Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - October 10, 2010

October 10, 2010

Mina Kära Veronica, Tiden för Uppvaknande är Nu, den mörka Kabalen försöker allt för att förhindra det oundvikliga. De har fört mänskligheten genom de blodigaste 100 åren i historien av Planeten Jorden, nu koncentrerar de sig på dem som försöker att väcka upp andra till Sanningen. De har skoningslöst plundrat världen, de har samlat på sig enorma förmögenheter, vilket har köpt dem Makt och Kontroll. Ni har nu möjligheten att fokusera er på att förbättra den Mänskliga Erfarenheten för alla människor på Planeten, ni har teknologin, ni behöver nu önskan att göra så. Kom samman, glöm bort era skillnader, ni är alla i detta tillsammans. Det är tid för att fatta beslut, det finns ett uppvaknade som sker, vakna upp, ta ansvar för era handlingar, dela med er av er kunskap med de mindre lyckligt lottade, prata med varandra. Ni har fått möjligheten att skapa en Värld av Fred, Kärlek och Ljus. Öppna era hjärtan till andra, glöm bort de preparerade reaktionerna som påtvingades er av Religion och Stat. Var vänliga och ge inte efter till Rädsla och paralysen som det orsakar, vilket gör er öppna till Kontroll av de få, låt transformationen börja, sluta med att vara offer. Gå framåt med självförtroende i Ljuset som förutsågs utav de Uråldriga Civilisationerna.

Vakna upp till vad som hålls från er. Lyssna till den före detta Kanadensiska Försvarsministern Paul Hellyer när han talar om våra vänner från andra Planeter. Titta också på filmen "The Day before Disclosure", utav Terje Toftenes, dessa människor försöker att visa er Sanningen som har hållits borta från er. Var medvetna om att en FALSK UTOMJORDISK INVASION planeras för att skapa Rädsla och Panik bland massorna på så sätt hålla dem under kontroll. Kom ihåg att de som har kontroll är Skoningslösa, Hjärtlösa individer som ser er, massorna, som deras slavar. Jag spenderade mina tidiga och formande år med att lyssna på sådana människor, men såg Ljuset, Ni skall veta att jag försökte att se Ljuset i alla. Tyvärr så gjorde det mig blind till den Mörka sidan hos de runt omkring mig.

Du har fått tillsänt ett fotografi av ditt Aura, det min kära är hur jag såg dig, var snäll och låt andra se detta, jag vill att människor känner till kvinnan som jag älskade och älskar så innerligt, nu kan du se varför jag kallade dig ljuset i mitt liv, du är Ljus. De som försöker att släcka detta Ljus kommer att få uppleva konsekvenserna av sina handlingar. Fotografiet av David Ickes Aura visar honom som en som inte bara helar när han talar men som också har helande händer, detta överraskade dig inte, du kände detta starkt i det ögonblicket ni möttes.

Du kommer att möta inflytelserika människor och platser att resa till, vi sätter allt på plats för dig att gå framåt med våra projekt. Låt inte distraherandet av hotade telefonsamtal att blanda sig i våra planer, större förmågor än dem är fokuserade på vårt arbete. Som jag har sagt många gånger – vi kommer att lyckas.

Du har haft en full dag mina kära, försök nu att ta dig tid för dig själv. Jag önskar att tacka alla som genom sina handlingar sprider Ljuset, som når ut till dem som inte än har omfamnat Ljusets sanning, tid och tålamod behövs men belöningen är ovärderlig, se er själva som lärjungar till Ljuset på en väg mot transformation.

Min Kära, ge aldrig upp oberoende hur mörkret attackerar dig, tillsammans kommer vi att lyckas - Din beundrande make, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge