Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - February 17, 2013

Montague Keen - February 17, 2013

ATT FÅ VETA VEM SOM HÄRSKAR ÖVER DIG, LÄR DIG HELT ENKELT VEM DU INTE FÅR KRITISERA!
VOLTAIRE

Min kära, jag sa till dig för många år sedan att Vatikanen måsta falla. Nu ser du att detta sker. Detta är början av vad ni alla har väntat på. Vatikanen är toppen på pyramiden och kontrollerar allt som är korrupt i er värld. Dammen brister nu och utfallet kommer att bli enormt. Fastän barnövergrepp är en stor del av det hela så är det PENGARNA som kommer att förstöra det. Majoriteten av er misstänkte aldrig att Vatikanen kontrollerade pengarna och krigen.

När man tar i betraktande antalet människor som har förlorat sina liv på grund av Vatikanens handlingar kommer ni att bli chockade in i märgen. Dess handlingar genom historien, för att inte nämna dess delaktighet i historieförfalskningen, kommer att ta åratal att avslöja. Det välstånd som Vatikanen har tillskansat sig över århundradena bör tas tillbaka och återdistribueras till världens fattiga. Det blir svårt att hitta en mer korrupt institution. Den kommer att exponeras för vad den egentligen är. Sorgligt nog, många av er är så hjärntvättade och rädda för straff att ni fortfarande klänger er fast vid vad ni tror att Vatikanen är för något.

Vatikanen har blivit vad den är idag genom att ingjuta sådan förfärlig SKRÄCK i människor, om platser för straff som inte existerar. Dess korruption när det gäller pengar har förstört många liv. Nu har tiden kommit för mänskligheten att sitta till doms över Vatikanen. Som ni vet, även om det bara är den första institutionen som faller, så är hela korthuset som har kontrollera mänskligheten och hållit dem i fattigdom, på väg att falla.

De som krävde respekt och lojalitet från er kommer snart att vara på den andra sidan av skranket. De kommer då att få uppleva vad NI har fått utstå under århundraden. Det kommer inte att bli trevligt att bevittna, men det är vad som måste ske för att er planet skall kunna återvända till sin rättmätiga plats i Universum.

Så många av er är motsträviga till att lämna det tredimensionella sättet att leva. Ni är fortfarande inlåsta till EGOT och att göra pengar med lock eller pock eller på varje sätt som är nödvändigt. Dessa människor som drivs av girighet kommer att falla genom sin girighet – därför att sådana individer är öppna för korruption. De faller så väldigt lätt i den fällan. Förstår de inte att pengar kommer att upphöra att existera? Så att sälja sin själ för pengar är faktiskt en mycket dum handling.

Du, min kära Veronica, blev upprörd när du såg detta scenario utspela sig den här veckan inom ditt eget team. En du hade litat på tillät sig att falla ner i den fällan. Han kommer inte att uppnå något genom att göra detta, i själva verket är det motsatsen som kommer att ske. Se detta bara som ett bakslag. Ingenting på Jorden kommer att stoppa vårt uppdrag. Han kanske är dum nog att tro att han kan göra det, men han har inte tittat på vad det är han har emot sig. Vi vill inte ha ego och arrogans i vårt team. Ingen är större än det hela, och även han är intelligent nog att förstå detta så småningom.

Den Mörka sidan kommer att använda alla och allt de kan för att orsaka problem för dem som försöker att föra in ljus till en värld som är i så stort behov av det. Handla alltid med ett gott samvete och gör det hedervärt. Upprätthåll sanningen i alla dina kontakter med andra. Höj din vibration till den högsta möjliga nivån under denna övergång. Älska och stöd alla de som finns runt omkring dig och tillsammans kommer ni att skapa en värld som är i fred med sig själv.

Välkomna varje förändring! Även om den ibland är obekväm så vet att allt är en del av den stora planen att ta er planet från dessa korrupta institutioner. Striden har börjat, mina vänner. Ni vet att ni är på den vinnande sidan. Se fram emot framtiden när allt har ändrats till något mycket bättre. Sedan kan ni luta er tillbaka och njuta frukterna av era ansträngningar. Sanning, ärlighet och respekt kommer att bli normen. Kläng er inte fast vid det förflutna, för dess härskande är över. Var modiga och gå framåt med tillförsikt, med kärlek som en ledstjärna. Den gamla ordningen är på väg ut och kommer aldrig mer att härska eller styra igen.

Det är med beundran vi ser på vad som sker på Irland. Folket tar tillbaka sin makt. De kräver sina rättigheter. De är ett exempel på vad som bör göras och vad som kan göras. De gör det med värdighet och grace. Den ariska rasen tar ställning och de kommer att lyckas. De möts i varandras hus och de planerar sina drag i tysthet. Däri ligger framgången. De vet sina rättigheter och de kräver dem med värdighet och självförtroende. Det är precis som det skall vara.

Lämna kvar rädslan i 3D-världen. Den kommer inte att fungera längre. Ni är klokare nu så ni kommer inte att falla i den fällan igen. Sluta att stödja dem som har fört hela mänskligheten på knä. Det är tid nu att stå raka. Vet vem du är och vägra stödja de korrupta regimerna längre. De kan inte låsa in alla. Om ni står tillsammans så är det en vinn-vinn-situation. Den andliga världen övervakar varje steg som tas för att flytta fram er värld till ljuset. Det finns så många goda människor och de kommer nu tillsammans för att diskutera och stödja på vägen framåt. De goda bland er överväger långt de korrupta, så när de finner sin röst blir de hörda. De ödmjuka skall besitta Jorden!

Ta er tid att ansluta till er andliga sida. Gör det i tysthet i era egna hem. Det finns ingen anledning att lämna era hem för att göra detta. Det behövs bara tysthet och en önskan att ansluta. Det kanske behövs lite övning, men det kommer att göra en stor skillnad i era liv när ni återansluter er till den andliga världen. Detta avskräcktes av religionerna och ni glömde faktiskt bort att ni är en andlig varelse i en mänsklig kropp. Ni är kraftfulla andliga varelser som har utsatts för DNA-störningar och ni har blivit bombarderade med negativ energi. Även nu, i elfte timmen, har de Mörka tjänarna planer på att öka den negativa energin. Var starka och motstå det som påtvingas er. Hitta er röst!

Min kära Veronica, du har en svår dag. Det är alltid svårt att hantera svek, särskilt från en som kunde ha blivit en kraft för det goda i er värld. Det var dock hans val, han valde girighet. Det är människor som han som håller er värld i mörker. Han gavs en möjlighet att göra en skillnad, men ha misslyckades kapitalt. Gå vidare min kära. Vårt arbete fortsätter och vi kommer att lyckas!

Som alltid, din beundrande Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Översättning: Gertie Dahlberg


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge