Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - 8 december 2013

Montague Keen - 8 december 2013

Det är underbart när någon fattar vad det är du försöker avslöja och förklara: de funderar över det och de finner svaren.

Hilda gjorde just det. Hon fann det som var så väl dolt att det hade undgått forskare i åratal. Detta är så viktigt. Det måsta delas och diskuteras öppet. Frågor måste ställas och svar måste ges. Detta är den information jag har förberett dig för och som leder dig framåt. Jag ber dig att ägna tid åt att studera konsekvenserna som ingår i detta långa dokument och noga överväger vilka åtgärder som skall vidtas för att åtgärda de skador som gjordes mot mänskligheten genom De Mörka för att skapa en slavras för att stödja och tjäna dem.

Du vaknar nu upp! Dörrarna är vidöppna mot framtiden som, tills nu, du aldrig förväntade dig att ha. Framtiden är din. Ta tag i den med båda händerna. Gå med flödet mot den och lämna allt negativt bakom dig, det är inte värt ett ögonblick av din tid. Välkomna ENERGIN som du kommer att kunna släppa när ni alla samlas i frid och harmoni. Detta är det sista hindret du möter. Ni har nu all den information ni behöver för att göra de nödvändiga förändringarna. Ni är nästan framme. Läs det följande dokumentet noga, mina vänner. Fängelsemurarna upplöses och friheten väntar er.

Min älskade Veronica, allting går framåt så fint. Människor är redo att göra vad som är nödvändigt för att återställa er planet och för att skapa fred och harmoni för hela mänskligheten. De svar ni behöver finns i detta dokument. Jag ber er alla att läsa det!

HOW DID WE (HUMANITY AND EARTH) BECOME SOULS OF DISTORTION ?


Website: The Montague Keen Foundation
Översättning: Gertie Dahlberg


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge