Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - May 22, 2011

May 22, 2011

För varje dag blir den stora Konspirationen alltmer uppenbar då människor vaknar upp och ser sanningen som var där rakt framför deras ögon. Men i deras hypnotiserade tillstånd kunde de inte se det. Konspiratörerna var så självsäkra att ni aldrig skulle vakna upp att de inte brydde sig om att gömma något; det var en källa för att roa sig för dem, hur de dumma gojerna trodde på allt som lades framför dem. De gav sin tillit, även om det var helt uppenbart att de var medskyldiga till sin egen undergång. Människorna som leder är speciellt utvalda och tränade för att agera som fasader; för att övertyga er att de har era bästa intressen i sina hjärtan så att ni litar på dem och blir liksom får som går till slakten.

Vi i Andlighet sprider Ljuset – öppnar ögonen och förståelsen för att visa vad som görs. Vetenskapsmännen som är involverade i förstörelsen av mänskligt liv kommer att bli exponerade. De är ansvariga för flygplanen, vars enda verkliga ändamål är att förstöra luften ni andas samt marken, så att skördarna ni beror på för er existens är förorenade. Deras planer är så ondsinta att det är svårt för en normal människa att tro att de i en maktposition kan vara så ondskefulla. Ja, jag vet att jag upprepar mig, men det finns nya människor hela tiden som kommer ombord och vi måste se till att de får meddelandet; inget är som det förefaller.

Allt kommer att hända när tiden är rätt. Det är dags att förbereda. Varje liv är värdefullt. Detta onödiga dödande måste upphöra – det finns aldrig en anledning till krig. Mycket kommer nu fram om hjärntvätt av barn som kidnappas. De tränas av regeringar att i hemlighet gå in i länder för att döda folk. Detta måste exponeras. Tusentals barn saknas varje år. De blir robotar för att utföra orders från de som tränar dem, utan att ställa frågor. De lyder omedelbart kraven deras handhavare har. Detta händer och göms av era regeringar. Ni ser bara vad som händer ovan mark, men det finns stora områden under mark som göms från er. Era skatter betalar Illuminati så att de kan leva ett liv i lux, medan så många har varken mat eller bostad.

Detta kommer att förändras. Hela strukturen av livet på Jorden kommer att förändras helt och hållet. Ni kommer att lära er att leva komfortabelt med era medmänniskor från andra planeter – ni är alla en familj.

Ni har gjorts medvetna om de Sataniska Ritualerna som äger rum med Olympiaderna. Ett Olympiska Stadium placeras noga på mycket viktiga energilinjer. De vill få ut maximal energi. De behöver detta för att överleva. Sorgligt nog, så kommer denna energi att användas för Sataniska ändamål. Ge ej er energi. Kom ihåg, de behöver den för att förstöra er. Sataniska ritualer och numerologi är involverat i allt de gör. Lita på mig, ingenting alls händer utan noga planering.

London är en gammal Satanisk plats. Den ligger på dessa linjer, vilket också Rom gör. De är förbundna med många av de andra urgamla platserna. Ni, mina kära, härstammar från Dans stam, som i forntida dagar reste till Irland. Djupt ned i ert psyke kommer ni ihåg hur det var innan det ondskefulla övertagandet av er planet.

Det är väl att se hur folk av Ljuset finner varandra och kombinerar sina energier för att kämpa mot mörkret. Ert Ljus kan aldrig släckas. Var och en av er är viktiga i sig själva. Tillsammans utgör ni en kraft som kan tas med i beräkningen. Ni förbereder för Ljuset i världen att återkomma. Var medvetna och vakna hela tiden. Den mörka sidan klagar och skojar om konspirationsteorierna; medan hela tiden så har de själva planerat den största konspirationen som er värld någonsin har känt till.

Ni måste hantera slutet på de mörka innan ni kan omfamna den nya Eran av Ljus. Ni är ivriga att känna till sanningen; vilka ni är, varför ni åtog er att bli en del av Transformationen. En del av er är medvetna om vägen ni har valt att följa och arbetar hårt med att uppfylla ert mål. En del har valt att assistera på många olika sätt. Ni är alla viktiga i det stora sammanhanget. Ni behövs alla. Se med kärlek på varandra. Ta er an varje uppgift, oberoende av hur enkla, som arbete av kärlek för mänskligheten.

Du, Min Kära, åtog dig arbetet när du stod där vid min begravning – med ett brustet hjärta på grund av min bortgång. Du sade att du skulle försöka fortsätta mitt arbete så gott du kunde. Du drevs av min kärlek för mig då, och sju år senare driver denna kärlek dig än. Du gav aldrig upp, oberoende av vad som gjordes mot dig. Detta är kärlek i den sanna betydelsen. Min poäng är att du kan uppnå allt som du sätter dig ut för att göra, om det görs i en anda av kärlek och för kärlek. Kärlek är allt du behöver.

Ifråga sätt allt! Forska på egen hand. Upphör med att vara det fåret som de vill att ni skall vara. Detta är er värld. Vi skickar er Ljus och Kärlek för att guida er. Din beundrande make, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge