Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - December 12, 2010

December 12, 2010

Allt i er värld håller på att förändras, folk vaknar upp till realiteten av den situation de befinner sig i. För att bli de fullt medvetna Varelser av Ljuset som ni så måste ni stiga tillbaka från allt som har förblindat och kontrollerat er under generationer. Se klart kontroll systemet som har hållit er i mörker och slaveri, det är inte utav Ljuset. Maktstrukturen exponeras nu utav de som står för Sanningen, kärleken till Gud, er skapare som välkomnar var och en av er tillbaka. Det fängelse som ni fann er själva i håller nu på att försvinna – Sanningen är Nyckeln. Vet att ni guidas, gå med er intuition, det är ert Högre Självt.

Ni har med avsikt letts bort från er sanna väg utav Ondskefulla Manipulatörer, vars enda målsättning var att ta över er värld. Det måste förstås att Anti-Sionism inte är Anti-Semitism, långt därifrån. Det finns många sajter där goda och ärliga Judar står förenade mot Sionism och de är rädda att de kommer att fördömas att vara en del av vad som i själva verket är ett Hemligt Samhälle. Det behövs förstås att det är dem som kontrollerar Globala Finanser och Handel vars girighet och korruption har fört er världs ekonomi på knä. Jag påpekade detta genast efter att jag gick över till andevärlden (för nästan 7 år sedan), men folk var då inte beredda att öppna sina ögon och så mycket lidande kunde ha undvikigts.

Fråga er själva hur bara ett fåtal personer kan ha makten att kontrollera er Nyhetsmedia, er regeringar, era banker, bara 2% av folket, och naturligtvis hjärnkontrollen genom att konstant föda er med begäret att söka materiella ting, vilket gör dem än rikare. De är ansvariga för den Spirituella demoraliseringen och moralisk korruption av mänskligheten, de har satt sig för att ta över Europa, de ekonomiska förhållandena i England och Tyskland kommer att sparas, men bara tills att Ryssland har erövrats och alla ansträngningar fokuseras nu på detta. Det hela är en del av deras plan för att omringa Europa, ni ser framför er EKONOMISKT ÖVERTAGANDE, vilket orsakar ekonomiska kriser och fullskalig destruktion överallt. Vi kommer inte att låta dessa planer att lyckas, men ni behöver vara medvetna om era fiender.

Visa kärlek och Förtröstan, kom samman i Ljus och Harmoni, välkomna Ljuset i era liv och er värld. Bli det guidande Ljuset som når fram till de som är mindre upplysta, guida dem framåt, öppna världen till Världen av Spiritualitet, det är rollen för alla utav er som väljer att arbeta i Ljuset. Forska er själva framåt, som min kära fru har gjort. Hon behövde förstå utsträckningen av kontrollen och det är inte lätt läst. David Lloyd George, Brittisk premiärminister under Första Världskriget sa att ”Om folk visste sanningen skulle kriget stoppas imorgon”. Det finns en osynlig Regering, som är den sanna Styrande Makten i er Värld. Detta kan uppnås tack vare manipulation av massorna och det sker genom ”falska verkligheter” och dess adoption av Nyhetsmedia.

Min Kära, du mår inte bra, du fortsätter, vårt arbeta är viktigt för dig. Min kärlek är din, och din familj. De spelade också en roll med att hjälpa mig då jag förde mig från en miljö till en annan. De hjälpte mig att bli fulländad – kom ihåg allt är möjligt.

Vi denna Festliga Tid så öppna era hjärtan, skicka kärlek till en värld som lider illa, bed för Upplysning, Frid och Harmoni för alla. Jag är för alltid din beundrande Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge