Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - October 3, 2010

October 3, 2010

Även om du inte inser det just nu så var förra veckan viktig, du förde vårt arbete framåt till nästa nivå. Det är mycket viktigt att du personligen diskuterar de planer vi har för framtiden med David Icke och Mike Lampert. Ditt besök till Mike’s klinik, (Shen Kliniken) var för att öppna dina ögon till vad som kan göras utan användande av mediciner. Det är vår avsikt att föra alla dessa människor till din uppmärksamhet så att när vi har vår Byggnad för Stiftelsen, så blir de del av våra planer.

Såsom vi har varnat dig så skulle Den Mörka Kabalen försöka att skapa RÄDSLA och PANIK för att sätta mer restriktioner på er alla. Kom alltid ihåg att det inte kommer att tveka att skapa situationer där många kommer att dödas för att deras agenda framåt. De vet inte hur de skall hantera UPPVAKNANDET av Mänskligheten till deras HEMLIGA KONTROLL av er värld. Din information är korrekt de kommer att träffas i Wien snart för att diskutera hur de skall återupprätta deras KONTROLL. De ämnar slåss och slåss hårt, de har fått de som de vill ha det under en så lång tid att det trodde skulle pågå för evigt. Er planet kommer att gå ut ur denna Mörka Period av Kontroll.

Ni har inget att förlora förutom bojor av Kontroll som har gjort er till fångar. Öppna era ögon till vad som verkligen pågår, forska i det för er egen del, lita på mig - allt är där, ni kommer att bli chockerade när ni ser hur kontrollerade ni har blivit, hur krystat så mycket har varit så att ni dumt nog trodde att ni hade valmöjligheter när ni alla i själva verket är slavar, alla, till de som håller Makten. Lyssna på David Icke och Michael Tsarion och alla de som är av Ljuset, och vars enda önskan är att guida er till Ljuset. David håller tal i många delar av världen, ta er tid att höra vad han har att säga, han arbetar outtröttligt för att hjälpa att skapa en bättre värld för alla människorna i världen.

Vi i andevärlden har så underbara planer för framtiden av Mänskligheten. När SANNINGEN kommer ut för alla att se, och kontrollerarna är exponerade, när OÄNDLIG KÄRLEK är den ända SANNINGEN, och på det sättet exponera Drömvärlden som ni tror är verklig. Ni har blivit inlärda från vaggan till graven att acceptera kontroll, att acceptera att en del människor är bättre än ni, att tro på Historien, vilken är långt ifrån sanningen. Allt som ni fick inlärt som sanning var fabricerat för att skapa världen av Kontroll och Slaveri som ni nu befinner er i, absolut allt har blivit kontrollerat och ordnat så att det skapar illusionen som ni tror är verklig. Det är dags för dem att stiga åt sidan och för Mänskligheten att stiga in till den verkliga Värld som väntar dem. Ge inte efter till Rädsla av Attack, vilken de förutspår, det är bara de som kommer att attackera för att försöka att behålla sin makt.

Ledsen min kära, du hade en stressig resa tillbaka från Isle of Wight, när båten ställdes in blev det ett problem som gjorde dig sen att komma hem och skriva till mig. Kom ihåg att tiden inte existerar i den andliga världen, Jag är alltid där, det är inte ett måste att vi skriver klockan 15.00, folk kommer att förstå. De rätta människorna är vid din sida och kommer att vara där för dig. Som jag alltid har försäkrat dig om så kommer vi att vara framgångsrika, det är nu tid att träda in i Ljuset.

Du har uppnått mycket, stressa nu av då vi förbereder att ta det till nästa nivå. Vet att jag alltid är vid din sida och guidar dig. Jag är så stolt att vara din beundrande make, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge