. Detta blir mer uppenbart för varje dag, då mer bevis kommer fram. Sport, TV, mode, bio och musik används för att distrahera er, för att förhindra er från att se sanningen. Se på människorna som kontrollerar allt detta: de är alla förbundna med Kabalen. Ni såg er själva, denna vecka, ett exempel på det hat som de har för de som inte tillhör deras ras eller trossystem. Det var precis samma sak som när jag återvände till andevärlden. Snart kommer de att se sig själva i det sanna ljuset – som parasiter, som har levt på misären av de som de valde att se som mindre varelser. Transformationen kommer att avslöja den verkliga sanningen. Skadan på er planet kommer att repareras. Den kommer att återställas till sin fulla härlighet. Frid och kärlek kommer att bli det normala. Dödandet kommer för alltid att upphöra. Era vänner från andra planeter kommer att visa er hur man skall leva på Jorden utan att behöva döda eller invadera andra länder eller planeter. Astrala resor kommer att ske återigen. När ni väl öppnar era sinnen till alla möjligheter och inser vilka obegränsade varelser ni är – tankens kraft – och tror att ni kan göra så, då vill blir det också så. Ni inträdde inte livet med restriktioner. De ålades er.

Allt som har gömts från er kommer att komma fram. Bankkabalen, som har orsakat så stor förstörelse och lidande kommer inte längre att spela någon roll, då pengar såsom ni känner till det idag inte längre kommer att existera. De skapade stora förmögenheter från ingenting alls. Deras förmåga att lura folk att tro på dem visar sig än idag, när så mycket nu är ute i det öppna. Vad ni står inför är folkets förmåga att tro att de som ser ut som medmänniskor någonsin kunde vara så ondsinta. Ni måste lära er att inte värdera andra med er egen standard. Det är därför som de har kommit till var de är idag. Ni måste lära er att se Ondskan där ondska finns. Be för dem, sänd dem kärlek. Enbart kärlek kommer att avväpna deras ondska. Bara för att de ser ut som ni betyder inte att de ÄR som ni. Det är en viktig lärdom att ta med sig. De kan inte existera i ljuset, så ni måste skapa kärlek och ljus hela tiden. Det kommer att frigöra er från deras tyranni. Se er själva som deltagare i ett stort Korståg för att återföra er värld till fred och kärlek.

De rätta personerna knyter nu kontakter med varandra för att stödja och assistera denna operation. Det spelar ingen roll var i världen som de är, de kommer alla att förbindas som en. Min kära, du känner till planerna vi i Andevärlden har för att återknyta med Jorden. Vi bevakar den. Vi försöker att förhindra att Kabalen från att utför alla sina planer i sina desperata försök att hålla kontrollen. Tänk på pyramiden: toppen skakar då de lägre delarna expanderar och upphör med att ge stöd. Lucifer tappar greppet. Låt inte er själva bli distraherade från ert öde. Tro inte på vad era regeringar säger. Se på vad de GÖR: på så sätt vet ni vad de står för. Ord används för att luras. Ni har vaknat upp, nu, och kan inte längre luras. När ni står inför verkligheten, då kan ni gå framåt.

Vi i Andevärlden är så tacksamma till er alla som, via sina ansträngningar, för ljuset till andra vid denna högst väsentliga tid för transformering. Jag är vid din sida, med stöd och assistans när det är nödvändigt, för att guida. Det är inte en lätt väg. Kom ihåg när jag var på Jorden så brukade jag säga, ”Tillsammans skulle vi kunna erövra Världen” Vår kärlek var så mäktig. Nu säger jag till dig, det är fortfarande så och kommer alltid att vara så. Din beundrande, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge