Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - May 15, 2011

May 15, 2011

Slussarna har öppnats. Sanningen strömmar i alla riktningar. Den mörka Kabalen har ingenstans att gömma sig längre. Deras propaganda sänds ut på TV, radio och tidningar. Regeringarna vilka är rädda för avslöjanden skapar situationer för att försöka att få bort era sinnen från att inse att illusionen ni trodde var verklig nu faller ihop.

Tro inte på vad ni sägs. Bli inte en villig medbrottsling i förstörelsen av Planet Jord. Allt kommer att återställas. Människan kommer att leva i frid och dignitet, när väl de korrupta accepterar att de inte har någonstans att gömma sig. Tro mig, de är dödsrädda för att bli exponerade! I ett försök att förhindra sanningen som har gömts från Mänskligheten att bli exponerad så besöker de Irland denna maj månad, för att göra så att de kan fortsätta att hålla er värld i mörker och i underordnande. De är beredda att gå hur långt som helst för att försöka att hålla kontroll, medan de låtsas komma som vänner. Jag ber er att skicka ljus och kärlek till Irland, för att lösa upp mörkret som har lagt sig över det. Irland togs nyligen sikte på och fick ett mycket tungt slag. Det kommer att ta tid för dem att repa sig från det.

Varför händer detta? Se djupare. Alla svaren finns där, när ni tittar djupare. Varför attackerar de plötsligt Irland? Era tankar är mäktiga. Genom tankekraft kan ni skapa en värld i vilken fred och kärlek råder och dödandet har upphört. Ni kan göra detta om tillräckligt många av er har intentionen att se till att det sker. Kliv ut ur statusjakten som påtvingades er. De planerade konjunkturnedgången: de skapar nu en matbrist. Detta är hur det ser det. Om deras vaccin inte gjorde fixade problemet så kommer matbristen att göra det. Vilka onda sinnen de har. Kom ihåg vad min mors mamma sa till dig, att i deras sinnen, ”Pengar är lika med Kärlek”. De ”gör” inte kärlek. De strävar bara efter pengar. De kommer att få det på ena eller andra sättet. Det är därför som er värld har blivit så karg och lider brist på kärlek och medlidande. Lösningen är i era händer. Låt det inte sjunka än lägre.

Ni står på randen till fullständig förändring. Era böner har svarats. Människans alla behov kommer att mötas. Pålitlighet återinförs. Det finns goda människor som står redo att träda in för att hjälpa att guida er genom denna stora Transformering. Då det gäller den mörka Kabalen så kommer inte pengar att skydda dem från deras öde. Rättvisa kommer att skipas och de kommer att ses. Era barn kommer att växa upp i en ren miljö med ren luft att andas och med mat som inte är genetiskt förändrad. Orsakerna till sjukdomar kommer att avlägsnas. Sjukdomar har använts för att rensa ut och begränsa befolkningen. Det finns mer än tillräckligt med utrymme för alla på Jorden. Det finns enorma områden som aldrig har utforskats utan de har gömts från er. Allt kommer att avslöjas.

Ett leende och ett vänligt ord skapar en bra energi. Kärlek och skratt kommer att bli det normala. Solen och nyttan som folk får via solen kommer att återinföras. De mörka har medvetet blockerat er från denna storslagna källa av energi genom att skapa ett falskt lager av moln mellan Solen och Jorden. De har använt sig av vetenskapsmän för att finna sätt att förstöra er planet istället för att tänka på hur de kan göra livet på Jorden till den vackra erfarenhet som den bör vara.

Så många bland er har bara börjat erfara livet. Ni har inte utforskat eller upplevt livet, ni har bara levt livet inom de parametrarna som har satts av de mörka Tjänarna. Ni har missat att se den storslagna världen som ni är en del av. Tänk på hur spännande det blir när alla restriktioner blir avlägsnade och ni är fri att tänka på egen hand. Kontrollsystemen som har lagts på plats utav religioner och regeringar kommer att bortföras för alltid. Ni kommer att lära er att respektera varandras kulturer och folktro. De gamla förstod Jorden, rörelserna av Solen och stjärnorna så mycket mer än ni gör nu. Ni har mycket att lära er från deras skrifter och monument. Försök att se Jorden som de såg den och förstå den. Vad ni har sagts är helt fel. I själva verket så är det raka motsatta till sanningen. Kabalen har opererat under tusentals år. Genom smygande list har de manipulerat allt på ett sådant sätt att människan gick i sömnen till att acceptera vad han lärdes, utan att ställa frågor.

Rädsla har skapats och vissa länder har valts ut för att bli syndabockarna, vilket har gett falska anledningar för att invadera dem. Ta tid och titta på den större bilden. Fråga alltid vem det är som gynnas? Tro på mig, det är alltid samma människor. LÖGNERNA måste upphöra och de kommer att ske. Vi på denna sida av livet vill få er värld återställd till dess forna härlighet, med kommunikation mellan alla planeter och den Andliga Världen för alla. Detta är vad vi arbetar mot, och med er hjälp, så uppnår vi det snart. Omge er själva med ljus och kärlek. De mörka kan inte penetrera detta.

Jag förblir din beundrande make, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge