Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - October 17, 2010

October 17, 2010

Min Kära Veronica, du lever minsann i spännande tider. Då den mörka kabalen desperat söker att finna sätt för att hålla sig fast vid sin tillskansade makt, så planerar de en mycket djup konjunktur nedgång den här gången, för att bortföra folks tankar från vad som verkligen händer. Vi har berättat att era regeringar håller enorma mängder med pengar, detta är väl gömt för er, de är inte skuldsatta, det försöker att få er att tro att de är. Min kära, när Skiftet är genomfört, många av er är medvetna om förändringen i energi som äger rum, känner ni er som att ni har bråttom och kan inte hålla takten, det är därför att Jorden rör sig snabbare, ni tappar humöret oftare, ert DNA förändras, och ni försöker bara att hålla takten med dessa förändringar. En av de stora förändringarna är att pengar inte längre är en del av era liv, ja det är svårt att tänka sig just nu, men kom ihåg att vi har förklarat detta för er.

Det finns 2 Kometer som snabbt närmar sig Jorden som inte än har upptäckts av era astronomer, det kommer inte att träffa Jorden. Dessutom, Kontinentalplattorna nuddar varandra, när de nöter på varandra åstadkommer de Översvämningar och andra Katastrofer, dessa är menade att äga rum. Ni har blivit visade fotografier av nyliga Sädesfältcirklar, en del är mänskligt gjorda, men de som är gjorda av Varelser från andra Planeter är placerade där för att överföra information. Tyvärr ser folk dem bara som ett sätt att tjäna pengar, de lyckas inte se meddelandet som finns i dem. Vi har berättat hur ni skall ”läsa” dem. Girighet kommer i vägen för allt på er Planet. Just nu så är Jorden helt ut ur kontroll om vi inte träder in så står den inför undergången av den mänskliga Rasen. Var och en har makten att förhindra detta. Utan har medgörlighet kunde inte de få hålla makten, i det fallet så fråga er själva vilka som verkligen har makten i den situationen. Styre genom rädsla, denna falska ET invasion som de planerar vars ända syfte är att skapa rädsla, kommer att misslyckas.

De kan inte förvänta sig att vi står vid sidan om och låter mänskligheten bli manipulerad på detta sätt. Vi har våra egna planer för att visa vad de går för, vi kommer att rädda mänskligheten från deras klor, det skulle ha gjorts för länge sedan. Hela strukturen för kontroll i England kommer snart att förändras för alltid. Då mer information kommer till Ljus från så många olika riktningar, kan inte Sanningen längre förbli undangömd. Mänskligheten vaknar upp och ställer frågor och är inte längre redo att acceptera ”det är lagen”, när de så iögonfallande inte är så. Den mörka Kabalen är i turbulens, de vägrade att se hur detta växte fram, de trodde dåraktigt att de kunde styra i all evighet. Deras sataniska riter kommer inte att rädda dem. Drickandet av blod som har pågått under århundraden kommer att upphöra, oberoende av hur det snyggas till så är det en Satanisk Ritual med ett Ont Syfte, man har ljugit för er, det är det som har hållit dem vid makten. Med Sanningen kommer Frihet från förtryck.

Hatet som skapas av de Onda orsakar så mycket smärta för de oskyldiga. I min sista inkarnation valde jag att ”gifta ut mig”, så som det kallades. Hatet som riktades mot min fru var så starkt att det orsakade hälsoproblemen hos vårt förstfödda barn, han övergick till andlighet när han var en baby, jag hittade honom, jag förde honom till Veronica för ett besök. Deras handlande resulterade i så mycket lidande för min första fru, hon hämtade sig aldrig, vi hade ingen aningen om att folk kunde vara så destruktiva och fulla av hat. Detta Hat förs vidare från generation till generation, som du har blivit alltför medveten om.

Nyligen, (9/10/10 klockan 19.32) drevs Rob till ett sådant Hat att han ringde till dig för att skryta om detta Hat, nu har Polisen en inspelning av det. Omedelbart efter att jag gick till ande världen fick du hotande samtal från Oliver, Polisen spårade och spelade in dem, du kunde inte hantera det faktum att folk kunde vara så Onda. Det är Ondska av detta slag som kommer för alltid att bortföras, jag lovar dig. Min Kära fru kan du någonsin förlåta mig för att ha fört sådana förskräckliga människor in i ditt liv. Då vi båda har upplevt sådant Hat så är vi väl placerade att vara en del av dem som för bort det för alltid.

Då David Icke når ut till folket i New York, var vänliga och sänd era tankar och böner för att Sanningen kommer att tas emot väl. För många år sedan hade David modet att söka sanningen, nu reser han runt i världen för att dela den med dem som är redo att vakna upp till verkligheten av existensen på Planeten Jord. Nå ut med Kärlek i era hjärtan som David gör, även till dem som skadar er. Man kan bara tycka synd om dem vars liv drivs av Hat och Girighet, de upplever aldrig Kärlek, de ser aldrig hur vackra rosorna är, välkomst leendet från en närstående, glädjen att ge och att dela med sig. Kom ihåg att det är ni Folket som har Makten att göra de nödvändiga förändringarna för er Värld att bli en rättfärdig och fridfull Planet för alla att leva i harmoni tillsammans. Det kan uppnås.

Vi som är i Nätet är redo att handla när så behövs, vi kommer att vara där, detta är vårt högtidliga löfte. Jag är för evigt din beundrande Make, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge