Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - 7 juli 2013

Montague Keen - 7 juli 2013

Ni måste lita på era egna beslut och hjälpa er själva genom att stå tillsammans och organisera er- på det sättet måste ni vinna!
Charles Stuart Parnell (Irland)


Dessa ord borde eka över hela världen. De gäller för vartenda land och för alla folk. Detta är vad ni måste göra. Stå tillsammans som Ett folk.

Allting kommer att förändras i er värld genom människornas vilja, inte genom korrupta institutioner. De förlorar makt varenda dag. Detta är verkligen en strid där den ena sidan verkar ha all makt och kontroll. Men det är inte så. För när folket hittar sin röst och är beredda på att stå upp och tala ut, då kommer de korrupta att besegras.

Jag vet, min kära, att du noga bevakar vad som görs i Irland. Folket har hittat sin röst och är beredda att använda den. De minns det förflutnas stora ledare, såsom Parnell. Fråga er själva varför ni inte ser vad det är som sker i Irland på era TV-apparater eller i era tidningar. Varför döljer de det faktum att en modig ung man som kallar sig

TONY ROCHFORD har inlett en hungerstrejk för att avslöja korruptionen inom bankerna? Vad är ni beredda att göra?

Bli inte sittande och bara vänta. STÅ BREDVID TONY ROCHFORD! FÖR HAN OFFRAR SITT LIV FÖR ER ALLA!

Alla som har bekymmer med bankerna och korrupta regeringar vet att Tony Rochford representerar er alla. Är ni beredda att se den här unge mannen dö för er, eller kommer ni att stödja honom och hans sak?

Se hur historien upprepar sig själv när goda människor tillåter det. Ni ser hur brittiska banker tar över egendomar i Irland och säljer dem över huvudet på det irländska folket. Vad som händer i Irland idag kommer att och händer nu i varje land, för detta är övertagandet av mänskligheten och de gör det genom bankerna.

Inget land är säkert. Alla människor måste komma tillsammans och stå tillsammans och säga ett mycket högt NEJ! Vi kommer inte att låta er förstöra vår värld. Vi kommer inte att tillåta att era planer genomförs. Vi kommer att avslöja er och är beredda att stå upp mot er.

När folket står tillsammans som ett kollektiv så är bankerna maktlösa. Detta är er tid att skapa en bättre värld för alla människor. Kom ihåg Förenade vi Står, Delade vi faller. Jag kan bara visa er vägen. Det är upp till var och en av er vad ni väljer att göra. Slaveri och korruption eller frihet och fred. Allt kommer nu till sin spets. Det finns ingen tid att stå vid sidan av och göra undanflykter.

De människor som kan dela information med andra är av största vikt vid denna tidpunkt. De vet detta i sina själar, för detta är vad de valde innan de återvände till Jorden för att bli en del av detta Stora Uppvaknande. Det kommer att bli tillfällen när det känns som om ni står ensamma. Men vet att ljuset ni delar har önskad effekt. Många av er är omedvetna om det faktum att ni gav upp er fria vilja för att försäkra att ni genomförde ert arbete på Jorden. Den mörka sidan vet vem ni är. De gör allt i sin makt att hindra er, men ande och ljus är med er genom de svåra tiderna. Vi förhindrar ganska mycket, men ibland går någonting ändå igenom.

Detta är det största kriget sedan tidernas början. Ljuset kontra Mörkret. Varenda en av er, antingen du önskar det eller inte, är inblandad. Du kan se hur dumt det är när vissa av er säger ”Jag vill inte veta, det gäller inte mig”. För det gäller varenda levande sak på planeten Jorden. Stöd inte de korrumperade i förstörandet av ens en enda tum av er planet. Kom ihåg, de ljuger så övertygande för de har haft åratal av praxis och övning. Men nu känner ni igen lögnerna och vägrar att acceptera dem längre. Deras spel är över. Det är upp till er alla nu att göra upp planer.

Du måste vara beredd på att återuppliva Jorden och plantera ekologiska grödor överallt där det är möjligt. Använd hydroponik tills marken är redo att få ekologiska grödor att växa igen. Vi kommer att ge er råd. Jordbruk var en av mina specialiteter. Jag älskade Jorden och jag älskade att odla god och hälsosam mat.

Detta är den viktigaste perioden i era liv. Glöm alla förflutna skillnader och kom tillsammans med EN RÖST. Fråga dig själv: ”Vad kan jag göra?” Ni är alla en del av det hela. Så om mänskligheten skall stå eniga mot Kabalen så måste ni vara ETT. När en talar så talar han för alla, när en står upp mot korruption så står han upp för alla. Tillsammans kommer ni att uppnå återvändandet av ljuset, fullt medvetande och rättvisa för alla människor.

I det förflutna stod varje land eller ras ensamma och vilse. Jag kan inte nog understryka vikten av att glömma bort de av människor skapade skillnaderna av ras eller religion. När mänskligheten står tillsammans så är ni allsmäktiga mot de korrupta.

Låt inte TV och tidningar färga din syn på din värld. De kontrolleras alla av samma Kabal. De visar dig endast vad som kommer att hålla dig i mörker. Jag ber att du förenar dig med naturen. Undersök själv sanningen som är fritt tillgänglig och åtkomlig för alla som gör sig besväret at leta efter den. Det är först då du ser helt klart var som gjorts av Kabalen för att hålla er alla som slavar till dem.

När du vaknar upp och ser och förstår alla de metoder för tankekontroll som du har utsatts för så kommer du att bli skräckslagen. Ha medkänsla med dem som fortfarande sitter fast i det. Hjälp dem att se ljuset. Så många av er är redo att se ljuset, ni behöver bara någon som vägleder er till det. Vi är här för er och vi kommer aldrig att överge er.

Låt KÄRLEKEN flöda från era hjärtan, för där det finns kärlek där kan det aldrig finnas rädsla. Allting och alla ger respons till kärlek. Låt den bli din drivkraft, kärlek dör aldrig. Kärlek är för evigt. Kärlek kommer att återställa er planet. Kärleken kommer att återställa fred och harmoni bland alla människor. Sänd kärlek över och in till er planet, särskilt till dem som lider på grund av girighet inom Kabalen.

Visualisera fred och ljus – och ni kommer att skapa precis det. Makten i tankar och ord måste inses och användas på det här sättet. Vi kommer att lyckas.

Min kära, livet är mycket tufft just nu, men du kommer att klara dig igenom det. Vi arbetar för att släppa dem som är fångna av Kabalen. Sänd kärlek och ljus.

Vi är på väg. Tillsammans med hela mänskligheten skall vi återställa ljuset.

Som alltid din beundrande Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Översättning: Gertie Dahlberg


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge