Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - August 19, 2012

Montague Keen - August 19, 2012

Era förtryckare misslyckas med att finna en lösning på problemen de står inför. Långsamt kommer de fram till slutsatsen att de inte har något val. Vad vi ser är att en dag kommer ni att vakna upp och finner att de har flytt utanför planeten. Det är då all den mörka teknologin kan demonteras. Den kommer att ersättas med en teknologi som kommer att muntra upp er och förvåna er. Försök att vara förstående, det är inte lätt för dem att bara gå ifrån allt som de nästan hade nått fram till.

Vi kommer att ta hand om dem så snabbt vi kan. Vi kommer också att tvingas ta hand om dem som vägrar att lämna den tredje dimensionens tillstånd. Det har ett järngrepp om dem och de är vettskrämda för att lämna det. De är rädda för förändringar av alla slag. De har inte lärt sig att lita på bevisen som har placerats mitt framför näsan på dem. De klamrar sig fast vid materiella ägodelar och vägrar att se att när man förenas med sina vänner från andra planeter har man allt man kan önska sig. Även om de är begränsade i sitt tänkande så kommer de att tas om hand.

Ett massivt helande kommer att ske och alla kroppsliga sjukdomar kommer att försvinna. Så oroa er inte för ert nuvarande tillstånd av hälsa för det kommer att tas om hand. Många av er har arbetat hårt för att få till stånd den här transformationen. Snart kommer ni att få se frukterna av ert arbete.

Veronica, du hade några intressanta diskussioner den här veckan. Än en gång blir det bevisat att vi för människor till dig. Du behöver aldrig leta efter någon. När all kunskap har delats kommer alla dörrar att öppnas och allting blir avslöjat. Ni arbetar alla mot samma mål, ni tar bara olika vägar till den slutliga destinationen. Hela systemet för styrande kommer att totalt förändras så att ingen familj eller grupp av människor kommer att se sig själva som härskare över andra.

David Boyles vision om framtiden, som ni diskuterade i den intervju du gjorde med honom, är en bra vision och förtjänar ett övervägande. Han har funderat mycket över ämnet ledarskap. Det är nödvändigt att vara beredd på att vidta de åtgärder som fordras när Kabalen har tagits bort. Fördjupa er inte i tidigare oförrätter för de håller er kvar i tredje dimensionens tänkande. Det är dags nu att stiga ut i solskenet av er morgondag. Framtiden är det som bör vara viktigt för er nu. Det är dags att lämna det förflutna bakom er. Ju längre ni håller fast vid den tredje dimensionen ju längre håller ni kvar Kabalen på plats.

Som jag har sagt många gånger: ”Irland är nyckeln som kommer att låsa upp allt”. Min kära hustru kommer att resa till Irland i september (detaljer om detta finns på hemsidan) för att återförena Egypten med Irland än en gång. Det ariska folket, som härstammar fån det forntida irländska folket, behöver bara titta på sitt DNA för att bevisa den sanna versionen av historien, vilken inte är så som den var skriven och lärdes ut av Kabalen. Historien som ni fick lära er var skapad för att hindra er från att få veta sanningen om vem ni är.

Det finns en förvirring bland många människor när det gäller förutsägelsen om att Kabalen skulle bomba Olympiska spelen i London – vilket påstods på Rockefellers webbsida bland annat. Vi lyckades förhindra att deras planer förverkligades. De ger aldrig upp! De kommer att fortsätta att försöka, för de behöver er RÄDSLA eller er blodsutgjutelse såväl som det faktiska blodspillandet.

Detta visas tydligt på alla arméuniformer att soldaterna är BLODSOFFER – är det inte dags nu att de vaknar upp till detta faktum? Blodspillan är nödvändig för att Kabalen skall kunna existera! Tills att unga män vaknar upp till detta faktum så kommer dödandet att fortsätta. Är detta verkligen vad ni vill ha?

Jag ber att alla som kan hjälpa till med att flytta allting framåt gör det. Lämna det inte till de få som måste arbeta så hårt för att få till stånd förändringarna som är nödvändiga för övergången. Ibland är allt som behövs att man talar med andra människor, eller hjälper dem med deras datorer. Datorer var ett fördärv i mitt liv på Jorden!

Alla som hjälper till på något sätt kommer att vederbörligen belönas. Vi behöver era insatser. För de av er som har en roll att spela i övergången har det nu blivit dags att komma tillsammans och att arbeta för att försäkra att allt går smidigt framåt för alla. En del av er får information från andra planeter såväl som från den andliga världen, så ni är väl informerade om vad som behöver göras och när. Vissa saker måste vara på plats, så hjälp behövs.

Ni har alltid fått höra att ni skall gå efter magkänslan, men detta har lett er vilse. Jag säger istället till er:” Gå efter ert hjärta”! Låt kärlek vara skälet till att göra saker och ting. När kärlek är er ledstjärna då vet ni att ni är på rätt väg. De nästa få månaderna kommer att bli de mest intressanta och spännande månaderna ni någonsin har levat er igenom. Ert kämpande är nästan över.

Allt vad ni har gått igenom för att åstadkomma detta kommer att ha varit värt besväret. Det har varit ett monumentalt arbete i vartenda land för att få till stånd denna förändring som ni så desperat behöver. Vi är tacksamma till er alla. Var och en av er har spelat en roll i det här. Ni kommer att besöka andra planeter och ni kommer at få se själva hur de lever sina liv. Ni kommer att bli fria människor. Äntligen fria för att få uppleva livet precis så som det skall upplevas.

Vi alla, tillsammans, skapar de rätta förutsättningarna för övergången. De nödvändiga förändringarna sker smidigt för att säkerställa att framtiden blir fridfull och rättvis och att endast kärlek vägleder framåt. Kärlek är det som gör att vi kan arbeta tillsammans, även om vi är på olika nivåer av medvetande. Vi är ändå tillsammans i egentlig mening.

Det har varit en lång och guppig väg för dig, min kära, men vi är nästan framme. Så se på framtiden med tillförsikt.

Din beundrande make Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Översättning: Gertie Dahlberg – www.st-germain.se


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge