Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - June 5, 2011

June 5, 2011

När forntida profetior uppfylls får ni en större förståelse för vem ni verkligen är och den verkliga orsaken till varför planeten Jorden blev ett fängelse och all sanning doldes för er. Faktum är att allting som ni lärt er är exakt motsatsen till sanningen. Som barn fick ni veta att ni skulle komma upp till Himlen, att den var ”där uppe” bakom skyarna. Nu vet ni att det inte är så. Himlen, som ni kallar den, är den Inre Jorden. Detta, min kära, är var jag är. Människor har mycket noggrant styrts bort från att se denna sanning. Återigen säger jag – ingenting är som det verkar vara!

Titta på David Icke och Michael Tsarion som, precis som ni själva, har undersökt den forntida historien innan den blev manipulerad och omskriven av dessa som gjorde er till slavar. De kom hit för ert guld och sedan bestämde de sig för att ta över. De satte upp ett system som skickligt dolde vem de är och deras skäl för att stanna på planeten Jorden. De kontrollerar era liv totalt: vad ni tänker, läser, studerar och vad ni köper för era surt förvärvade pengar. De ler när de gör detta, det är roande för dem hur medgörlig och beskedlig mänskligheten är. Alla är villiga att bli ledda som får. Ingen ifrågasätter eller klagar när varje ny drakonisk lag eller begränsning förs in, eller ett nytt krig startas som en ursäkt för att slåss. De skapar gladeligen bränslebrist eller (för närvarande) livsmedelsbrist också – och fortfarande är det ingen som klagar. Den tysta majoriteten ställer bara upp på det. Ni frågar er själva: Hur kan ”så kallade” intelligenta människor bara acceptera allt det som görs mot dem, utan att ifrågasätta det? De måste vakna upp till det faktum att de hålls i ett permanent, hypnotiskt tillstånd. Är detta vad ni vill döma era barn till? Ni har fått ett val. Ni är vid en förgrening på vägen och tiden håller på att rinna ut. Det finns så många på denna sida av livet som också försöker att få folk att vakna upp. Alla gör det på sitt eget sätt.

Ni har fått det bekräftat att jag kommer tillbaka. Jag kommer inte ensam. Vi kommer för att hjälpa er i detta stora ögonblick av transformation. Jag var rörd, min kära, när du frågade om jag skulle se exakt likadan ut som jag var när jag lämnade er värld. Nåväl, svaret är JA. Jag skall återkomma till dig. Det finns en eller två personer som jag har för avsikt att besöka, för att fastställa exakt varför de valde det agerande som de gjorde, varför de gick emot mina önskningar och exakta instruktioner. En reparation kommer att göras. I det större schemat för saker och ting kommer jag att, tillsammans med mina landsmän på den här sidan av livet, hjälpa till med att återställa Planeten Jorden och ta bort fängelsegallren som håller er i mörker. Detta är ett krig som ni går igenom. Kabalen vill desperat hålla er sovande och under kontroll. Vi i Ljuset vill återställa ert fulla medvetande så att ni kommer att få frihet i tanke och handling. Frihet att veta precis vem ni är.

Du har lärt dig, min kära, att St Patrick förvisade alla ORMARNA från Irland. DET FANNS INGA ORMAR PÅ IRLAND! Det var DRUIDERNA, de stora lärarna och medicinmännen på den tiden som använde ormen, precis som de medicinska professionella gör idag! Druiderna var bannlysta så att en falsk doktrin kunde införas. Ni kan bara titta på kopplingen mellan Irland och Egypten för att förstå vad som har dolts för er. Undersök själva, vi bara pekar på den rätta riktningen. Ni har mycket att förlora om ni inte tar tillfället i akt, eftersom tiden är knapp.

Vi har också dragit er uppmärksamhet till att det faktiskt är 13 tecken i Zodiaken. Det trettonde har hållits borta från er för att förvirra er. Stjärnorna spelar en viktig roll i människans liv. Det trettonde tecknet är OPHIUCHUS: 30 november till 17 december!

HÄR ÄR DEN SANNA, VERKLIGA ZODIAKEN:

  1 Väduren   19 april - 13 maj
  2 Oxen   14 maj – 19 juni
  3 Tvillingen   20 juni – 20 juli
  4 Kräftan   21 juli – 9 augusti
  5 Lejonet   10 augusti – 15 september
  6 Jungfrun   16 september – 30 oktober
  7 Vågen   31 oktober – 22 november
  8 Skorpionen   23 november – 29 november
  9 Ophiuchus   30 november – 17 december
10 Skytten   18 december – 18 januari
11 Stenbocken   19 januari – 15 februari
12 Vattumannen   16 februari – 11 mars
13 Fiskarna   12 mars – 18 april

Ni kommer att finna att OPHIUCHUS ligger direkt över New Grange på Irland. Rom och City of London är i direkt linje med New Grange. Så fråga nu er själva: varför har detta varit dolt för er? De onda hjärnor som styr över er planet lämnade ingenting åt slumpen. De försäkrade sig om att ni under hundratals år skulle befinna er under deras kontroll, till och med tacksamma mot dem för att de tillät er att existera på er egen planet!

Så snart ni själva ser den felaktiga informationen så försäkrar jag er att ni kommer att vakna upp och fråga er själva: hur kunde ni ha varit så blinda för detta? Titta på forntidens folk. De hade en stor förståelse för hur er planet fungerar. Druiderna kommer att återvända och kräva det som var deras. Kom ihåg att när ni först mötte David Icke talade han om för er att det går från VÄST TILL ÖST.

NI BLEV ÖVERRASKADE! Ni undersökte det själva, med min hjälp. Nu vet ni att David hade rätt. Det var verkligen VÄST TILL ÖST. Den exakta motsatsen till vad ni alla har fått lära er. Detta gjordes helt för att dölja sanningen. Nu är det dags för SANNINGEN att bli avslöjad och bli ställd inför. Ja, min kära, det är underligare än fiction. Sanningen kommer att göra er fria. Svaren på så många av frågorna finns på Irland. Detta är orsaken till att det har dolts så länge. Irland kommer att ta sin rättmätiga plats i historien ännu en gång. Sanning kan inte hållas dold för alltid. Var säker på att era synder kommer att hitta er, slutligen. Många har packat sina väskor redan, så att när tiden är inne kan de försöka att lämna er planet i skam. Ni är många, de är få. Pengar köper inte frälsning.

Inom ett år kommer många av förändringarna att bli kompletta. Frid och harmoni kommer att återställas. Det kommer att vara svårt, men så givande och värdefullt. Vi vakar över er. Be om hjälp när det behövs! Koncentrera er på KÄRLEK. Den MÖRKA KABALEN kan inte existera i Kärlek: den förstör deras kraft och makt. Kärlek är ert förnämsta vapen!

Vi sänder kärlek och vår tacksamhet för all er hjälp med att utföra Guds arbete på Jorden. Vila, min kära, du har blivit ombedd att vila så att du är förberedd för min återkomst. Jag är din beundrande Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Svensk översättning: Gertie


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge