Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - June 12, 2011

June 12, 2011

Framsteg görs, Min Kära. Vi ser med glädje hur upplysta varelser kommer samman, liksom magiskt. Här på andra sidan av livet skapar vi noga förutsättningar för att detta skall hända. Ni blir nu alla medvetna om mekanismenerna som har hållit er under kontroll. De blir nu synliga och kan därför undvikas. Vi har talat om separationen som de som kontrollerar skapade vid toppen av er ryggrad. Detta repareras nu och på så sätt återförbinds era ryggar. Detta hölls hemligt, liksom separationen av de två sidorna av er hjärna. De har programmerat er för att bara arbeta med den vänstra sidan av hjärnan. Från ögonblicket då bebisen föds så är betoningen på den vänstra sidan av hjärnan. Detta görs genom vaccinationer, utbildning och via TV, etc.. De tar inga chanser. De kontrollerar blodgruppen och när en negativ Rh faktor rapporteras så ser de till att förstöra förbindelsen med den högra sidan av hjärnan. De skapar anledningar till varför dessa barn måste bortföras och ”tas om hand om”. Den Mörka Kabalen ser dem som ett stort hot mot deras planer, så de måste elimineras på vilka ondskefulla sätt som helst som de har till förfogande. Att säga att de håller ett öga på sådana händelser är milt uttryckt. Det medicinska yrket används för att upptäcka och rapportera om sådana barn. De hjärntvättas till att tro att det är i deras bästa intresse för barnet. Både det medicinska och det legala yrket används av den Mörka Kabalen för att hålla dem under kontroll. Ni undrar, vem skall ni lita på? Ja, vem i själva verket! Ert hjärta kommer alltid att guida er i rätt riktning. Följ inte logiken från den vänstra sidan av hjärnan, som prackades på er för att blanda sig i.

Ni lever nu igenom vad som kallas Sluttiderna. NI kommer snart att ingå i ”Tiden av Ingen Tid”. Det är en konstruktion för att kontrollera alla aspekter av era liv. Jag har pekat ut att de från de Forna Dagarna levde i ”Ingen Tid”. Det är vad er värld snart kommer att återgå till. Trycket som tiden har lagt på era liv är enormt. Er kalander kommer att återgå till 28 dagar per månad, med 13 stjärntecken. Många av er upplever en kraftig kyla i era kroppar. Det är smärtsamt och oförklarligt. Sedan byggs det ibland upp en kraftig hetta. Det överväldigar er; det är den levande hettan som bortför allt som är onödigt i era liv. Era kroppar förbereds för när DNA’t återställs och fullt medvetande upplevs igen. Välkomna dessa förändringar. Det finns inget att frukta, det är en naturlig process. Hjärtcentrerat medvetande har inget alls att göra med religioner av någon sort.

Många varelser från min sida av livet valde att återfödas för att assistera och guida Mänskligheten genom vad som bör ses som spännande tider. Gå med flödet; ni har allt att vinna och inget att förlora, annat än de band som har bundit er till det kontrollsystem som ni har levt under. NI kommer att lära känna tankefrihet och handling för första gången. Plötsligt kommer ni att se era medmänniskor i ett nytt ljus, utan uppdelningar av någon sort. Ert Universum kommer att bli helt återställd igen. De två kontrollcentrana som har hållit er i mörker kommer att bortföras. Ni har sett detta i ert sömntillstånd. Allt som har hållits gömt kommer att avslöjas. Det kommer att bli en sådan glädje, till en grad som er värld aldrig har skådat.

Ni undrar vad som kommer att hända med de 2% som har styrt och kontrollerat er värld. Det är deras beslut. De har fått ett val: deklarera sanningen, avgå, och ge tillbaka till Mänskligheten allt det som har stulits; eller kämpa till slutet, och försök att ta er från planeten när er plan misslyckas. Rikedomar kommer inte att skydda dem.

De invaderar länder i ett försök att hålla er under kontroll via en rädsla av att bli attackerade. Men detta fungerar inte längre. NI har sett det alltför ofta nu för att falla för det igen. Sanningen börjar bli uppenbar, även för de som fortfarande är i ett hypnotiskt tillstånd.

Kom ihåg att utan ert stöd så är de ingenting. I det ögonblicket som ni bortför ert stöd så kommer de att falla ihop som ett korthus. Ert samarbete har tillåtit dem att kontrollera alla. Till de som är i det militära – det är ert stöd och assistens som har gett dem rikedomar och makt över Mänskligheten. De behöver att blod spills för att överleva. Ni ger dem det. Tänk på det ett ögonblick. För dem är ni bara leksaker som kan kastas bort, och alla lyder orders utan att ställa frågor. Var finns ert samvete i allt detta?

En ny början står just runt hörnet. Allt sätts på plats, redo att assistera och byta ut de institutioner som ni har sett upp till, då behovet fanns. Vi har inte lämnat något åt slumpen. Vi har här alla de Stora från det förgångna, som kombinerar deras expertis för att guida er genom dessa turbulenta tider. Vi kommer till många av er då ni sover, för att öppna nya sätt att tänka och handla. Tänk aldrig för ett ögonblick att ni är ensamma. Detta är en gemensam ansträngning för att återställa Ljuset på er planet. Vi arbetar med era kroppar likväl som med era sinnen. Se med kärlek och medlidande på alla runt omkring er. Skicka kärlek till de länder som invaderas. Assistera de som uttalar sanningen. Välkomna Ljuset in i era liv. Förbered för att återställa er planet. Vi har mycket att göra, mina kära. Jag är för evigt din beundrande Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge