Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - July 24, 2011

July 24, 2011

Vad du har lidit under här veckan är ett resultat av att knuffa dig själv över gränsen. Den mänskliga kroppen kan bara hålla till en viss gräns. Du måste lära dig att acceptera att du inte kan göra allting själv. Hjälp är på väg för att slutföra vårt projekt. Tidpunkten för detta kan bara bestämmas av oss på den här sidan av livet.

Det som Irlands premiärminister, Mr Enda Kenny, gjorde förra veckan, var det första steget mot ett fullt avslöjande. Med tiden kommer han att förstå att hans mod i att stå upp för sitt folk har öppnat en dörr som aldrig kan stängas igen. Andra länder ansluter sig nu till irländarna. De ifrågasätter Vatikanens styre och kontroll. Vatikanen är skicklig i att säga alla de rätta orden men deras handlingar förändras inte. De styr genom fruktan. De gör människor rädda för att dö. Jag säger er att döden är den mest underbara upplevelsen… det är att gå hem!

Sjukdomar som orsakar för tidig död etc är gjorda av människan. Allt mänskligt liv är manipulerat från vaggan till graven. Naturligtvis, det finns goda katoliker och bra katolska präster, men vad de drar din uppmärksamhet till är Vatikanen. Där ser vi kriminell konspiration som omfattar några tusen människor som anser sig vara Eliten som styr världen. Det är därför de ser till att kontrollera skolorna så att de kan kontrollera barnens sinnen och fylla dem med rädsla. Barnen får lära sig att de måste lyda den präst som är Guds representant på Jorden. Tänk på effekten på de här barnen när dessa präster våldtar och misshandlar dem och berövar dem oskulden. Detta måste upphöra nu! Det är dags att stiga in i Ljuset!

Utan ert stöd skulle denna misshandel inte vara möjlig. Ni har tillåtit er själva att bli kontrollerade från vaggan till graven. En av de många saker de har hållit dolda för er är Teslas arbete som skulle ha försett er med fri energi för alla. De har dolt alla de uråldriga kunskaper som skulle ha fört samman människor i kärlek och harmoni. Krig är deras offer till MOLOCH. Detta är vad som håller dem vid makt och kontroll.

Människor kommer tillsammans i kärlek. Sänd kärlek till alla, speciellt de förtryckta, då det bara är genom kärlek som världen kan förändras. Vi, på den här sidan av livet, gör allt vi kan för att öppna människornas hjärtan för kärlek. Vi visar att rädsla bara är förtryckarnas verktyg och ni får inte längre köpa in er på det. Med kärlek i era hjärtan kommer ni att höja er över allt det som håller er i bojor.

Vi varnade er för att många grymheter skulle komma att arrangeras för att orsaka rädsla och att dessa händelser skulle tillåta dem att införa ännu mer kontroll. De individer som utför dessa fruktansvärda handlingar är totalt hjärntvättade, och i en del fall ”chipsade”, så att de följer alla order. Se bortom dessa individer till umgänget de håller sig till och vilka sällskap de arbetar inom, deras trossystem, etc. Deras själar är inte skyldiga till brotten de utför då deras sinnen är kontrollerade.

Du, min kära, öppnade ditt sinne för de subliminala budskapen som tar över TV-skärmen var femte minut. Denna information går direkt in i det undermedvetna sinnet. Den är inloggad där och ditt medvetna sinne är fullkomligt omedvetet om detta. Det är på det sättet de kontrollerar människor: de håller dem i ett hypnotiskt tillstånd. Det chockade dig att se hur ofta skärmen förändrades och skrivandet kom över dig. Det faktum att TVn är allmänt använd som en barnvakt för unga barn försäkrar att de är kontrollerade från en tidig ålder. Vad vi ber er är att ni tar ansvar för er själva. Undersök allting – ta ingenting för givet. Släpp er själva fria!

Ni kommer att få se många förändringar till det bättre under augusti månad. Ju mer exponering som inträffar ju lättare är det att stiga fram in i Ljuset. Informationen flödar från anden till de som kopplar in sig till oss. Det är endast en tunn slöja mellan oss.

Tro alltid på motsatsen till vad ni har fått lära er. Fall inte för deras lögner då de är deras sista desperata ansträngning för att behålla kontrollen. De är desperata för krig, särskilt med muslimer. De är beredda att döda många av er och låtsas att det är muslimerna som är ansvariga för det. För dem är det bara en lätt väg att slakta befolkningen på. I deras ögon är ni där enbart för att hålla dem vid makten. Fall inte, återigen, för deras lurendrejeri.

Ert enda mål bör vara att skapa en bättre värld för alla. Frihet i tanke och handling och avlägsnande av alla olikheter som skapades för att orsaka konflikter. Kärlek bör vägleda er vid varje steg på vägen när mänskligheten stiger framåt in i Ljuset. Ni är på Jorden vid den här tiden för att se till att detta händer. Kom tillsammans och skapa kärlekens energi. Var och en kan göra det på det sätt som är det mest bekväma för er. Det kommer att finnas infiltratörer som försöker att distrahera er från er väg, så var uppmärksam på detta när ni tillåter andra att vara tillsammans med er. De måste ha ett rent sinne. Var och en har sin egen roll att spela i uppvaknandet.

Var snäll och vila, min kära. Många saker inträffar för att distrahera dig eller sätta dig ur kurs. Den mörka sidan misslyckas aldrig med att hitta möjligheter att störa vårt arbete. De känner till den störra planen och detta är orsaken till att de attackerar. En dag, snart, kommer allt att avslöjas.

Jag är för alltid vid din sida. Din beundrande Monty!


Website: The Montague Keen Foundation
Svensk översättning: Gertie


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge